Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 13:53:48
|
|
|
|
Sisy
|
DRŽIM PESTI!!!!! ZA OBE! Žigkar pa nč bat, baje vse žive pridejo s punkcije mal heca mora bit...vprašanje kok sem bom sama tresla hehehe
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 13:58:52
|
|
|
|
anadejka
|
Jest obema želim vso srečo,veliko jajčkov pa da se vsi oplodijo in lepo razvijejo do ET,pa seveda da u prvo rata!!!
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 14:04:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!! Tudi jaz želim obema najbolj močne pesti,ter da se vse srečno konča in,da bosta kaj kmalu obe v . Torej punce naslednja pa sem jaz,da se začnem špikati,kajne?Mene le še loči do prvih injekcij 21.dni. LP Mojca
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 14:05:09
|
|
|
|
*Karmen*
|
Špelka in Sisy! Do danes nisem vedela kako lep občutek je, če toliko punc navija zate . Kar solzne oči sem dobila. Ko veš koliko jih bo v mislih s teboj, ko te bodo pikal, je vse videti malce lepše. Jutri bom stisnila zobe potem se pa javim in vam povem vse od A do Ž . Nato se vam bom pa pridružila pri veselem pričakovanju za Sašo27. Že danes pa ji držim pesti, da zaradi injekcij ne bo po stanovanju lovila sama sebe. Je bolje, če te lovi tvoj dragi . LP in še enkrat hvala za lepe želje .
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 14:09:27
|
|
|
|
*Karmen*
|
Joj, punce, tok ste zlate ! Sem se zahvalila samo Špelki in Sisy, ker še nisem prebrala Anadejkinega in Mojčinega posta. V glavnem: vsem puncam tisočkrat hvala, da mi stojite ob strani. Res ste dobre prijateljice pa čeprav se poznamo samo po netu !!!
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 14:28:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Ja ni kaj hvaliti zato smo tu,da ena drugi pomagamo in se bodrimo ter si stojimo ob strani.Vso sreč ti želim in javi se lahko kaj privat. Vso srečo,vso sreč za jutri! LP Mojca
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 14:36:16
|
|
|
|
Saša27
|
Res je neskončno lep občutek, ko veš. da toliko oseb misli nate in ti drži pesti, da ti bi uspelo. Hvala vsem, še posebaj pa tebi Špelka, ker si pričela s to temo. Zgikar, tebi želim jutri čim manj bolečin in veliko sreče najslednjih devet mesecev, držim tudi jaz pesti zate in sem v mislih s tabo. Kar pa se tiče dajanja inekcij, pa ti moram povedati, da moj možek zbeži ven iz hiše, ko si jih dajem, tak da z njim ni nič. Še enkrat hvala vsem.
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 14:52:13
|
|
|
|
hati
|
Borke, Vam stiskam pesti. Upam, da punkcija ne bo preveč boleča. Pa sej itak prenesemo vse. Bom mislila na vas in upam, da res v prvo rata. Jaz še nisem tako daleč kot ve...ampak stopicam za vami. Si pa vse zapomnite, da boste svetovale ko bo pač čas pri meni.... za vsako ena in lep viken vsem.
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 14:56:59
|
|
|
|
Špelka
|
zigkar in Saša, vedve sam dobr opravta, da bo vrsta pred nami ostalimi čim krajša. Pa bo. Tud jest vam želim lep vikend. P.S.: Mojca, brez skrbi, ne bom pozabla nate. Boš tud ti imela svoj klub navijačic čez 3 tedne. Lp, Špelka
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 15:13:50
|
|
|
|
ona78
|
srečno zigkar in saša!!!
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 15:18:50
|
|
|
|
Skorpija
|
Močno močno držim pesti, naj se cela kopica jajč naredi in oplodi!!!! Dejmo pupe, vaš uspeh bo tudi nam dal krila!!!!
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 15:25:40
|
|
|
|
emaa
|
držim pesti, da bo šlo se tako kot treba, ter da bojo bolečine čim manjše
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 17:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
držim pesti tudi jaz za vaju... Nati
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 17:16:26
|
|
|
|
Azaleja
|
Zigkar in Saša27, tudi jaz vama držim velike pesti. Srečno!
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 21:18:46
|
|
|
|
Massa26
|
Tudi jaz sem v mislih z vama!
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 21:31:08
|
|
|
|
GoYa
|
čimmanj bolečin, zigkar pri punkciji, saši pri špikanju
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 22:42:26
|
|
|
|
KODA
|
Držim pesti za obe.
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 10.2.2006 23:35:12
|
|
|
|
buškica
|
Moja soimenjakinja, srečno jutri!
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 11.2.2006 9:28:44
|
|
|
|
Sisy
|
Zigkar mislim nate ! Čim bolj neboloče opravi s punkcijo potem pa se javi! papa
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 11.2.2006 9:38:38
|
|
|
|
tinkamiška
|
tudi jst stiskam pesti za obe!!! držita se in veliko sreče tinka
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 11.2.2006 10:01:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zigkar tudi jaz zdalje cel čas mislim nate in na tvojo punkcijo.Upam da bo čimmanj boleča,da bo veliko jajk pridelanih in čimveč oplojenih in srečo pri transferju.Mislim nate in nestrpno čakam tvoje javljanje in opis kako je vse skupaj potekalo. Ša še za srečo en kup . Saša 27 upam,da je prva injekcija za tabo,da boš imela čimmanj bolečin ob špikanju.Tudi ti nam javi kako ti je tole šlo od rok. LP Mojca
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 13.2.2006 7:09:04
|
|
|
|
Saša27
|
Zgikar, daj povej kako je bilo na punkciji? A so ti dali kaj proti bolečinam, koliko jajčec si "pridelala" , kdaj imaš transfer. Sem mislila na tebe v soboto in držala pesti, da bi bilo vse vredu. Jaz pa sem začela v soboto s prvo inekcijo gonalaF, v četrtek pa v LJ na UZ, pol pa bomo videli naprej.
|
|
|
|
RE: ZIGKAR IN SAŠA27!!!! GO, GO, GO!!!!! 13.2.2006 8:50:21
|
|
|
|
Saša27
|
Sisy, najlepše se ti zahvaljujem za link, si me zelo pomirila. Naša Zgikar pa danes na transfer, držimo pesti, da bo vse vredu, pa da bo čez 14 dni zagledala magični . Punce, še enkrat iz srca hvala vsem za podporo, ki v tem času zelo prav pride.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.