ODŠEL JE... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> ODŠEL JE... (4.2.2006 0:26:01)

CEL VEČER SVA SE PREPIRALA, POTEM JE ODŠEL IN REKEL, DA SE NE VRNE VEČ.
ZJOKALA SEM SE, SPIJEM ŠE KOZAREC VINA IN GREM SPAT.
BIL JE PRINC MOJIH SANJ, mogoče prav zato ni trajalo....................................................................................

Anonimen -> RE: ODŠEL JE... (4.2.2006 1:05:15)

Če si tista, za katero mislim, da si, potem mi pošlji ZS.
Če pa nisi tista... mogoče samo realen odgovor - princi so res samo v sanjah... [sm=smiley2.gif]

*missy* -> RE: ODŠEL JE... (4.2.2006 1:06:44)

Težko si sicer predstavljam kaj preživljaš - in prav tako je težko reči, da se v resnici ne bo več vrnil !? Toda verjemi mi, če te ima rad, tako kot si zaslužiš, se bo vrnil in pogovoril, če ne ga ne potrebuješ - ZASLUŽIŠ BOLJŠE !!!!!!!!!!!!

Verjemi pa mi (to vem), da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha!!!!

MOČNO UPAM, DA SE BO VSE UREDILO, TAKO KOT SI ŽELIŠ

(če pa bo vseeno vztrajal pri svojem - vsakdo spozna - KO BOLEČINA POVEČINI MINE - kaj je zanj boljše in prepričana sem, da se nam v življenju stvari dogajajo z razlogom.....)

PA LAHKO NOČ TI ŽELIM [sm=zaspan.gif] 

.ču -> RE: ODŠEL JE... (4.2.2006 6:35:23)

Je pa že tako najbolje za oba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]...če sta si usojena,potem se bosta gotovo spet našla....enkrat.....

Anonimen -> RE: ODŠEL JE... (4.2.2006 8:30:20)

Bo prišel pravi princ na belem konju boš videla.Takrat ko ga sploh ne boš pričakovala-verjemi.

lelaval -> RE: ODŠEL JE... (4.2.2006 8:42:31)

Očitno ni bil pravi princ. In pravi še čaka nate.

BibaJ -> RE: ODŠEL JE... (4.2.2006 10:47:39)

Pravi princ bi se pogovoril s tabo, ne pa skregan odšel!

KODA -> RE: ODŠEL JE... (4.2.2006 20:24:07)

Princ na belem konju še čaka nate.Taprav te bo že našel. Za fantom in avtobusom se ne laufa,ker vedno pride drugi.
Pusti ga,naj gre.Glavo gor in imej se rada.

k1 -> RE: ODŠEL JE... (4.2.2006 22:42:24)

od takega princa na belem konju ponavadi ostane le še konj.

ko boš najmanj pričakovala, se ti bo zopet svet obrnil na bolje.

drži se!

Ocenia -> RE: ODŠEL JE... (5.2.2006 13:35:24)

Misli pozitivno in najdi druge stvari ki te razveseljujejo in ti dajejo energijo. Od takšnega princa, ti ostane le bolečina in praznina

tipka -> RE: ODŠEL JE... (5.2.2006 15:08:45)

Za avtobusom in moškim se ne laufa.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], še nisem slišala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], je pa res, moški so lovci, niso zadovoljni, če ne morejo osvojiti plena, če jim plen sam hodi pred puško, nimajo veselja nad svojim ulovom, prelahko jim je.

In to je v nas, predsodki, ne smemo ga poklicat, bo mislil, da se mečemo za njim, čimbolj hladne in nezainteresirane moramo biti ali vsaj zgledati,......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], so to res predsodki ali igra kako vlogo pri ljubezni pradavninski lovski nagon moških? Zanimivo vprašanje.

Tolažim pa ne prav dobro, čeprav ti želim anonimna vse dobro, ne zameri, ker sem tvojo temo izkoristila za malo teorije o paritvenih plesih in običajih.

Primoza -> RE: ODŠEL JE... (5.2.2006 15:54:31)

IZVIRNO SPOROČILO: tipka
čimbolj hladne in nezainteresirane moramo biti ali vsaj zgledati,......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ,

No, po kakem 18 letu se to počasi spremeni, seveda pa je zamik pri nekaterih dolg tudi več desetletij.

Anonimen -> RE: ODŠEL JE... (5.2.2006 16:12:22)

Najprej HVALA ZA PODPORO, ko sem prebrala vaša sporočila, mi je bilo kar lažje. Moj Uroš se je na vratih pojavil danes zjutraj, ves skesan in željan pogovora. A čakala ga je potovalka.  Zelo težko mi je, a vem, da bom zdržala, ostala bom močna, VARANJA MU NE ODPUSTIM!!!

matahari -> RE: ODŠEL JE... (5.2.2006 20:45:57)

Anonimna, bravo..verjetno ti je bilo to zelo težko narediti ampak tvoje dejanje pomeni, da se imaš rada kljub temu, da si mislila, da je princ tvojih sanj..varanje nikoli ni slučajno in nehote..če je to naredil prvič bo tudi drugič in še kdaj..drži se tebe tvoje še čaka..

Anonimen -> RE: ODŠEL JE... (5.2.2006 20:55:54)

Ja te čisto razumme kako ti je pri srcu.tudi jaz mu varanja ne bi odpustila in to nikoli.
Ja vem kako je tole hudo,ko je princ mojih sanj odšel in mi le po telefonu dejal,in nato dve leti sem imela drugega fanta in v sanjah vedno sanjala,da se bo nekega dne vrnil in me poiskal saj je natančno vse vedel o meni.In glej ga glej po dveh letih sem se z fantom razšla in čez dva tedna se je pojavil princ mojih sanj,ki mi je sedaj skrben in vzoren možek.Pa se je moja najslajša želja,ki sem jo gojila na dnu srca uresničila in postala resnična nič več ne živim v teh lepih sanjahtemveč živim skupaj z njim in ućživam vsako minutko zakonskega življenja.
Tudi tebi želim,da boš kaj kamlu našla princa svojih sanj v z njihm odjahala v najlepšo pravljično deželo kot sem jaz s svojim.

Lep večer še naprej!

tanikaa -> RE: ODŠEL JE... (6.2.2006 9:00:26)

Gledaj na to tako: Moral je oditi, da je naredil mesto za pravega.

Pogumno v nov dan.

puma -> RE: ODŠEL JE... (6.2.2006 9:21:27)

Varanje je res ena najbolj poniževalnih dejanj. Če je do tega prišlo vedi, da bo odslej ob tebi prostor za nekoga, ki te bo znal cenit, spoštovat in imeti rad v pravem pomenu besede. Veseli se tega in živi za danes in jutri!

Vso srečo!

Stran: [1]