Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (287. nadaljevanje) 6.2.2006 16:19:26
|
|
|
|
Skorpija
|
Ne mo zamert babuške, ker sem si dovolila odpreti novo nadaljevanje, ampak dejmo mal poživit sceno, kaj pravte Ta teden našo Emo čaka laparo, upam da se bo kmalu javila z dobrimi novičkami in da bo hitro za njo vse skupaj - Kako ste kaj fosečkice in nosečkice? Kako smo kaj fosilke???? Mene osebno kar po luftu nosi, saj so naju dali na konzilij, kar je veliko prej, kot sva si sploh upala misliti in zdaj pač pridno čakava na pošto. Včasih se mi zdi, da se nama iz dneva v dan manj mudi. Zdaj ko veva kaj je narobe in kako pomagati sva kar malo izpregla misli. Uživava, veseliva se milijon stvari in postavila sva si nešteto malih ciljev, ki si jih želiva doseči. Trenutno sem padla v pospravljalno fazo in stalno nekaj šarim doma - prav paše biti poln energije! Želim vam veliko dobre volje pupe, čim manj črnih misli, pa se bo vse počasi poštimalo na prav tudi za nas! S.
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 6.2.2006 17:42:33
|
|
|
|
ona78
|
Ojla Skorpija, za konzilij!!! mene pa kr od Klomifena razganja, ko da sem v meni se počutim!!!pa vroče pa hladno itd!! Ta ponedeljek je pa itak dolg ko kača, že od 9h sem v službi, komi čakam da grem domov!!! To je kazen, ker me ni blo 3 tedne - sem imela laparo in histero. Držim pesti za Emo, da čimbolje odpravi !! aja, če te kej do Kopra prinese imam kup (cca 1.5 m) cunj za zlikat, pa prah pobrisat itd. Mene ta pospravljalna faza skoraj nikoli ne prime!!!
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 6.2.2006 19:54:09
|
|
|
|
GoYa
|
O, bejbike . Hja, ona78, jst sem bla danes tudi prvič po več kot 3 tednih v službi. Ajoj, kolko dela me čaka . Ampak se tolažim, da bom sam še 4 mesece delala. Pol pa arivederci draga moja služba. Skorpija, upam da čimprej dobita pošto, da bo tudi pri vama akcija. Pa škoda, ker sem jaz v soboto imela čistilno akcijo, če ne bi te tudi jst povabla k sebi, da prideš pokurit svojo energijo . Za Emo pa ena za laparoskopijo. LP
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 6.2.2006 20:54:58
|
|
|
|
ona78
|
GoYa, jaz sem bla po tolkem cajtu tako zgubljena, kot da sem prvič v službi Samo še 4 mesece in pol te čaka uživanjcija!!! Kaj greš najprej na dopust, potem pa porodniška?? kdaj pa imaš rok?? pa pa
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 6.2.2006 21:12:12
|
|
|
|
*Karmen*
|
SKORPIJA, KO BOŠ POSPRAVLA PRI GOYI... A LAHK ŠE K MEN PRIDEŠ?... Jaz sem pa po injekcijah tko lepo lena in zaspana, da bi najraje nekomu rekla, naj namesto mene diha . Komaj spravim zjutraj skup tist kilogram energije, da mal sprot pospravim in skuham... Pa še viroza me je zagrabla . In zdej sem na bolniški in čakam na punkcijo. Tok se mi nič ne da, da tud o bolečinah pri punkciji ne morem več razmišljat... Šalo na stran, želim ti, da bi tiste težko pričakovane papirje dobila ekspresno in da bi že letos spomladi začela rasti zate najlepša . Tista, pod tvojim srcem. Ena in en za Emo. Pa da bi čimprej presedlala iz seznama bodočih nosečk na seznam srečk . Ona 78, ti pa nehi govorit o soncu, ker mam sline do tal in sem ti čist fovš, ker smo v tej začarani Lj-kotlini že pozabil kako sonce zgleda... LP in hura za vse, ki smo zbrale pogum in se zapletle v to zadevo !
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 6.2.2006 21:31:56
|
|
|
|
ona78
|
zigkar ti pošiljam vvvveeeelllliiiiikkkk sonček, da bo kr vsa megla tam gor izginla!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 6.2.2006 21:51:19
|
|
|
|
*Karmen*
|
Eh, neki sm pa pozabila! Veste, pomlad in poletje sta bolj moja letna časa (mal obdelujem vrtiček, pa rolerji, pa kolo, pa plavanje...). Zima mi pa prav nič ne ugaja, ker sem zlo zmrzljiva . In zato je zima čas, ko se rada usedem v fotelj in se posvetim kakšni dobri knjigi (kadar le najdem mal časa). A mate kakšen dober predlog za branje? Všeč so mi pa bolj take knjige... Celestinska prerokba, Razpoke časa, Vesolje v orehovi lupini... Sem zlo vneta za take bolj filozofske sfere. Kaj čmo, tud taki mormo živet. Pa še to srečo mam, da je tud moj dragi zagret za te zadeve. Če mate kakšen predlog, mi ga napište. Al pa če veste za katero drugo dobro knjigo. Ja, vem, mal sem zavila z naše teme, ampak vseeno upam, da bom dobila kakšen dober predlog . LP
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 6.2.2006 23:19:51
|
|
|
|
ona78
|
filozofske sfere ...kakšno romantično, da bi se zraven bi ti znala priporočit, druzga pa žal ne!!! Moj in knjiga pa sta itak dva različna pojma!!! Lahk ti pove kdo je včeraj, pa lani ..pa leta 1963 zabil gol...kej več pa
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 6:55:29
|
|
|
|
Saša27
|
Zigkar, imam eno vprašanje. A si doma zaradi viroze, ali zaradi inekcij. Če si zaradi inekcij, katere pa imaš?
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 8:36:44
|
|
|
|
Neža81
|
Morgen! Kako ste kaj punce? Meni danes službrno delo sploh ne diši Komaj čakam, da je današnjega dne konec, jutri pa gasaaaaaaaaaaaa v Avstrijo na smučanje . Jutrišnjoi dan bo verjetno hitro minil, četrtkov dan tudi, saj imam spet rojstni dan (kot vsako leto) , ob petkah pa se tako in tako dela bolj malo, ker petek že spada k vikendu . Tudi jaz čakam pošto iz konzilija in vem da še bom kar nekaj mesecev čakala, saj so me dali na čakalno listo 19.1.2006 in to že na prvem pregledu! Kako dolgo pa že ve čakate na pošto? Želim vam prijeten torek! Neža81
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 10:04:36
|
|
|
|
*Karmen*
|
Saša27! Doma sem zaradi viroze. Jemljem injekcije Menogon. In po njih nisem imela nobenih večjih stranskih učinkov. Razen tretji dan, ko me je napadla ena grozna migrena . Po pogovoru s svojim G, mi je odleglo saj je rekel, da po teh injekcijah velikih glavobolov ne bi smelo bit, razen, če sem migrene imela že prej. In sem jih res imela. Vse druge dni pa sem se počutila čisto o.k. . Le malo več spim. Drugače pa nobenih vročinskih navalov ali slabosti ali česarkoli drugega. Pa tudi zaradi viroze verjetno ne bi šla na bolniško, če me ne bi konec tedna ali pa v ponedeljek čakala punkcija . Tisti dan bi bila pa rada povsem zdrava. Tako, da sem raje ostala doma. Tako da, če čakaš na jemanje injekcij, kar brez strahu. Sploh niso tak bav-bav, kot ženske pričakujemo. Če se pa po njih slučajno počutiš slabo, te pa itak tvoj G da na bolniško. Potem pa uživaš doma. Ampak to se pri injekcija Menogon zgodi zelo redko (vsaj tako mi je razložil moj G). Velika večina punc te injekcije "prebavi" brez kakršnihkoli večjih problemov . LP in veliko sreče, Saša27!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 10:41:25
|
|
|
|
Saša27
|
Zigkar, hvala za odgovor, pa ogromno sreče ti želim pri punkciji in transferju, pa da bi kmalu zagledala .
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 14:26:03
|
|
|
|
Skorpija
|
Ja Karmen, pospravit ne pridem, ker imam doma še ogromno starih grehov za zbrisat, ampak kakšno knjigo ti pa lahko svetujem... Si že brala Zofijin svet? Zelo dobra zadevšna! Pa če imaš rada filozofske stvari ti predlagam tudi Antične pripovedke - se jih da brati tudi čisto drugače kot le pravljice... Pa Bralec od Bernharda Nevemkajže, ampak je ful znana knjiga - lahko vprašaš. Kaj drugega se pa zdaj ne spomnim... Lepo je brat, da ste vse dobre volje in optimistične - se vidi da se bliža pomlad Kar tako naprej!!!
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 14:37:27
|
|
|
|
*Karmen*
|
Skorpija, najlepša hvala. Če bo vse po sreči bom šla še danes v knjižnico. Pol ti pa sporočim kakšne se mi zdijo predlagane knjige. Ampak po naslovih sodeč kar pašejo v mojo sfero. Še enkrat hvala . LP
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 18:29:57
|
|
|
|
emaa
|
No punce vi o pospravljanju, jaz pa samo o počivanju in lenarjenju premišljujem. jaz sem pa dons šla po napotnico za IVF in bom prvič imela kratki postopek, glede na to kako se bomo odzivali in kaka bo bera, bomo pa videli kako bo nalsdednjič, če bo nalsednjič sploh potrebno. Drugače pa v četrtek zjutraj na histero, pa v petek domov mal noge v luft dajat, kolk bo fajn.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 19:16:11
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona78 Samo še 4 mesece in pol te čaka uživanjcija!!! Kaj greš najprej na dopust, potem pa porodniška?? kdaj pa imaš rok?? pa pa Ja, prvo bomo stari dopust porabli, pa novi dopust, pol pa porodniška. Pa verjetno se bo še kaj viška ur nabralo, tako da bomo tudi to pokompezirali. Jupi, bom celo poletje doma, pa še naprej do naslednjega . PDP je 18.8.2006. Ah, pospravljanje. Jaz sem bila 3 tedne doma, pa nisem niti s prstom mignila. Nisem niti mogla od slabosti. Pol sem pa zadnji dan generalko naredila. Ja Emamair, jst ti tudi želim, da bo kartki postopek čisto dovolj in drugič ne bo potreben. Zigkar, kako pa kaj foliklčki? Ste jih kaj prešteli pa zmerli? Jutri pa doma . Mi kar paše, da ne bo takoj prehud tempo, ker smo bli 3 tedne doma. Sam ga bom večinoma sama preživela. Moj gre s prijateljem v Italijo smučat.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 19:30:38
|
|
|
|
*Karmen*
|
GoYa, moji foliklčki so kr o.k.. Desni jajčnik spi in ni pridelal nič. To je posledica velike ciste, ki sem jo imela pod njim. Odstranili so mi jo pri laparo. Ampak jajčnik je pa od takrat bolj zaspan. Na levi strani sem pa pridelala sedem foliklov. Zmeril je pa sam dva in sta bla v ponedeljek velika 12 mm. Kaj to število in mere pomenijo, mi morate pa razložit punce, ki ste vse to že dale skoz. Moj G je sam prikimal. Sklepam, da je bil zadovoljen. Al kaj ? V četrtek imam pa naslednji UZ. Pol pa bav-bav - punkcija !!! GoYa, blagor tebi! Zdej boš pa kmal uživala doma. Ujela boš najlepša meseca - maj in junij. Lahko boš izkoristila sonce za sprehode, morje za plavanje, vse okoliške kafiče za jutranje kavice... Joj, kok sm ti fovš!!! Pa svojega dragega boš lahko razvajala vse dni... Punce, upam, da se bomo kmal pridružile GoYi, a? Zdej bomo že iz fovšije še bolj ! LP in veliko sreče in potrpljenja vsem soborkam !
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 20:31:57
|
|
|
|
ona78
|
Joj Zigkar, jaz tudi o teh foliklih nimam pojma Včeraj sem končala s klomifenom, v četrtek grem tudi jaz na UZ, da preveri kako sem se kaj odzvala! Kolko pa naj bi bili veliki tej folikli?? Lp
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 7.2.2006 20:39:15
|
|
|
|
*Karmen*
|
Ona78! Glede foliklov sem pa tudi jaz še popoln teliček! Če so bli v ponedeljek veliki 12 mm, bi morali bit v četrtek že okol 20??? ??? Nimam pojma. A greš ti tud na punkcijo? LP
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 8.2.2006 11:03:11
|
|
|
|
GoYa
|
Punce, glede foliklov je tako, da morajo zrasti tam do 18-20 mm, potem dobiš stop injekcijo in potem čez cca 36 ur je punkcija. Meni je G rekel, da rastejo folikli tam 1 do 2 mm na dan. Zigkar, 7 je lepa številka. Velikokrat imajo punce po več kot 10, skoraj 20 celic, pa jih potem veliko propade, ali pa so prazne, potem pa razočaranje, kako to, da se jih je tako malo oplodilo. Tako da 7-10 se meni zdi idealno. Itak pa je važna samo ena ta prava . Jaz sem jih npr. prvič in drugič imela 7 in od tega se jih je obakrat 5 oplodilo. Tretjič pa 6, oplodile so se 3. Ena zdaj naprej pridno raste . Sem pa danes ponoči sanjala o enih . Hm, da ne bo fantek . Pa nič mi bit fovš. Vse, ki še čakate, boste prej ali slej v moji koži. Vam privoščim, da čimprej. LP
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 8.2.2006 12:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Goya, mogoče ti pa sanje res napovedujejo . Sicer veliko ne morejo zgrešit...zmotijo se lahko samo enkrat . Pa boš vprašala na morfologiji za spol? Tole s folikli jst tud nč ne zastopim...do tam mi pred prvo noesčnostjo ni bilo treba it...hvala Bogu. Ko takole berem, kaj vse morate ene dati skozi, da dočakate , vas resnično občudujem. Pri nas je vse po starem. Zjutraj je bila na obisku forumovka Smrka s svojo . Jutri potuje nazaj na Švedsko in sva komaj našle čas za . Jaz sem ta mesec po moje že zamunila čas za . Mislim,da sem včeraj imela ovulacijo in to tako zelo bolečo, da tud hodit nism mogla, kaj šele, da bi z mojim . Sem šla že ob devetih spat, ker nism mogla bit nič več pokonci. Tako bolečih ovulacij nimam nikoli, oz. ponavadi jih sploh ne čutim. In zdaj že skoz razmišljam, da možno, da je bil ravno včeraj najboljši čas za , pa čeprav me je vse bolelo. Bodite kulturne še naprej in lep pozdravček
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 8.2.2006 17:01:43
|
|
|
|
ona78
|
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar Ona78! Glede foliklov sem pa tudi jaz še popoln teliček! Če so bli v ponedeljek veliki 12 mm, bi morali bit v četrtek že okol 20??? ??? Nimam pojma. A greš ti tud na punkcijo? LP Zigkar, ne, ne grem na punkcijo (vsaj za enkrat še ne), sem pa ta ciklus začela s klomifenom, in mi je G rekel, da moram na UZ. pa pa
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 9.2.2006 7:16:42
|
|
|
|
Massa26
|
Lep pozdrav, Kristina, nisi edina . No, saj ni smešno... pri nama je bilo celo tako, da je dr. napovedal O za vikend, pa nama je en dan uspelo, en dan pa ne.. O - zelo močno - sem potem čutila v ponedeljek in se dva dni obremenjevala, zakaj nisva v nedeljo ali ponedeljek, sedaj si pa mislim, kar je, je. Ta ciklus je bolj ena polomija, vsaj pričakujem ne, no, čisto malo . A veste, kaj mi je moja draga mami povedala: če ne bi okol dohtarjev hodila, bi bila že noseča. Saj mogoče je res, ampak jaz si pač tako rada zdravim neplodnost . Malo zgodaj je še, ampak a boste kaj za pusta? Jaz se bom po moje samo s krofi nažirala.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 9.2.2006 20:32:48
|
|
|
|
GoYa
|
Ja, Kristina, dosti ne morejo zgrešit. Al je al pa ni . Moj bi rad vedel za spol, jaz ne vem točno kaj bi, tako da verjetno bova kar vprašala. Al pa bom rekla Gju, naj samo njemu pove. Ah ne, to bo brez veze, ker pol bom prej ali slej mojmu težila da mi pove. Firbec babji. Za pusta?? Jst se bom tudi raje sam s krofi nažirala.
< Sporočilo je popravil GoYa -- 9.2.2006 20:33:44 >
|
|
|
|
RE: ZA NAS (287. nadaljevanje) 9.2.2006 22:38:15
|
|
|
|
Pia73
|
Hajli hoj! Upam, da me še katera pozna,... Še ena sentimentalna stara fosilka,.... Jaz se še kar včasih spomnem na star forum,... Sem vam verjetno že povedala, da sem tradicionalist po duši,... GoYa jaz sem obakrat hotela vedeti za spol. Pa drugič bi itak zvedela, je G kar povedala nič ni vprašala,... Pa ni panike itak sem hotela vedet. Upam, da se dobro počutiš! Pa še nekaj sem prebrala, da se je biba77 poročila? A je to res? Ali sem kaj zamutila??? Biba// KJEEEEEEE SIII??? Ali si tole kar na hitro al kako, da jaz nič ne vem??? Ja, ČESTITKE, če je to res! Od srca! Pa Tii seveda tudi, sem videla slikice, kako lepa družina so! Sicer pa nič kaj ne sledim, želim pa vsem enako! emamair čimprejšnje okrevanje! Pa čimkrajše vrste v postiopkih vam želim! Grem še mal na kauč me mož vabi, dokler ne bo sirene,.......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.