|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ODŠEL JE...
4.2.2006 0:26:01   
Anonimen
CEL VEČER SVA SE PREPIRALA, POTEM JE ODŠEL IN REKEL, DA SE NE VRNE VEČ.
ZJOKALA SEM SE, SPIJEM ŠE KOZAREC VINA IN GREM SPAT.
BIL JE PRINC MOJIH SANJ, mogoče prav zato ni trajalo....................................................................................

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ODŠEL JE...
4.2.2006 1:05:15   
Anonimen
Če si tista, za katero mislim, da si, potem mi pošlji ZS.
Če pa nisi tista... mogoče samo realen odgovor - princi so res samo v sanjah... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2006 1:06:44   
*missy*
Težko si sicer predstavljam kaj preživljaš - in prav tako je težko reči, da se v resnici ne bo več vrnil !? Toda verjemi mi, če te ima rad, tako kot si zaslužiš, se bo vrnil in pogovoril, če ne ga ne potrebuješ - ZASLUŽIŠ BOLJŠE !!!!!!!!!!!!

Verjemi pa mi (to vem), da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha!!!!

MOČNO UPAM, DA SE BO VSE UREDILO, TAKO KOT SI ŽELIŠ

(če pa bo vseeno vztrajal pri svojem - vsakdo spozna - KO BOLEČINA POVEČINI MINE - kaj je zanj boljše in prepričana sem, da se nam v življenju stvari dogajajo z razlogom.....)

PA LAHKO NOČ TI ŽELIM user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2006 6:35:23   
.ču
Je pa že tako najbolje za obauser posted image ...če sta si usojena,potem se bosta gotovo spet našla....enkrat.....

What's up :)

(odgovor članu *missy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2006 8:30:20   
Anonimen
Bo prišel pravi princ na belem konju boš videla.Takrat ko ga sploh ne boš pričakovala-verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2006 8:42:31   
lelaval
Očitno ni bil pravi princ. In pravi še čaka nate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2006 10:47:39   
BibaJ
Pravi princ bi se pogovoril s tabo, ne pa skregan odšel!

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2006 20:24:07   
KODA
Princ na belem konju še čaka nate.Taprav te bo že našel. Za fantom in avtobusom se ne laufa,ker vedno pride drugi.
Pusti ga,naj gre.Glavo gor in imej se rada.

< Sporočilo je popravil KODA -- 4.2.2006 20:25:04 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu BibaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2006 22:42:24   
k1
od takega princa na belem konju ponavadi ostane le še konj.

ko boš najmanj pričakovala, se ti bo zopet svet obrnil na bolje.

drži se!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2006 13:35:24   
Ocenia
Misli pozitivno in najdi druge stvari ki te razveseljujejo in ti dajejo energijo. Od takšnega princa, ti ostane le bolečina in praznina

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2006 15:08:45   
tipka
Za avtobusom in moškim se ne laufa.....user posted image , še nisem slišala user posted image , je pa res, moški so lovci, niso zadovoljni, če ne morejo osvojiti plena, če jim plen sam hodi pred puško, nimajo veselja nad svojim ulovom, prelahko jim je.

In to je v nas, predsodki, ne smemo ga poklicat, bo mislil, da se mečemo za njim, čimbolj hladne in nezainteresirane moramo biti ali vsaj zgledati,......user posted image , so to res predsodki ali igra kako vlogo pri ljubezni pradavninski lovski nagon moških? Zanimivo vprašanje.

Tolažim pa ne prav dobro, čeprav ti želim anonimna vse dobro, ne zameri, ker sem tvojo temo izkoristila za malo teorije o paritvenih plesih in običajih.

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2006 15:54:31   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: tipka
čimbolj hladne in nezainteresirane moramo biti ali vsaj zgledati,......user posted image ,

No, po kakem 18 letu se to počasi spremeni, seveda pa je zamik pri nekaterih dolg tudi več desetletij.

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2006 16:12:22   
Anonimen
Najprej HVALA ZA PODPORO, ko sem prebrala vaša sporočila, mi je bilo kar lažje. Moj Uroš se je na vratih pojavil danes zjutraj, ves skesan in željan pogovora. A čakala ga je potovalka.  Zelo težko mi je, a vem, da bom zdržala, ostala bom močna, VARANJA MU NE ODPUSTIM!!!

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2006 20:45:57   
matahari
Anonimna, bravo..verjetno ti je bilo to zelo težko narediti ampak tvoje dejanje pomeni, da se imaš rada kljub temu, da si mislila, da je princ tvojih sanj..varanje nikoli ni slučajno in nehote..če je to naredil prvič bo tudi drugič in še kdaj..drži se tebe tvoje še čaka..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2006 20:55:54   
Anonimen
Ja te čisto razumme kako ti je pri srcu.tudi jaz mu varanja ne bi odpustila in to nikoli.
Ja vem kako je tole hudo,ko je princ mojih sanj odšel in mi le po telefonu dejal,in nato dve leti sem imela drugega fanta in v sanjah vedno sanjala,da se bo nekega dne vrnil in me poiskal saj je natančno vse vedel o meni.In glej ga glej po dveh letih sem se z fantom razšla in čez dva tedna se je pojavil princ mojih sanj,ki mi je sedaj skrben in vzoren možek.Pa se je moja najslajša želja,ki sem jo gojila na dnu srca uresničila in postala resnična nič več ne živim v teh lepih sanjahtemveč živim skupaj z njim in ućživam vsako minutko zakonskega življenja.
Tudi tebi želim,da boš kaj kamlu našla princa svojih sanj v z njihm odjahala v najlepšo pravljično deželo kot sem jaz s svojim.

Lep večer še naprej!

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.2.2006 9:00:26   
tanikaa
Gledaj na to tako: Moral je oditi, da je naredil mesto za pravega.

Pogumno v nov dan.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2006 9:21:27   
puma
Varanje je res ena najbolj poniževalnih dejanj. Če je do tega prišlo vedi, da bo odslej ob tebi prostor za nekoga, ki te bo znal cenit, spoštovat in imeti rad v pravem pomenu besede. Veseli se tega in živi za danes in jutri!

Vso srečo!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?