|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj po porodu začeti hujšati?
9.2.2006 17:48:35   
Anonimen
Jz sem dober mesec po porodu in imam tam okoli 10-13 kg viška . Zanima me, kdaj bi bilo primerno začeti hujšati in kako naj hujšam. Seveda pa tudi polno dojim. Sej vem, da bom vse odvečne kilograme izgubila "9 mesecev gor, 9 mesecev dol" ampak jz bi se jih rada znebila čimprej!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj po porodu začeti hujšati?
9.2.2006 17:55:34   
total
Ko prenehaš z dojenjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2006 18:10:53   
Bubamaraa
Jaz sem začela hujšati, ko sem prenehala dojiti, ker sem mišljenja bolje 10kg viška kot pa da bi mi zmanjkalo mleka, ki je za otroka zelo pomembno....Hujšala boš še lahko...user posted image user posted image user posted image Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2006 18:50:28   
Olivija
Živjo,
po šestih tednih. Meni bi se zmešalo, če bi morala čakati do konca dojenjauser posted image . Do zdaj mi je uspel 10 kg dol spravt, še 3 ji pa moram. Sem pa začela z orbitrekom in steperjem, pa večkrat sem spustila večerjo, drugače sem pa jedla normalno. Na mleku se ni nič poznalo, Julija je prav okrogla, jest se pa tudi dost bolj počutim.

O.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2006 19:34:50   
Anonimen
Olivija, v kolikem času pa si izgubila 10kg?

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2006 20:16:47   
lelaval
Jaz sem po dobrih 6 mesecih začela. Sem 6 mesecev samo dojila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2006 20:18:42   
lelaval
Mogoče, da več telovadiš (orbitrek, tek, aerobika, fitnes,..) in ne večerjaš po 18.00 uri. Ostalo pa normalno ješ. Če želiš še nekaj časa dojit, se jaz v neke večje diete še ne bi spuščala.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2006 20:48:41   
Naja31
Ni nujno, da čakaš do konca dojenja, ampak vsaj počakaj, da bo tvoj otrok začel jesti še kaj drugega in ne bo več toliko dovisen samo od tvojega mleka. Če boš preveč in prehitro hujšala, se zna to poznati na količini mleka, zato se pa po moje ne splača riskirati. Raje zadovoljen in sit dojenček kot mamica z manj kg.
No, vsaj to je moje mnenje.
Jaz sem počakala da smo začeli z uvajanjem goste hrane.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2006 21:29:50   
t_t_y
Jaz sem začela ko je imel mali 8 mesecev in pol, sem še vedno precej dojila, vendar je jedel že marsikatero drugo hrano. Sem pa en mesec kasneje tudi popolnoma prenehala z dojenjem. Ne zato ker bi mleka zmanjkalo, čeprav ga je pa bilo manj, temveč zato ker je mali na men začel brusit zobe. Skratka jaz bi tudi s kako dieto še počakala dokler mali ne je vsaj kakega obroka poleg dojenja, potem pa kar - mogoče pa si celo ena izmed srečnic, ki z dojenjem hujšajo (jaz nisem, sem se v času dojenja zredila za 6kg).

lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2006 8:56:59   
April
jaz sem v prvem mesecu po porodu shujšala 6 kg. To pa zato, ker mi ni kaj zelo pasalo jesti in ker sem zelo pazila kaj jem, da ga ne bi napenjalo.
Kasneje, ko se mi je apetit vrnil, in to dvakratno pa sem nehala izgubljat težo.
Jaz ti priporočam, da se ne spuščaš v kake drastične diete. Imej tri glavne obroke na dan, dosti zelenjave. Že s tem, da se boš izogibala sladkarij in se ne najedla vsakič do sitega, boš počasno izgubljala težo, tja do pol kile na teden. To pa v štirih mesecih pomeni 8 kg. Pa še mleka ne boš izgubila. Ne pozabi dosti piti, da bo mleka dovolj.
Sprehodi s tvojim user posted image  so pa v prvih mescih po porodu najbolj primerna rekreacija.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2006 9:45:56   
Olivija
Živjo, Julija je zdaj stara 5,5 mesecev, to se pravi v približno 5 mesecih. Je pa tako, da gre prvih 5 kg še dost lahko, ker verjetno dost kalorij pokurimo z dojenjem. Potem je šlo pa mal težje. Nimam pa nobene drastične diete, pač večkrat spustim večerjo, pa ene 4 x na tedne telovadim po 30 min. Zdaj pa čakam na pomlad, da bom šla lahko ven tečt.
Če pa ne bi začela takrat, bi verjetno še zdaj nosila nosečniške hlače user posted image .
Julija je pa začela jesti dodatno hrano pri 5 mesecih. Spi pa celo noč že od drugega meseca, tako da sklepam, da je bilo moje mleko še vseeno dost hranljivo, ker drugače ne bi zdržala 10 ur brez hranjenja.

Srečno!

O.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj ste rodile?

Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?

Oba na rok. (14%)

Oba čez rok. (24%)

Oba pred rokom. (28%)

Prvega pred, drugega po roku. (7%)

Prvega po, drugega pred rokom. (12%)

Enega na rok, drugega pred/po roku. (15%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!