Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pravite na mojo t. 17.2.2006 16:44:53
|
|
|
|
Primoza
|
Jaz sem pa prav zadovoljen, da smo šli lepo na razdaljo dobrih 20 km. Smo imeli ravno neko podstreho, ampak bi bilo stalno preveč raznih spotikanj drug ob drugega. Saj jih je že na drugih področjih dovolj. Se pravi postaviti meje, ker se blago pri vaših zdaj že ne da, ker so se razvadili, se pravi mora teči "kri". V borbah, kjer na dolgo izgubljaš, moraš moraš udariti na začetku.
|
|
|
|
RE: Kaj pravite na mojo t. 17.2.2006 20:48:06
|
|
|
|
blazka
|
Tehnofil, najbolš da res spodbujaš ženski svet k sankciji odtegovanja seksa. A ti pri svoji ženi pol za nagrado dobiš, al seksata zaradi obojestranskih užitkov. Ni glih v zvezi s temo, sam me razkuri to že iz ženskih ust, ko pa moški to napiše mi gredo pa kocine pokonci.
|
|
|
|
RE: Kaj pravite na mojo t. 17.2.2006 20:50:41
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: blazka Tehnofil, najbolš da res spodbujaš ženski svet k sankciji odtegovanja seksa. A ti pri svoji ženi pol za nagrado dobiš, al seksata zaradi obojestranskih užitkov. Ni glih v zvezi s temo, sam me razkuri to že iz ženskih ust, ko pa moški to napiše mi gredo pa kocine pokonci. Tole je moj sestavek in ne od Blazke. Pomota
|
|
|
|
RE: Kaj pravite na mojo t. 20.2.2006 11:51:35
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Možek......mamini sinki nikol z ženo ne potegnejo, pa mu lahko še tako noge prekrižuješ in mu ne daš užitka, taki pač so eni,... Saj pravim. Je že prej vedela. IZVIRNO SPOROČILO: blazka , al seksata zaradi obojestranskih užitkov. , sam me razkuri to ... mi gredo pa kocine pokonci. Radi pišete tisto, s čemer imate sami težave. Sploh ne govorite o situaciji, ampak kao na "splošno" je pa - osebno. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kaj na to reče mož? NIč ker si ne upa. Trenutno sem z otrokom čim več "zdoma", počasi pa si bom našla drug dom. Citat anonimne jasno kaže stanje v družini in njunem odnosu. Sama je čimveč zdoma. Ja res lepa podlaga za obojestranske užitke zvečer. Še malo nevarnosti je zraven (adrenalin) ker lahko t., vsak čas upade. Da se vrnem k temi. Takoj in nemudoma se mora postaviti sama zase. Ker se boji tudi sama postaviti zase in preprečiti vdore t. se ji zdi lažja rešitev iskanje drugega doma. Napačno. Drugi dom si boš še lahko našla. Za sedaj pa se postavi za prvo tega.
|
|
|
|
RE: Kaj pravite na mojo t. 20.2.2006 11:57:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: primoza Jaz sem pa prav zadovoljen, da smo šli lepo na razdaljo dobrih 20 km. Jaz pa sem si kar 60km zagotovil.. Pa se to je vcasih premalo..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?