|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vsiljiv tast
7.2.2006 17:27:53   
Primoza
Ali se spet nekdo norčuje iz vesoljnega zbora SI staršev ali pa so eni res zagamani kot kajle. To kar je predstavljeno, je nedopustno obnašanje, človeka bi moral pregledati psihiater, ne pa da mu pustite dojenčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.2.2006 17:31:57   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: primoza
Ali se spet nekdo norčuje iz vesoljnega zbora SI staršev ali pa so eni res zagamani kot kajle. To kar je predstavljeno, je nedopustno obnašanje, človeka bi moral pregledati psihiater, ne pa da mu pustite dojenčka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa mamo tudi.   Mi je žal, ampak Anonimna, tako je.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.2.2006 17:48:35   
Erin
Ne se bat... povej mu svoje, navsezadnje je to TVOJ otrok in si ti zanj odgovorna. Jaz osebno mislim da gre tast malo čez meje, to ni ljubezen do vnučka ampak že obsedenost.

Ne pusti se mu!
Vso srečo!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.2.2006 18:33:48   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Anka

Meni se tako obnašanje tudi ne zdi normalno predvsem v smislu, da si otroka tako prilašča. Mene bi bilo strah, če bi moj tast hotel biti kar sam z mojim otrokom. Ja, ga pelje na sprehod, ga popestva, ma se ve kdo sta otrokova starša in da imava midva z možem glavno besedo, kadar gre za najinega otroka. Ja, kot so že rekle pred mano, udarit po mizi, postavit meje, to je MOJ otrok in jaz odločam kdaj bo šel na sprehod, kdaj bo jedel...res, postavi se zase! Zaradi sebe in zaradi malega! Korajžno, saj nimaš kaj zgubiti, slabše kot je itak ne more biti.

Rekli, ne rekle! Dajte se že navadit, da čisto same ženske pa niste tu gori!

Drugače se pa strinjam!
Punca udari po mizi, pa ne pusti več malega samega s tastom.

(odgovor članu Anka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.2.2006 18:42:15   
pikica123
Halo, ko sm to prebrala, sm še jst jezna ratala!

Prokleti tast! Kaj pamisli,da je! Jst bi se že orng skregala z njim, sploh,če bi mi po 3 urah pripeljov premraženega in lačnega otroka!Naslednjič nebi šel več sam z njim.Pa,da vama prepove it na sprehod s svojim otrokom! Temu se morta tud upret! HALO! ODLOČNA MORTA BIT, VIDVA STA STARŠA,KI ODLOČATA O TEM,S KOM BO OTROK IN KAJ BO PKDO Z NJIM POČEL!

Lp

(odgovor članu Anka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.2.2006 19:49:16   
kepa*
Nisem brala predhodnikov, zato ne vem, če je to že kdo omenil. A si morda pomislila na pedofilijo? Joj, bog ne daj, a tvoja zgodba o vsiljivem tastu mi zbuja take občutke. Prosim, zavaruj svojega otroka, saj si mu ti mama. Otrok naj ti bo prvi, pa kaj pol, če je tast avtoriteta. Pa tud če se sprete, samo da bo z otrokom vse ok.
Drugače pa upam, da to ni to.

Letos pa bo!

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.2.2006 23:28:46   
FRAČAFELA
Anonimna meni je na misel prišlo le eno:PEDOFIL!!!!!
Se mu vnaprej opravičujem, če mu delam krivico, ampak res, mi je le to prišlo na pamet. Avotriteta, noben nič rečt, dela z otrokom, kar misli da lahko, groza!!!!
Ne puščaj otroka samega z njim!!!!

Moj tast obožuje najino user posted image , pride jo iskat, jo pelje na sprehod, jo popazi, ampak kar jaz rečem to je zakon. Če rečem čez pol ure, bo točno nazaj. Vedno vzame flaško za njo, skratka res je pozoren, s to razliko da nikoli ne govori kako zelo rad ima otroke, ampak se to vidi iz njegovega odnosa. Pride vsak dan na obisk, razen če res kam gre. Tudi user posted image ga ima zelo rada. Tako da ne boš mislila da takoj pomislim na pedofila, ampak v tvojem primeru pa res!!!In to že na polovici, ko pa si napisal na koncu odnesel v svojo posteljo...uf dobra si.Jaz bi znorela na licu mesta. Sam sej vem kuko je. Vedno tehtaš dobre stvari, in ne uparš rect, ampak verjemi mi da je prva zamera boljša kot zadnja.

Medtem ko tašča non stop z svojih jezikom opleta o neki veliki ljubezni do otrok, pride pa k nam le ko hoče kaj zvedet. Ali pa ko drgi vnukinji kaj kupi, pa da nima slabe vesti, še nam kakšno traparijo prneseuser posted image Za popazit, ima pa gospa premalo časa, ker se rada sprehaja user posted image user posted image user posted image Ampak to je že druga tema...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.2.2006 0:27:05   
Anonimen
Sem prebrala vsa vaša mnenja. Hvala. Sama osebno menim, da ni pedofil. Ni me zmotilo, da je otroka nesel v svojo posteljo (saj je tam spala tudi tašča) pač pa, da mi je to ponoči kao pozabil omeniti, mene je pa skoraj kap, ko sem videla prazno posteljo zraven pa psa.
V bistvu me je zanimalo kako gledate na to, da si vedno tako prilašča otroka. Mene bi pa kar zradiral. To se mi je zdelo malo bolano, vsem drugim okoli mene pa ne. Pa vidim, da imam kar prav.
Sem se pa odločila, da grem naslednjič kamorkoli bo že šel s tamalim jaz zraven.

(odgovor članu FRAČAFELA)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
8.2.2006 10:14:36   
Anonimen
Hm, če je vse ok, ko je tast sam v sobi z otrokom, zakaj potem otrok joka? Mislim, da mu NIKAKOR ne smeš zaupati otroka! Pa kaj, če je tašča zraven?! Saj si sama napisala, da se mu vsi podrejajo, ker je taka avtoriteta... Pa vojaška vzgoja... Meni je vse skupaj user posted image  sumljivo in vse skupaj mi zelo smrdi po PEDOFILIJI... Bejži stran, zaščiti otroka! Za vsako ceno!!! Kdo ga pa bo, če ne ti.
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
8.2.2006 10:58:24   
Anonimen
Nekaj malega vem o teh zadevah (nikakor iz lastnih izkušenj) in to obnašanje je obnašanje pedofilov.Marsikdaj ovržemo misel na to, ker ljudje v naši bližini pa to že ne morejo počet.Ampak pol je beremo o stricih, dedekih, sosedih,duhovnikih.....in nikomur kar na čelu ne piše.
Morda so tvoj mož in tašča navajeni takšne avtoritetem ker drugačnega niso navajeni.Ti si na vrsti, da nekaj ukreneš.
Pomisli kaj bi si ti mislila, če bi brala post, v katerem nekdo piše, da se nekdo z njegovim otrokom zapira v sobo, ga nosi v svojo posteljo,izgine z njim za 3 ure ipd.????
Skrajni čas je, da nekaj ukreneš.To je tvoj otrok, tvoja družina in sedaj si ti odrasla in moraš za določene stvari poskrbeti.Drugi tega ne morejo narediti zate, pa vsi vemo, da ni vedno lahko.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
8.2.2006 12:30:30   
paris
Joj, ko sem pa tole prebrala anonimna, so se mi pa vsi zvonci prižgali!!! 
Se strinjam z predhodniki, tvoj tast definitivno kaže obnašanje pedofila!!" Moj tast ni pedofil"- kako pa ti veš, da ne?? Ti moraš izhajati iz stališča, kot, da so lahko vsi ljudje pedofili, in ne moj tast pa že ni!! Porkaš sem se razkurila zdejle. Pa koliko si pa stara punca, da lahko takole pometajo s tabo? A boš naredila red madona, ali ne? Za tvojega otroka gre- pa kaj, a ti misliš, da mi vsi, ki smo se oglasili na tvoj post nismo normalni al kaj? Daj ukrepaj, pa hitro, dokler je še čas!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.2.2006 17:16:44   
alenkica
Svetujem ti, da tastu poveš kaj in kako čutiš. Osebno ne odobravam, da ti vzame otroka in da ga ni po več ur domov.

Mislim pa, da če ne bi šla več tja, tudi ne bi bila rešitev, ker potem tvojmož ne bi več videl staršev, stari starši pane svojega vnuka.

Fajn se pogovori z njim in tudi jaz ga ne bi puščala samega v sobi z otrokom.

Ne pa jima vzet vnuka, ker ti bosta to zelo zamerila.

(odgovor članu Anka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.2.2006 21:06:57   
Marogica
Moja prva misel je, da je tast pedofil. Oprosti, saj vem, da se grozno sliši in predvsem neverjetno. Vendar so vsi pedofili takšni, da jim to na nosu ne piše in je potem okolica vedno začudena, kako je to ravno ta človek, če pa je tako fajn in prijazen.
Groza me je bilo ob branju-res. Jaz svojih sinov pri takšnem tastu(in tusi tašči) ne bi več puščala samih niti za minuto. Pa kaj če je spala tašča v postelji? Ona je spala!!!!!! Madona, kar srh me je spreletel.
Punca, raje svojega moža povprašaj, če ima mogoče določene dele otroštva o katerih se noče ali ne spomni več.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.2.2006 10:44:25   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sem se pa odločila, da grem naslednjič kamorkoli bo že šel s tamalim jaz zraven.

NE!
Res nič ne razumeš. Naslednjič ti greš in gre ON ZRAVEN. Vidim, da res ne štekaš. Ti si v sobi in je ON ZRAVEN (če želi). Ti in tvoj otrok nista nikoli več narazen in  je ON ZRAVEN.

Bolj se ti ne more vbit v glavo. Sedaj nas pa že zafrkavaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?