|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: želim si....
14.2.2006 20:49:04   
Anonimen
>>Dobro no. Skoraj vsi po vrsti jo pljuvate. Vsem se to lahko zgodi.<<

Draga anonimna številka 4. jest sem šla še enkrat skozi vse pošte in nisem opazila, da bi kdo pluval po anonimni št.1. Še najbolj sarkastično pripombo sem dala jest (za kar mi je sicer po malem žal), ampak sem tudi napisala zakaj. Ker se mi je točno to zgodilo ampak v dokončnem smislu.

In se sedaj na tem mestu anonimni št.1 opravičujem. Nisem želela biti nesramna ali sarkastična.

Ji pa povem koko zgleda bit žena enga tacga tipa k je njen 'mr. perfect':

Sam sem želela povedat (na kratko) kako je če si tista žena katere mož ljubimka z drugo (kot v tem primeru študentko).  Ker poznam to sceno kr dobro vem, da za take mladce ena študentka ni nobena. Danes ti, jutri druga itd... pa kavice itd...pa gala plesi, novoletne zabave, kjer žene ni, kjer ni otrok, kjer je dovoljeno vse, ali skoraj vse. Dejstvo je, da se to lahko zgodi kjerkoli na šoli, v podjetju, v javni ustanovi, v bolnici. Vedno je lahko nekdo, ki je boljši in bolj fajn od partnerja, ker ga poznaš samo v lepih trenutkih, ne pa ko prdi zvečer v postelji in smrči ko pokvarjen cirkular. In ta ti je fajn in všeč in super. Normalno, da ti je. Saj je vse tisto kar partner ni. In po takih neizživetih stvareh ostanejo vedno vprašanja in sanje.

Ampak nekje vmes človek obljubi zvestobo v dobrem in slabem, v bolezni in zdravju. Predvsem pa v takem trenutku podpiše pakt s hudičem (ki se mu v tem primeru reče 'odgovorno partnerstvo'-ki pa danes sploh ni več moderno).
Ne moraliziram, ne obsojam. Vsak zase ve in upa, da ve tudi za partnerja, do kam se lahko v partnerstvu spusti in kaj je zanj in za partnerja varanje. Al je varanje samo seks, al je celo to, da partner samo razmišlja o skoku čez plot. In redki imajo to srečo, da sta s partnerjem istih misli na to temo.

Zase vem, da je varanje zame že to, da partner nakloni svoj čas, svojo pozornost, vse tisto, kar pripada meni kot ženi neki drugi osebi. Za svojega bivšega vem, da je varanje...v bistvu sploh ne vem kaj je bilo zanj varanje, verjetno pa ne isto kot zame.

In edini nasvet, ki ti ga lahko dam je ta, da dobro premisli in postavi na tehtnico to kar imaš in to kar boš imela. Ne to kar misliš, da boš imela, ker to je samo v tvoji glavi to so tvoje želje in pričakovanja, ampak to kar boš dejansko imela, če se zgodi wrst kejs scenario (kar pomeni, ko bo mož izvedel). Ampak zavedaj se da sta tukaj dve družini, da o čustvih mr. perfect' pojma nimaš, samo misliš, da veš kaj čuti. Kaj pa če je moja trditev o večjei količini konzumiranih 'kav' resnična in si ti samo ena izmed mnogih.

Glej nočem strašiti ali kar koli drugega, daleč od tega. Upam samo, da si dovolj odgovorna, da veš v kaj se boš spustila, če se boš. In boš znala posledice vsake odločitve v to ali drugo smer, tudi nosit.

Odločitev ni lahka in situacija tudi ne. Verjemi, da trpeli pa bodo najbolj tisti, ki jim bo še najmanj jasno kaj in zakaj se dogaja. Moj 'profesorček' je srečen (baje zelo) s svojo študentko. Koliko trpljenja je s tem povzročil ne samo meni, ampak svoji in moji družini, ne bo nikoli vedel. In konec koncev če je vsaj on srečen, vem da je bilo vredno trpeti. Ampak vse niso tako dobrodušne kot jest user posted image .

Srečno in pogunmo. Odločitev bo težka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
14.2.2006 21:25:03   
tipka
Kakšne komplimente je dovoljeno dajat, da pol ne mislite, da si vas želim ob sebi v postelji?user posted image user posted image user posted image

Pikec, zaradi takih postov, pa če se pojavijo enkrat na mesec, je vredno brati miljon neslanosti, ki se pojavljajo v glavah ljudi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.2.2006 21:51:39   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dobro no. Skoraj vsi po vrsti jo pljuvate. Vsem se to lahko zgodi.
Pa kaj potem, če še včasih malo dobita ampak po pameti. Saj nekaj časa bo trajalo pol bo pa minilo. Lahko je pametovat, dokler se ti to ne zgodi.

Anonimna kar pogumno. Mogoče ti je pa žal, da nista takrat probala. Čez 10 let ti bo pa zopet žal.
Priložnost izgubljena, ne vrne se nobena.

Anonimna meni se pa tvoji nasveti zdijo kot da se mal ****??? Skok čez plot imenuješ priložnost in pozabljaš da družina nisi samo ti in tvoje potrebe in želje ampak tudi tvoj mož in otroci ki imajo ravnotako čustva in jih lahko s tem dejanjem zeloooo prizadaneš. In takale izjave ko vlivaš pogum in moraliziraš  taka dejanja so zame rahlo neokusna ne pomoč ki bi te postavila na realna tla kot smo jih do sedaj dajale in so ti skočila v nos.

Pikec res z veseljem preberem kako tako mnenjeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 14.2.2006 22:03:08 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.2.2006 9:10:38   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image  Pikec

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.2.2006 10:23:48   
Nasy
vzemi se malo v roke, lahko vzameš to kot opreizkušnjo in sama sebi dokažeš, da zmoreš brez njega! Življenje je kruto, tako pač je ampak saj ti si se tudi poročila, predala si srce drugemu, ki naj bi ti pomenil največ! Odrekla si se možnosti, da bi bila gospa profesorjeva..ne vem, kaj bi ti še rekla, upam, da boš dobro premislila kaj in kako..pri takih stvareh sem mnenja, da si je pač treba v glavi postaviti meje! V življenju ne dobiš vedno vsega, kar si želiš, je tako? 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.2.2006 10:48:38   
Anonimen
V življenju ne dobiš vedno vsega, kar si želiš, je tako?  user posted image user posted image user posted image  Nasy.

Ne morem verjeti, ampak šele zdaj sem se spomnila moje največje ljubezni oz. človeka, ki ga nisem smela ljubiti, ker je bil poročen. Največje ljubezni pa zaradi tega, ker sem čutila fizično bolečino, ker nisem mogla biti z njim.user posted image user posted image user posted image  Zdaj se temu lahko samo smejim. Sploh nisem povezala, nisem videla podobnosti med tvojim in mojim primerom, ne boš verjela, isto, profesor, sorodna duša, prijeten, v glavnem oh in splohuser posted image user posted image user posted image . Zaljubila sem se, pa kako zaljubila. Bila sva sodelavca, on je sicer bil "zunanji", ampak veliko sva delala skupaj. V isti pisarni, on je stal poleg mene, včasih se je moral vsesti poleg mene, da sva skupaj pregledovala podatke, se poglabljala, včasih sva skupaj planila na telefon, dotiki so bili najprej naključni, potem je šel z vso silo v napad, trapa, mislila sem, da me ljubi.user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Odljubila user posted image  sem se, ker pač ne bi prenesla misli, da sem razbila neko družino. Če je volja, se najde tudi pot, da se odljubiti.user posted image  Ne skačite iz zveze v zvezo, sploh pa ne imejte dveh zvez hkrati, imate kaj vesti?

Največji hec pa je bil, ko me je čez, ne vem, vsaj nekaj mesecev po tistem, ko sem mu dala vedeti, da sem ga prebolela, na novoletni zabavi spet osvajal, se nehote izdal in povedal, da skače iz cveta na cvet, mene je prepričeval, da je to čisto neškodljivo, da bi me spravil v posteljo, da bi me pomiril, prepričal.user posted image user posted image user posted image   Vraga. user posted image user posted image user posted image

Vidiš, tako boš čez par let ti odgovarjala eni sebi podobni, sploh se ne boš več spomnila, da si bila tudi ti nekoč zaljubljena v enega profesorčka. Skoraj stoprocentno. Če se motim................., če nimam prav, da gre za zaljubljenost, če gre res za nekaj več,  se morata oba najprej ločiti, šele potem bosta lahko mirno in brez slabe vesti živela do konca življenja kot v pravljici.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
15.2.2006 21:33:33   
Anonimen
Jaz sem, prva anonimka.... Veliko mnenj ste podali... Sem vse prebrala, večkrat.
Ja, vzela sem se v roke. Malo sem se že pomirila. Mogoče mi bo kdaj žal, da nisem (nisva) zbrala poguma in vsaj poskusila. Ali pa tudi ne. Dva dni sem premlevala samo o tem, navsezadnje prišla do zaključka, da se to zadnjič ne bi zgodilo, če se ne bi srečala. Ja, res sem bila pod vplivom srečanja.... Zmeglilo se mi je.  Ni mi do tega, da razdrem dve družini, čeprav del mojega srca še vedno pripada njemu. In še vedno me je sram, ko pomislim, da sem bila z njim takrat, ko bi moral biti z dušo in telesom predan ženi in pripravam na poroko. Takrat nisem imela te moči, ker sem si ga želela tudi jaz. 
In vem, kakšen je in kakšna je bila najina veza. Kratka :)  Nisem padla na »profesorčka«, padla sem na najino »prijateljstvo«, na njega. Mislim, da se mu je to zgodilo prvič, tako kot meni. Nisem bila ena izmed mnogih, pa se s tem ne tolažim. Tako pač je bilo. Mogoče bi mi bilo lažje, če bi bila.
Najbolje bo, da spet zajadram v moj vsakdan.... Rabim pa še malo časa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
15.2.2006 21:48:01   
gaja*
Ravnala si tako, ker si bila zaljubljena... verjetno. Čeprav  te še vseeno ne čist razumem?!? user posted image
Glede na to, da imata zdaj obadva svojo družino, bi bilo res mal hecno, če bi hotla sam probat, če vama bi zneslo oz. naredit poslovilnega user posted image Si pa ziher, da je on še vedno za tako akcijo? Al si to želiš samo ti? user posted image Kot sem razbrala, je to že nekaj let nazaj...
Pomisli malo na posledice, kaj bi rekel tvoj mož, če bi to zvedel? Verjetno mu ne bi bilo vseeno.

Sedet na dveh stolih pa dolgo ne boš mogla, vsaj večini ne uspe.

LP, gaja*

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   želim si
2.3.2006 17:21:47   
Anonimen
dobro premisli kaj boš naredila.....je pa res da se to lahko zgodi vsakemu in zato te ne obsojam, ne glede na to, ali se boš odločila za eno ali za drugo...

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: želim si
2.3.2006 17:33:57   
smrka
Pozabi profesorcka. Druzino imas in kot pravis NIC TI NE MANJKA. Zdaj si mal zmedena ker si bila v njega zaljubljena toda to te bo minilo.  POZABI GA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.3.2006 18:14:45   
Primoza
Lepa zmeda, najbolje, da poskusita spoprijateljiti še vajina partnerja, morda se zgodi dvojni premet.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.3.2006 20:03:38   
Anonimen
Ko sem brala post, sem se čisto našla v njem, samo ta razlika je, da je "moj profesor" samski in da je ga po 3 letih prekinjenih stikov(fizičnih) še nisem pozabila in vrjetno ga ne bom nikoli!
Tiste ki to niste doživele, lahko napišete, da mine, vendar mislim, da to ne mine-ja lahko malo pozabiš nanj, ampak vsake toliko časa ti misli in hrepenenja, kljub dobrim odnosom v družine zaidejo k njemu in sanjariš, sanjariš-več si pa itak ne  smeš privoščiti-ali pač???user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
23.3.2006 20:56:24   
Anonimen
Kar odleglo mi je ko sem prebrala da nisem edina v takšni situaciji....Kot bi opisoval mojo trenutno situacijo... s tem da je moj Mr.perfect tudi samski, jaz vezana (vendar neporočena)....Takšne stvari se dogajajo, na žalost...In kolikor se nekatere zgražate lahko rečem le da očitno še niste bile v takšni situaciji, če ne bi razumele.....

Ali veste kako je grozen  pravzaprav ta občutek?! Doma mi nič ne manjka,imam fanta ki me ljubi, je do mene dober,zlat...vse je štimalo....potem pa se je v moje življenje prikradel on....in ne samo neka "lepa predstava" o njem....on ki je drugačen....ki je popoln kljub vsem svojim napakam....a enostavno ne morem oditi....Ne morem razložiti zakaj,tako pač čutim,ne gre....Načrtujeva družino,...njegovega otroka si resnično želim...a kaj ko en del mene še vedno hrepeni po njem....In to ni neka partedenska avanturica...traja že leto dni....

In vem...da ne delam prav,da sem sfuzlana,da ne bi smela....Težko je to nekomu razložit ki ni bil v podobni situaciji....

vem pa...da je edina rešitev da ga ne vidim več...Da se upaknem...Takrat bo lažje....če ne je hrepenenje prehudo.....

Če bi vam želela razložit za kakšne občutke pravzaprav tukaj gre bi potrebovala vsaj 3 strani tega foruma...torej moje bistvo je...da ne obsojajte nekoga če niste bili v njegovi koži... in ne veste kako se počuti ....jaz jo razumem...popolnoma...kot bi sebe gledala v njeni situaciji....

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
23.3.2006 21:35:45   
*Karmen*
Anonimna, veliko je takšnih in podobnih zgodb. Vendar mislim, da sta naredila prav, da sta vse skupaj zaključila. Če bi bila ljubezen med vama res tako velika, da bi hotela skupaj preživeti nekaj naslednjih desetletij, bi to verjetno uresničila takrat, ko je bil za to primernejši čas kot sedaj. Tako pa je zgodba dobila drugačen konec. Veš, tista nora, najstniška zaljubljenost se nikakor ne more niti primerjati s tisto umirjeno in lepo ljubeznijo, ki jo partnerja kujeta kar lep čas, da postane tako močna kot je.

Vsekakor pa si boš morala odgovoriti na vprašanje ali ti je on zanimiv le zaradi tega, ker je "prepovedan" in ker si se spet počutila kot noro zaljubljena najstnica ali pa je on res tisti, ki ga ljubiš bolj kot svojega partnerja. Potem pa ti bo že srce ponudilo rešitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.3.2006 21:50:27   
Anonimen
Takih in podobnih zgodbic je veliko. Ni edina, ki se je pomotoma zaljubila v človeka, ki ima že svoj namen z drugo. Ljubezen je slepa, včasih kar malce preveč.
A vendar bi se lahko uprašala, zakaj to počne še zdaj, ko je tudi ona že poročena??
Morda ga res želi, morda pa si ga želi samo sprobat, ker ga tkrat ni okusila zadost dobro. Jaz osebno bi se ohladila in šla dalje. Ne moreš vedno imeti tistega ki ga želiš...in prav je tako!!!

Tega se moramo zavedati...in pozabiti...ter iti dalje v življenju!!! Morda pa sploh ne bi bil zanjo. Veliko ljudi se zaljubi na prvi pogled, veliko preveč se jih zaljubi v telo človeka in ne v dušo!!!!

Želim ti razplet, ki bo po pameti narejen in da ne boš ogrozila oba zakona, ker bi ostala tudi ti na slabšem...premisli

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
23.3.2006 23:23:52   
nejcko
Pesem od lepe Vide

Lepa Vida je pri morji stala,
tam na prodi si pelnice prala,
Črn zamor'c po sivem morji pride,
barko vstavi, praša Lepe Vide:
»Zakaj, Vida! nisi tak' rudeča,
tak' rudeča nisi, tak cveteča,
kakor ti si prve leta bila?«

Vida Lepa je odgovorila:
»Kak' bi b'la rudeča in cveteča,
ker zadela mene je nesreča;
oh, doma bolnó je moje dete,
poslušala sem neumne svete;
omožila sem se, starca vzela!
Malokdaj sem s'rotica vesela;
bolno dete cel' dan prejokuje,
celo dolgo noč mož prekašljuje. Črn zamor'c ji reče ino pravi:
»Če doma jim dobro ni, žerjavi
se čez morja vzdignejo, ti z mano
pojdi, srčno si ozdravit rano.
Kaj ti pravim, pote, Vida zala!
je kraljica španska me poslala,
ji dojiti mladega kraljiča,
sinka njen'ga mlad'ga cesariča.
Ga dojila boš ino zibala,
pest'vala, mu post'ljo postiljala,
da zaspi, mu pesmi lepe pela,
huj'ga dela tam ne boš imela.« V barko Lepa Vida je stopila;
al ko sta od kraja odtegnila,
ko je barka že po morji tekla,
se zjokala Vida je in rekla:
»Oh, sirota vboga, kaj sem st'rila!
Oh, komu sem jaz doma pustila
dete moje, sin'ka nebogljen'ga,
moža moj'ga z leti obložen'ga!« Ko pretekle so b'le tri nedelje,
jo h kraljici črn' zamor'c pripelje,
Zgodaj Lepa Vida je ustala,
tam pri okni sonce je čakala.
Potolažit' žalost nezrečeno
poprašala sonce je rumeno:
»Sonce, žarki sonca, vi povete,
kaj moj sinek dela, bolno dete!«
»Kaj bi delal zdaj tvoj sinek mali?
Včeraj svečo rev'ci so držali,
in tvoj stari mož je šel od hiše,
se po morji vozi, tebe iše,
tebe iše in se grozno joka,
od bridkosti njemu srce poka.« Ko na večer pride luna bleda,
Lepa Vida spet pri okni gleda,
da b' srčno žalost ohladila,
bledo luno je ogovorila:
»Luna, žarki lune, vi povete,
kaj moj sinek dela, bolno dete!« -
»Kaj bi delal zdaj tvoj sinek mali?
Dan's so vbogo s'roto pokopali,
ino oča tvoj je šel od hiše,
se po morji vozi, tebe iše,
tebe iše, se po tebi joka,
od bridkosti njemu srce poka.« Vida Lepa se zajoka huje.
K nji kraljica pride, jo sprašuje:
»Kaj je tebi, Vida, je zgodilo,
da tak' silno jokaš in tak' milo?«
Je kraljici rekla Vida zala:
»Kak' bi s'rota vboga ne jokala!
Ko pri okni zlato sem posodo
pomivala, mi je padla v vodo,
je iz okna padla mi visoc'ga
kup'ca zlata v dno morja globoc'ga!«
Jo tolaži, reče ji kraljica:
»Jenjaj jokat' in močiti lica!
Drugo kup'co zlato bom kupila,
te pri kralju bom izgovorila;
id', kraljiča doji moj'ga sina,
da te mine tvoja bolečina.«ž Res kraljica kup'co je kupila,
res pri kralji jo je 'zgovorila;
Vida vsak dan je pri okni stala,
se po sinku, oču, mož' jokala.

O, hrepenenje, hrepenenje ... z njim je tako zelo težko živeti, brez njega nemogoče.

< Sporočilo je popravil nejcko -- 23.3.2006 23:24:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?