Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 12.2.2006 19:57:21
|
|
|
|
tipka
|
Žabonka, zdaj si me pa čisto zmedla. Praviš, da je dovoljeno, da seksata dve ženski, ki nista ne poročeni, ne zaljubljeni, ni pa dovoljeno, da ne rečem še kaj hujšega, če seksa z drugim, ker je moški? Je možno, da si dvojna osebnost? Ma, vse živo je možno, me prosim razsvetliš?
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 12.2.2006 20:00:51
|
|
|
|
baguSka
|
No, pametna odločitev, če mislš, da bi vajina veza zarad tega trpela. Nč pa ni narobe, če sta oba za. Jst sm še vedno mnenja, da je ljubezen ljubezen, sex pa sex. Lahko posamično, lahko pa skupi, kar je seveda lepše. Kot je napisal Tjazy, če sta oba za, al pa še bolje, da to storita skupaj, pa ne vidim problema.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2006 20:05:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 12.2.2006 20:12:15
|
|
|
|
Mina1
|
Sicer vsak po svoje in tako , ampak sej veš, kako pravijo: pazi, da te pazi ne zapazi, ker če te pazi zapazi, se PAZI!!! In potem bo konec veselja in razmišljnja o skoku čez plot. Nekaj je sanjariti o nečem, sanjati o nečem in podobno, ko pa si na tem in to narediš, je prepozno, slej ko prej se izve in močno dvomim, da bo tvoj dragi to sprejel z odprtimi rokami.
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 12.2.2006 20:19:20
|
|
|
|
CIPRESA
|
Uf Mina kako se strinjam s tabo sploh tisto pazi, zapazi pa spet pazi... Ja tud jaz sem vesela da se je ena zgodba končala ...no na moj način
|
SladoledF*R*Ukateri okus sladoleda vam je najljubši?čokolada (
24%)
vanilija (
18%)
jagoda (
9%)
lešnik (
19%)
stračatela (
18%)
gozdni sadeži (
11%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!