|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (287. nadaljevanje)
13.2.2006 17:26:18   
Anonimen
Spet štrajkamo na ZA NAS user posted image

KAko smo kaj punce? Kot vidim, razsaja zopet virus nosečk user posted image user posted image . Vsem nosečkam in fosečkam želim čimlepšo nosečnost.
Čudno, da ta virus nič u naše kraje ne zaide user posted image     user posted image

JAz sem imela danes pregelded v Postojni. Sem bila prvič v ZD in sem bla tok smešna s tisto kiklo v kabini user posted image user posted image user posted image . Nism vedla, al naj si tud rokava gor nataknem al naj si sam od pasu navzdol naštimam user posted image user posted image user posted image . no, nazadnje sem si jo navlekla okrog pasu user posted image user posted image .
Dr. Likar me je pregledal in ugotovil, da imam maternico nazaj pomaknjeno user posted image user posted image user posted image . Ne vem, kaj je hotel s tem povedatuser posted image  Sem ga tako čukasto pogledala user posted image , da mi je takoj pojasnil, da to ni nič takegauser posted image . Malo se je čudil, da še vedno ni prišlo do zanositve, glede na to, da imam že enega user posted image , da so bili takrat (pred 2 leti) na HSGju jajcevodi prehodni, da je bil možev spermiogram BPuser posted image .
Tako mi je dal Klomifen. Bomo videli, če bo kaj z njegovo pomočjouser posted image . Prvič namreč ni bilo po KLomifenu nič.

No, en korak naprej je narejen. Imam boljši filing, ker je pregled za mano.user posted image

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
13.2.2006 19:46:44   
ona78
Pozdravljena Kristina,
tudi jaz sem bila danes v Postojni, sem imela UZ, ker sem ta ciklus prvič pila Klomifen.
G mi je rekel, da je do O prišlo, danes pa začnem jemat Prometrium, 10 dni 2 /dan.
Bomo vidli, mogoče pa nam že ta ciklus rata user posted image user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.2.2006 20:51:47   
Anonimen
Čau ona. Sva se mogoče srečali user posted image
Čisto možno...če nisi bila med tistimi ta zgodnjimi ob 7h?user posted image
Jst sem prišla tam okrog pol enajstih in odšla okrog pol enih. Sem pa po moje najbolj čvekala v čakalnici user posted image user posted image user posted image , ker sem srečala prijateljico iz polskih dni...po 8 letih user posted image user posted image user posted image .

Čaki malo...kako misliš da si "pila Klomifen"user posted image  Kaj nisi tabletke jemala? No, jst sm dobila tri škatle Klomifena in se z dr. Likarjem vidiva, če zanosim oz. čez tri mesece, če ne zanosim user posted image

(odgovor članu ona78)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
14.2.2006 12:56:28   
zrak
Jaz se vam kar pridružujem. Verjetno sem tudi jaz fosilka, glede na to da se obrača že 1 leto in pol...
Dobila sem klomifen, toda ga bom prenesla , ker se odpravljam na potovanje... Lahko da bo na potovanju kaj ratalo user posted image user posted image , jaja  upajmo user posted image user posted image user posted image user posted image , če ne pa bom marca začela s Klomifenom...

Kako se telo odziva na klomifen , a jih je precej zanosilo s to metodo?

hvala, lp

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.2.2006 13:02:21   
zrak
ONA 78..

H komu pa hodiš v Postojno? Tudi jaz hodim tja in marca bom prvič vzela Klomifen.. Jaz bom morala začeti na 4 dan M in jemati 5 dni, pol zjutraj pol zvečer... a ti tudi tako?

Sam ne vem kako bom začela šteti M, ker imam tudi 10 dni rjav izcedek preden se mi vlije M.... pa ne vem..

lp

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.2.2006 13:47:57   
Anonimen
Zrak, tudi jst moram Klomifen jemat od 4-9 dneva ciklusa. Jah-začela bom tako, kot mi je rekel. Ko se bo user posted image  začela, bom štela dneve in ko bo 4 dan, bom začela-ena tabletka zjutraj, druga zvečer.

Jst sem Klomifen jemala že pred prvo nosečnostjo, pa z njim nism zanosila. Nisem imela pa popolnoma nobenih reakcij....da bi mi blo kaj slabo ali da bi se redila in podobno....
JAz sem drugače pri dr. Likarju.

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
14.2.2006 14:52:53   
ona78
Čau Kristina,
sklepam da se včeraj nisva srečale, saj sem prišla ob 14:30. Velja za prihodnjič!! user posted image
Kaj Klomifen boš pila tri mesce, kaj pa UZ ti ne bo naredu vmes??
user posted image

Zrak
pozdravljena, moj G je dr. Merlo, pa tvoj??
Jaz sem jemala Klomifen 3-7 dan eno tabletko, meni je rekel da 1.dan user posted image  štejem ko se izlije taprava kri. Mogoče pa vama na dopustu uspe!!! Držim pesti user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.2.2006 14:54:33   
zrak
Kristina, jaz sem pa pri dr. Merlu.

pa moram samo po 1/2 tablete..mogoče raje prej vidi reakcijo..
sicer bom o tem kaj več ko bom začela jemat.

Držim pesti zate..

papapauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.2.2006 14:57:04   
zrak
Spodaj sem napisala moj je tudi dr. Merlo.. Mogoče se pa bova kje srečale...

No kot sem že napisala začnem jemati marca... upam, da ti bo uspelo.... meni pa na dopustu..

Že mi manjka forum, saj me ne bo 3 tedne..

srečno

a si iz obale?

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.2.2006 15:38:46   
ona78
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Spodaj sem napisala moj je tudi dr. Merlo.. Mogoče se pa bova kje srečale...

No kot sem že napisala začnem jemati marca... upam, da ti bo uspelo.... meni pa na dopustu..

Že mi manjka forum, saj me ne bo 3 tedne..

srečno

a si iz obale?

Mogoče pa se kdaj pri njemu srečamo, upam da že user posted image !!! Ti pa kar 3 teden , uuuauaaauuuuu, kam pa lepega??
Sem iz Kopra, ti?

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.2.2006 8:56:18   
zrak
CIAO
Jaz sem tudi iz Kopra, bolj točno iz vasi nad Koprom.
Potujem pa v Južno Ameriko..
Koliko časa delata na user posted image user posted image ? in če te lahko še vprašam koliko si stara?user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.2.2006 9:32:52   
ona78
čau zrak,
jaz sem iz Markovca, trenutno živim pri user posted image  v Izoli.
No, v 3 tednih pa si vzemta kej cajta za user posted image , mogoče pa pridete nazaj v troje user posted image user posted image .
Midva delava na user posted image  leto in pol, vi?

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 37
15.2.2006 10:00:36   
zrak
jaz pa sem drugače bila iz Izole, zdaj sem pa na hribu pri dragemu.

Jaz sem imela dve leti nazaj ss pri 10. tednu, takrat je ratalo v prvo... in po abraziji sva pač počivalal,,, zdaj pa v akciji  kar leto in user posted image  pol in ne rata..user posted image user posted image

Mogoče sprostitev bo naredila svojo pot ..

Kakšen pa je vpliv klomifena , a imaš kakšno reakcijo.. ali kako... a zdaj moraš obvezno vsak dan user posted image user posted image user posted image

ciao

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
15.2.2006 10:40:19   
ona78
no, nama še ni ratalo, ampak upanje zadnje umre!!
klomifen ni mel nekih stranskih učinkov, zdej pa že tretji dan jemljem prometrium. Vsak dan sva mogla sam ko je bila O, potem pa gre vlak mimo user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.2.2006 20:23:43   
Anonimen
Hojla!

Se me se kaj spomnete?

user posted image

(odgovor članu ona78)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
19.2.2006 23:40:05   
Massa26
Hej MucaMaca, jaz se te spomnim user posted image user posted image user posted image .

Kje si, kako sta z user posted image ...?

Pri nas še vedno vse po starem, na forumu je s strani ˝ta starih˝ malo zatišja, prišlo in odšlo je nekaj ta hitrih srečkic nosečkic user posted image , ene pa ostajamo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.2.2006 8:45:29   
hati
Da se še jaz malo oglasim. Zdejle sem jezna ko user posted image . Na koga? Ma na cel sistem, na zdravstvo in na vrste in na neodgovornost določenih ljudi...Uffffff...Skratka avgusta sem imela HSG in potem sem dobila Klomifen za tri mesece in pa navodilo, da naj po treh mesecih pridem na kontrolo. Novembra sem imela zadnjo dozo Klomifena in se pač ob menstruaciji naročila na pregled. Datum sem dobila čez dva meseca in pol. Torej  danes. Pač si rečem ok, bom počakala, sistem je tak.... Danes zjutraj grem že navsezgodaj v Postojno, seveda v upanju, da se bodo stvari končno malce pramknile naprej. In ko po eni uri sedenja v čakalnici sestra pokuka skozi vrata in pravi ...ja dr.Likarja pa danes ne bo...... ufffffff sem skor rdečke dobila...no pa so me spet lepo prenaročili...čez en mesec..... Počasi mi postaja jasno, da bo treba izbrati drugo pot... samoplačniško seveda.... najbrž te po tisti poti le malce drugače obravnavajo...

Tako zdej sem se malce izkašljala. Vsem skupaj želim veliko potrpljenja in dobrih živcev na naši dolgotrajni poti...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lep dan še naprej......

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.2.2006 19:56:04   
Anonimen
Ojej hati, tole pa res živce u luft vrže. user posted image Človek bi kar kakšno na glas rekel user posted image . Res zoprno, sploh, ker greš na pregled z nekimi pričakovanji, da bo šlo vsaj za pikico naprej.
Meni se je to tudi že enkrat zgodilo nekaj let nazaj in sem se počutila kot totalen idiot.user posted image
Upam, da ti bo ta mesec čakanja hitro minil, potem pa v nove boje user posted image

Midva sva se odločila, da ta mesec še ne začnem z jemanjem Klomifena, ker mi bo zobar čez 14 dni ravno en zob z injekcijo rihtal user posted image , pa ne bi ravno rada, da bi se injekcije mešale s Klomifenom user posted image . Tako, da marca začnem...

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.