Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 9:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Noo nisem tega mislil... se mi zdi, da ves kaj sem mislil..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2006 9:35:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 10:28:42
|
|
|
|
Anonimen
|
OK.. pa drugic...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2006 10:39:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 10:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Spoštovanje ? Ali tvoj dragi ve za tvoj skok čez plot? Predvidevam, da ne. In če to, po tvojih besedah, ni nič takega, zakaj to skrivaš oz. si anonimna? Če ni nič takega, potem mu lahko to mirno poveš, potem imata prosto pot za medsebojno varanje samo zaradi seksa, vidva pa še vedno delujeta kot uigran, zaljubljen par. Enim tak način življenja kar uspeva. Samo tu ni spoštovanja. Ljubezen mogoče, še zaupanje je lahko prisotno. Spoštovanje? Dvomim. Meni v 7 letih še ni padlo na misel, da bi dragega prevarala. Nimam te potrebe. To pomeni, da če najino življenje postane monotono, si to poveva in ga popestiva. Je treba imeti veliko domišljije, ampak gre in meni osebno je on še vedno najbolj privlačen moški na svetu, edini, o katerem sanjam. Moja filozofija je, da se stvari najprej ureja doma, preden se skače drugam. Torej najprej poskrbiš za iskrice doma, če jih ni več ali se jih ne da zbuditi, to razmerje končaš, šele nato začneš z novim poglavjem. Drugače je prizadetih preveč ljudi, ki si tega ne zaslužijo, če drugega ne, bi jim s tem pokazala moje nespoštovanje. Ampak to je moja filozofija, drugi pa, kakor jim je ljubo. Drugače pa: Če ti paše, pa daj, kdo ti brani?
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 16:49:09
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Mislim, da bi bilo bolj pametno, da si omisliš sex s svojim partnerjem na nek drug način oz drugem kraju - nekaj, kar še nista poskusila, pa bi bilo to to. IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Ne vem, jaz ne bi imela obraza, da mu ne bi povedala. Potem se ne ljubita tako, kot pišeš. lelaval in kepa mislita enako, samo ne verjame da iz osebne izkušnje. Tako lahkomisele odgovor je zelo nevaren. Naravnost rušenje vsega kar imaš, ker tu ne gre kako mož čuti do tebe, temveč kako ti čutiš do drugega. S svojo svinjarijo opravi sama. Samo slabiči se zapletejo in nato pa, da bi izpadli pošteni in odkritosrčni in najboljši, prenesejo vso težo na partnerja. To je podlo dejanje, podlejše od prevare same. In kaj naj bi mož razumel? lelaval! Torej ti boš moža razumela (ker ga imaš rada), da je seksal novo sodelavko in da ko se je včasih slučajno dotakne, ne čuti nič posebnega. Samo HOP in HOP je delal. Mu je šlo samo za sex. Me reees zanima. Imeti obraz pomeni nositi, kar si si naložil sam.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 10.2.2006 16:52:46 >
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 19:39:51
|
|
|
|
janjja
|
Zaenkrat se držim pregovora - zakaj bi jedla hamburger, če imam pa doma zrezek? Jaz imam rajši hamburger.
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 19:48:41
|
|
|
|
Vesna
|
kaj takega mi ne pade na pamet,če pa bi mi,bi se resno zamislila nad sabo in nad najino zvezo,če ima smisel bit z nekom in sanjat drugega. se mi je pa dogajalo to pri prejšnjem partnerju in zdaj vem,da to ne pelje v dober konec ampak samo v konec. lp in srečno pa pametne odločitve ti želim
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 19:50:13
|
|
|
|
Primoza
|
Potem pa kar veselo na delo, valentinovo je primeren čas za kaj takega, ne razumem pa, kakšen nasvet ste potrebovali od nas???
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 19:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma tako, če pogledam kakšen je užitek in kakšn riziko da izgubiš najdražje-potem se definitivno ne splača! Valda je pa adrenalin, kot pri vseh novih stvareh! Sem pa mnenja, da redkokateri moški(no tudi ženska) ostane zvest(a) partarju celo življenje! Saj glih to hočem povedati, rada imam adrenalin. Nisem rekla da bom šla seksat z drugim pač razmišljam o tem kako bi to zgledalo. Aja Radha ne me zdaj kregat ker sem anonimna, saj vidiš kako občutljivo temo sem odprla in kar nekaj oseb iz foruma me osebno pozna, zato ni nič takega če sem se skrila. Pa še nekaj glede tvojega avtarja Radha - mislim da moraš resno razmisliti o zamenjavi in ga nadomestiti z nekaj podobnim kot ima janjja.
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 20:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem pa kar veselo na delo, valentinovo je primeren čas za kaj takega, ne razumem pa, kakšen nasvet ste potrebovali od nas??? Ne vem zakaj bi bilo valentinovo primerno kaj takemu, ker je to dan zaljubljenih, jaz pa ne govorim o ljubezni ampak o seksu, ne rabim nobenega nasveta, zgolj razmišlanje, oz. vaše mišlenje. Ne vem od kod ta ideja o nasvetu?
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 20:13:45
|
|
|
|
Udb
|
Ja, pol se pa res "zelo ljubita" če si ga že in si ga še želiš prevarat! Meni kaj takega niti na misel ne pride. Me moj mož popolnoma zadovolji in ne rabim potešitve okrog iskat.
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 20:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pol se pa res "zelo ljubita" če si ga že in si ga še želiš prevarat! Meni kaj takega niti na misel ne pride. Me moj mož popolnoma zadovolji in ne rabim potešitve okrog iskat. Adrenalin draga moja, in tudi tokrat naj ponovim da nima ljubezen nič opraviti s tem in da gre samo za razmišljanje. Joj draga Udb saj vemo da si popolna in da ti niti na kraj misli ne pride da bi kdaj pomislila kako pa bi bilo s katerim drugim, očitno nisi nič firbčna, meni pa se misel pač zdi zanimiva. Mogoče pa tvoj mož ne zadovolji samo tebe - spet samo zlobno razmišlanje.
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 20:45:07
|
|
|
|
taška30
|
Anonimna, jaz te po eni strani razumem, veš. Sicer sem zaenkrat še 'trdno v sedlu zvestobe', ampak vem, da smo vsi krvavi pod kožo in da se vsakemu lahko zgodi, če se znajdeta dva na pravem kraju ob pravem času in planeti stojijo tako kot morajo, ja, se zgodi. In tudi milsim, da zaradi enega skoka ni potrebno, da razpade recimo že 10-let trajajoči, sicer čisto vredu zakon. So dosti bolj pomembne stvari v zakonu, kot to da sta si partnerja 50 let popolnoma zvesta. Lej, pravim, vsakemu se lahko zgodi. Ne razumem pa tebe, da zavestno že vnaprej razmišljaš o tem, da bi skočila čez plot. A to pomeni, da imaš že enega ugledanega in samo zbiraš pogum ali pa (iz tvojih postov se da razumeti predvsem tole drugo možnost) ti je trenutno v življenju in predvsem v vajini vezi malo dolgčas in zdaj iščeš nekaj, s čimer bi si ga popestrila. Namesto da greš skočit z bungie jumpingom, greš skočit čez plot. No, to mi pa več ne vleče na popolno zvezo, kjer se vidva močno ljubita, sorry.
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 20:54:42
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz pa dveh stvari ne bi prenesla v zakonu: da bi me udaril in da bi me prevaral. Tu ni nobene dileme: takoj spokat. Pa če po tridesetih letih zakona, pa takrat. Se pa držim načela, da njemu ne bi storila nekaj kar si ne želim, da bi on meni storil . In vsekakor si ne želim, da bi me prevaral.
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 21:24:23
|
|
|
|
Primoza
|
OK mi je že žal da sem se oglasil. Veliko veselja pir andrenalinskih športih, pa ne pozabite na rednost, ki je boljša kot občasni izbruhi. Vsaj enkrat na teden andrenalin pa bo.
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 10.2.2006 21:25:47
|
|
|
|
Udb
|
Adrenalin draga moja, in tudi tokrat naj ponovim da nima ljubezen nič opraviti s tem in da gre samo za razmišljanje. Ajoj, lepo te prosim, če ti primanjkuje adrenalina, začni z ekstremnimi športi, ali pa z javnim nastopanjem - jaz ga imam tukaj popolnoma zadosti! Joj draga Udb saj vemo da si popolna in da ti niti na kraj misli ne pride da bi kdaj pomislila kako pa bi bilo s katerim drugim, očitno nisi nič firbčna, meni pa se misel pač zdi zanimiva. Ja, absolutno sem popolna. Daj no. Pač se držim določenih življenskih načel - in eno od teh je tudi NE VARAJ! Ni kaj - saj smo različni ljudje na tem svetu in prav je tako!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2006 21:30:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 11.2.2006 11:58:01
|
|
|
|
Joe
|
Pojej keks, pozabi na seks. Prvi krepí, drugi slabí.
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 11.2.2006 12:24:16
|
|
|
|
CIPRESA
|
Anonimna če ti nekdo odpiše drugačno mišljenje ga pa napadeš Zdaj nevem al je bilo to le razmišljanje v smislu javite se tisti ki boste z mano padli čez plot ali gre za splošna mnenja KAJ MISLIMO O TEM. Če si že v naprej prepričana da si to želiš in nemoreš živeti če ravno ne "skačeš" potem nevem zakaj postavljaš vprašanja??? Če si tako prepričana da delaš prav ker se podajaš v avanture potem te nebi smelo zaboleti kako drugačno mnenje. Samo moje mnenje!!!!
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 11.2.2006 21:56:16
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz pa dveh stvari ne bi prenesla ... Tu ni nobene dileme: Zapečenega kruha se največ poje.
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 11.2.2006 22:16:16
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen midva se zelo ljubiva, vendar nima ljubezen nič opraviti s tem da me zamika da bi kdaj skočila čez plot Tudi sama nebi zganjala panike če bi si on privoščil kakšno avanturo, seveda če bi bil vmes samo seks. No, si nas obvestila, sedaj pa pojdita in skačita čez plot (dogovorno). Potem se pa javi, da poveš kdaj sta šla narazen. Ne zakaj, samo kdaj. Če je tako enostavno, kaj čakaš?
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 12.2.2006 10:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen midva se zelo ljubiva, vendar nima ljubezen nič opraviti s tem da me zamika da bi kdaj skočila čez plot Tudi sama nebi zganjala panike če bi si on privoščil kakšno avanturo, seveda če bi bil vmes samo seks. No, si nas obvestila, sedaj pa pojdita in skačita čez plot (dogovorno). Potem se pa javi, da poveš kdaj sta šla narazen. Ne zakaj, samo kdaj. Če je tako enostavno, kaj čakaš? tehnofil bravo ja, ja, anonimna, vajin odnos je ena sama ljubezen... potem pa svizec...
|
|
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 12.2.2006 10:51:52
|
|
|
|
kepa*
|
Mene pa pri vsej stvari zanima, če se imata res tako rada, kaj bi storil tvoj mož, če bi vedel za tvoje skoke čez plot. Če te res ljubi, kot praviš, potem ti jih bo oprostil, al kako?
|
|
RE: Mika me skok čez plot... 12.2.2006 19:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem kaj naj vam zdaj napišem, na kratko - me je spustilo da bi to naredila. Ne vem zakaj sem na to mislila ampak malo ste mi pa pomagale že s tistim ko je ena rekla da naj kar varam in potek sporočim kdaj sva šla narazen. Tega si seveda nikakor ne želim, ker ga imam res rada. Pa še to mi je dalo misliti, ko je nekdo napisal da kako se bi mi zdelo če bi on mene varal in bi zvedela. Ne tega ne bom naredila. Mislim da je za moje razmišljanje bilo krivo pomajnkanje seksa, ker ni bilo časa zanj no prejšnjo noč pa se je potrudil da celo noč nisem spala . Ugotovila sem da bo verjetno v domači postelji kar najlepše.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?