Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 13.2.2006 9:05:50
|
|
|
|
Sisy
|
Saša kako pa gre tebi kaj pikanje z injekcijami? Ti jih daje tvoj ali si jih daješ sama? Uf mene to čaka drug mesec pa ne vem če bo moj sposoben dajat injekcije k je tak zajc.... držim pestke za vse da zagledate magični !
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 13.2.2006 9:57:59
|
|
|
|
Saša27
|
Sisy ti moram povedati, da si jih kar sama dajem. Moj je tudi velika boječka kar se inekcij tiče. Pa saj ni noben problem. Jaz sem v LJ dobila peresnik, pa res ni noben problem. Ko sem bila pred letom na inseminaciji so mi dali navadne inekcije in kapsule Gonala, to pa je bilo malo težje. Peresnik pa je enostaven. Tekočina je v njem, samo skalo nastaviš, daš iglo gor (iglico, saj je čisto drobna), pa narediš. Res čisto nič ne boli.
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 13.2.2006 10:42:20
|
|
|
|
Špelka
|
Ojla! Joooj, za vikend zgonem in kaj vse se zgodi! Bravo, zigkar za 7 zdravih, lepih jačec!!!!! In to samo iz enega jajčnika???? Si prava matica! Držim pesti danes za transfer, da dobiš dva borca v gnezdece in boste potem skupj naslednjih mesecev!!!! Saša 27, zate pa še kr naprej držim pesti za čimveč jajčec! Andreja 07, zate tudi !!!!! LP, Špelka
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 13.2.2006 10:57:23
|
|
|
|
andreja 07
|
Živjo dekleta kako vam gre? mene daje spanec 300 na uro pa neka čudna slabost se pa sama pikam
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 13.2.2006 11:02:19
|
|
|
|
andreja 07
|
ker pišem z levo sem nespretna(desna ma mavec) pa sem naPc prehitro enter dala. sorry.zato tud ni velikih začetnic da se ne boste zgražale kje pa ste ve v postopku pri dr.Rešu ali GK lj? jaz pri rešu. in edin kar me mot je to da me skoz hladi in sem zaspana in utrujena od ničesar. upam da se nam izteče a kaj veste kako je z žigkar? upam da ok pa ti saša ka ko s tabo?
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 8:04:49
|
|
|
|
Saša27
|
Tako punce, jaz grem jutri na prvi UZ, da vidimo, kako rastejo moja jačeca , upam, da je vse O.K. in da jih je veliiiiiiko. Zgikar, kako kaj tvoja , sta pridna? Kako se počutiš? Andreja 07, kako špikanje in kako počutje po inekcijah?
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 8:30:01
|
|
|
|
*Karmen*
|
Draga Saša27 in Andreja07! Vedita, da z vama delim vse te mučne in težko pričakovane trenutke . O mojem postopku in o vsem kar se mi dogaja sem pa napisala kar na straneh "Upajmo skupaj" pod temo "Veselo poročilo o punkciji". Na tej temi imamo z dekleti celo tiskovno konferenco ! Odprita tisto temo in poročajta kaj se vama dogaja! Nujno! Z mano je pa drugače čist o.k. Kaj počneta moja nimam pojma. Vem samo to, da sem napihnjena kot balon (sicer brez vsakih bolečin). Kaj se pa notri dogaja, pa pojma nimam. Sedaj jemljem Prometrium svečke in tudi po njih se čist dobro počutim. Zdaj pa tipkovnico pod roke, pa na "Upajmo skupaj" in napisat kej lepega!
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 8:57:50
|
|
|
|
Sisy
|
dobro jutro klepetulje! Jaz sem ravno prišla v službo, si takoj skuhala pa hop pogledat kako se imajo naše IVF-jevke pa da nism slučajn kej zamudila Joj jst tut kr že odštevam dneve da se mi začne vse skupaj, najraj bi se dala do marca kr zamrznt da bi hitrej minil Pol pa še gledam takšne filme k je bil včeraj na POP-TV ju (sicer resničnih zgodb ne gledam k so mi mim ampak k je bla glih tema kot men pisana na kožo si nisem mogla pomagat ) pol me pa vse skup še bolj zagrab....Glih včeraj sem razmišljala kok pogosta je neplodnost nasploh...se mi zdi kot da včasih,kakšnih petdeset let nazaj tega ni bilo toliko,zdaj pa se srečuje s tem problemom že skoraj vsaka druga,tretja punca ...Mogoče se pa samo ni govorilo o tem toliko...hm kaj pa vem..... Karmen kako kaj tvoja dvojčka? Uf pr nama je pa tko da bi jst takoj,res takoj mela dvojčka (o tem sanjarim že od nekdaj), moj pa bi raj vidu da bi mela "za začetek" sam enega in je mel pr Rešu ene prebliske da bi mi sam enega dali not pa sem skor pop....pa še Reš mu je razložil da se lahko odločiva sama ali enega ali dva ampak da običajno dajejo kar dva not...tko da se je po mojem že počasi sprijaznil... po mojem ga je kr mal strah,...kok bo smeha če bom res ....Sem pa glih mojmu včeraj razlagala da če tebi rata v prvo da bom fullll vesela....zate in zato ker bom imela tako več upanja tudi sama.... Andreja,kako pa kaj tvoje špikanje,gre? Hotela sem te vprašat kako to da ti tvoj ne daje injekcij glede na to da je to že itak nam samim težko pa še boga revca imaš gips za povrh? Saša,držim za čim več jajčk.... no tipkajte še kaj... čau bau
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 9:11:06
|
|
|
|
Špelka
|
Čao, babe!¨ Vidim, da pridno napredujete! Jooooj, srečkice, kste že v postopku! Ja, Sisy ta je dobra, jest bi se tud dala najrajš zamrznit do maja! Sam kaj ko mam za letos dost tega mraza in tud komaj čakam na toploto in dolge dneve! Tk oda bo pač treba čakat v budnem stanju - dolga bo še! No,Saša27, držim pesti da je zraslo veliiiko nadebudnih bodočih . Tudi tebi, andreja07 držim pesti za veliiiiko jajčk! In da bi se ti tele slbosti nadaljevale še ene par mesecev - saj veš zakaj . Jooooj, zigkar, ti si pa že skoraj pri koncu - še par dni, pa as boš razveselila z veselo novičko! No, lepo se mejte dans, pa se beremo! LP, Špelka
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 9:20:33
|
|
|
|
Saša27
|
Sisy, a greš prvič na IVF postopek? Vem kako je bilo meni, ko sem čakala toliko časa na postopek, sem mislila, da nikoli ne bo prišel ta mesec, sedaj pa se mi zdi, da gre vse skupaj prehitro, še nisem dojela, kaj se mi dogaja. Špelka, boš videla, da bo maj takoj tuki, po moje je še boljše takrat, ko je bolj toplo, drevje cveti, mesec ljubezni. Sisy, tudi jaz sem imela strah pred tem, da bi mi s transferjem vstavili dva jajčeca, me je tudi bilo strah, da bi bila dvojčka, ker je že z enim toliko dela, pa sem si rekla, kar bo pa bo, če bosta pa bo pa duplo veselje, pa saj mislim, da imamo vse take može, fante, da nam bodo stali ob strani, a ne?
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 10:23:21
|
|
|
|
Skorpija
|
Punce, pa tole je že cel klub! Še mal, pa bomo lahko kakšno športno dvorano najele Lepo je prebirat, da ste vse dobre volje in optimistične in da se vam stvari premikajo naprej, me ki še čakamo, pa kar mirno, a ne punce Sej bomo vsi prišli na vrsto... To je to od mene, nič novega, vsem pa želim en fejst lep dan!
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 12:02:07
|
|
|
|
vampirka
|
Ojla, soborke! Moram se jaz malo loncek pristavit...po eni strani se mi cas vlece, po drugi strani pa bo marec tu preden bom sploh dojela. Kar se spikanja tice, me ni nic strah - je moj dragi to do sedaj prav profesionalno opravil, ko mi je med IUI dal stop injekcijo ... Tudi jaz sem vceraj gledala tisti film na pop-tv...sem kar malo na koncu! Zgleda, da so hormoncki krivi - imam ravno po prvi rundi femodena. Sem pa jaz tudi ful v dvomih kako naj se odlociva glede stevila - vem, da je se itak prezgodaj, ampak jaz kar sanjam o , potem pa me realnost (in moj mozek) postavi na tla in se prav dobro zavem, koliko dela je ze z enim! Ampak glede na to, da ze izbiram imena po parih, lahko sklepate kaj bom konec marca rekla (moj samo misli, da ima "pravo glasanja" ...zenske smo tako zvite, da na koncu bo itak preprican, da je bila njegova pobuda in ideja o stevilu...upam vsaj, da bova imela toliko uspeha). Lep dan vam zelim in vsem en velik +!
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 12:22:43
|
|
|
|
*Karmen*
|
Vampirka! Ti se kar odloči za 2! A veš, že tako je malo šans, da se kaj prime. Če ti med transferjem vstavi se en zarodek, je pa šans še toliko manj. Gre rad ven, ker nima s kom klepetat in mu je dolgčas . Če se pa primeta oba - je pač dvojno veselje. Kar nekaj mojih kolegic ima dvojčke in pravijo, da je dela za mišjo dlako več kot z enim . Otroci se itak vsega nalezejo - če eden joka, začne tud drugi, če je eden lačen, postane lačen tud drugi... Sta pa dvojčka mal večji finančni zalogaj. Ampak za nas, ki težko čakamo, je to itak čist postranska zadeva, a ne?
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 15:39:09
|
|
|
|
andreja 07
|
evo dekletA še jaz končno doma žal z novim mavcem ga še sušim z fenom kar se pa pikanja tiče je po starem nč novga le da me dol neki špika ampak vse v mejah normale tko da ni panike zaenkat.upam da se bo v soboto kaj vidlo na UZ.sem pša zlo raztresena vaka stvar me vrže iz tira tud najmanjša.
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 16:54:09
|
|
|
|
Sisy
|
Saša ja jaz sem tudi ena od tistih ki gredo prvič v postopek ampak mam že vse tok naštudirano da mam občutek kot bi že ene parkrat bila ...Sej veš...ko te to čaka v bližnji prihodnjosti je večinoma tvoja glavna misel vse v zvezi z postopkom....poleg mal službe ki je nujno zlo Vampirka a potem pa to pomeni da se bova marca pa midve skupaj tresli in ena drugi smejali katera je bolj štorasta pr dajanju injekcij Drgač pa...sva na istem...obe glasujeva za 2 Skorpija....Kdaj greš pa ti v postopek? Gede športne dvorane pa hmmmm...bolj težka.... ker mam jst nogo povito pa zgledam kot Herr.Flick ,Andreja se tudi še ni rešila mavca ...tko da bi prišla bolj kakšna kava v kakšnem velikem lokalu v poštev....ni slaba ideja,ne? Karmen kako pa kaj ti uživčkaš na bolniški? Ti je kaj dolgčas? Verjetno ne....Uf jaz sem že razmišljala o tem da bom verjetno vzela po transferju le par dni bolniške...Delam v bolj majhnem podjetju ki brez mene ne more Špelka tole o zamrznitvi ni bla slaba ideja ne? Pa sej bo...Bomo pač do takrat tukaj gor visele in ena drugo bodrile.... GO,GO GIRLS! pozdravček vsem vaša Sisy
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 15.2.2006 18:06:00
|
|
|
|
*Karmen*
|
Sisy, jaz na bolniški ful uživam. Veliiiiiko čvekam z vami, imam ful časa za kuhanje, berem, hodim na sprehode, gledam TV, pišem, kiparim, igram, pospravljam (zdaj lahko generalno delam čist počasi), likam, kopam psa, skoraj vsak dan imam kakšno sodelavko na obisku... Men se zdi, da bom jaz 27. 2. pozabila naredit test, ker mam tok enih opravkov, da sploh ne bo prišel na vrsto . Glede bolniške ti pa povem takole. Če delaš v še tako majhnem podjetju, si jo privošči. Boš verjetno spremenila mišljenje, ko boš opravila transfer. A veš, 14 dni si živčna kako boš reagirala na injekcije, potem imaš že psihične priprave na punkcijo, pa potem na transfer... Vse skupaj ti malo zraste čez glavo in ti potem 14 dni počitka in časa zase pride prekleto prav . Odklopiš službo in delaš tisto, za kar ti ponavadi zmanjkuje časa. To je najboljše zdravilo proti dolgočasju in proti težkemu pričakovanju kaj bo... Človek mora v prvi vrsti poskrbeti zase, da je srečen in da se dobro počuti pa četudi te v podjetju zaradi tega ful pogrešajo... Pa nogo si čimprej pozdravi ! Andreja, ti pa pridno delaj jajčeca, da jih bo čimveč! Punce, lepo se imejte in uživajte vsako minutko dneva !
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 16.2.2006 6:59:17
|
|
|
|
andreja 07
|
dobro jutro sisy kako z tvojo nogo-kolenom tale reč zna bolet vem k so men tud že punktiral upam da t gre na bolje saša27 kako pa s tabo a maš dans prvi UZ?kako? moje stanje nespremenjeno,flekci na mestu pikanja rahlo rdeči in boleči na pritisk sicer pa razen rahle napihnjenosti nič kaj extra včas me neki začrviči ampakravn tok da čutm. zigkar upam da dobiš pa veš zakaj? zato k si ja tud zlo želim čeprav imam že doma enga 6-letnika(z prejšnjim parnerjem k me je zapustil nosečo 3 mesece) no pa se je vse dobr izteklo. zdaj pa stiskam pesti za vse nas.
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 16.2.2006 8:33:53
|
|
|
|
vampirka
|
Dobro juto, punce! Ja, Sisy, bova na istem...upam, da v začetku aprila tudi pri istem razultatu -> ...itak pa nama bo Karmen povedala kako je, ko maš dva ! Kar se pa kave tiče, sem pa jaz tudi za. Čeprav sem iz totega konca, pridem v LJ vsaj enkrat na teden. Bi mi pasalo s kom še v živo poklepetat, pa da me ne bo vmes vsaj dvakrat vprašal: "ja kaj pa vidva mislita? ne morta sam na kariero pa na dnar gledat! leta tečejo... " Vidim, da ste večinoma vse "žabice", samo andrejo 07 in Sašo27 ne znam locirat... Špelka, v Lescah bom pa ravno v naslednjih dneh (sem preseljena v MB in še vedno zavedna Gorenjka ). Lep dan vam želim, tebi Karmen pa kako inspiracijo za en lep kipec dveh malih "baročnih" dojenčkov !
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 16.2.2006 9:03:17
|
|
|
|
Sisy
|
DOBRO JUTRO ČVEKE! Kako ste kaj na to turobno deževno jutro? Tak lep sonček je bil,danes pa tkole.... Oh pa ta naša ljubljanska kotlina itak zmeraj zadržuje slabo vreme.... Danes bom bolj kratka ker me čaka kuuuuup dela ...Hotela sem vam le povedat da sem jaz tudi za da se kdaj tudi v živo spoznamo in kakšno rečemo na temo .... Torej sva za "akcijo" midve z Vampirko,še katera,še katera? naj se javi! Vsem pošiljam en leeeeeep pozdravček pa si še kaj tipkamo tekom dneva pa-pa
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 16.2.2006 9:19:19
|
|
|
|
*Karmen*
|
Še jest! Še jest! Jest tud na kavo! !!! Joj, punce, danes sem pa tud jaz mal bolj zamorjena . Ne vem a je vzrok tako zamorjeno vreme al pa moje misli. Vse, ki so bile na transferju pišejo, da potem čutijo v trebuhu špikanje in da imajo kakšen rahel rjav izcedek... Jaz pa nič ... Zdaj me je pa strah, da so se moje pikice odločile, da me zapustijo ... A je mela še katera takšne izkušnje? Sej se me boste navadile. Mam nizek pritisk in kadar je slabo vreme je še slabše. Potem začnem pa samo slabe stvari mislit... Ampak se bom potrudla, pa bom poskusila eno pesmico napisat v art izlive. Mogoče bo pa potem bolje . Vampirka, kako pa ti veš, da delam kipec dvojčkov ? Upam, da me bo katera mal potolažila in da se bo tale slab začetek dneva spremenil v veselo dopoldne. LP vsem in rada vas imam, punce !!!
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 16.2.2006 10:45:33
|
|
|
|
Skorpija
|
Skorpija....Kdaj greš pa ti v postopek? Gede športne dvorane pa hmmmm...bolj težka.... ker mam jst nogo povito pa zgledam kot Herr.Flick ,Andreja se tudi še ni rešila mavca ...tko da bi prišla bolj kakšna kava v kakšnem velikem lokalu v poštev....ni slaba ideja,ne? Čakamo še pošto... Drugače je pa tkole ne... Kljub temu da je dež in bolj žalostno vreme ne velja bit slabe volje, ker je prav fajn dan - tudi za tiste z nizkim pritiskom (vem, ker sodim v ta klub) - tko da NI IZGOVOROV!!!! Slabe misli stran, pa ne se primerjati z drugimi - vsak je zgodba zase!
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 16.2.2006 11:53:05
|
|
|
|
andreja 07
|
živjo punce men je tko tko dolgčas.poleg tega sm pa tko zamorjena da se mi neda nit kuha pospravljat pomeni NIČkatastrofa roko tak ne vem kam naj jo sploh dam k mi je ful v napoto pol me pa še neki zanima mam za prodat kup reči za otročka kako lahk nardim te priponke npr slikice pojma nimam
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 16.2.2006 12:20:26
|
|
|
|
*Karmen*
|
Skorpija, sej maš prav. Sva si potem z mojim lubijem kavo skuhala pa mi je pritisk takoj skočil skoraj na normalo. Sicer nisem ravno zelo dobre volje, sem pa vsekakor boljše kot zjutraj . Andreja07! Midve mava pa danes svoj dan, a ne? Sej bo minil. Tebi se nič ne da, men grejo pa same slabe misli po glavi... Sem že naštudirala vse slabe scenarije... No po kavici je blo pa kar mal boljš. Ti priporočam, da si jo tud ti skuhaš. Če si že kakšno spila, nič hudega, pa daj še eno. Pa kakšno križanko reši zraven pa bo. Glede priponk pa nimam pojma . LP in še kaj pišite!!!
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 16.2.2006 12:47:31
|
|
|
|
Skorpija
|
Karmen, ti predlagam, da si za avatar daš eno fejst velko šalco kave - bi ti prav pasalo Lepo da si boljše volje!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.