|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se spomnete datuma????
1.2.2006 12:01:55   
marty5
Jaz tudi ne bom pozabila - črtici sem dočakala na svoj rojstni dan - 14.6.2005, zgodaj zjutraj pred službo, tako da sem bila tisti dan povsem blažena in hodila po svetu kot najsrečnejši človek pod soncem user posted image user posted image user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 51
1.2.2006 12:05:02   
kofetek2010
za user posted image  pojma nimam user posted image  nekje aprila 1996 je že moralo bit user posted image  
za user posted image  pa vem user posted image  02.04.2005 user posted image  

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 52
1.2.2006 12:18:54   
Anonimen
Njet,je že preveč časa minilo.user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
1.2.2006 12:23:48   
lelaval
Kot je napisala Cipresa - bil je čisto navaden dan - preden sem šla v službo sem zjutraj naredila test (moj je že bil v službi) - sem pa itak že bila povsem prepričana, da bo plusek. user posted image  Tako je bilo tudi s tretjim pluskom (oziroma user posted image ), drugo nosečnos pa sva *ugotovila* skupaj - ko sem bila na porodniški in sva bila oba doma.
Točnih datumov pa se ne spomnim za noben test - vem samo mesece. user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 54
1.2.2006 12:39:29   
petraz
Ja, še kako dobro vem... Bil je 01.09.2004, prišla sva iz pogreba in zvečer sem  naredila test in ugotovila, da sem srečna user posted image . Sicer sem pričakovala kaj takšnega, saj mi M. ni nikoli zamujala, tako da sem s testom samo potrdila svojo nosečnost.... user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   [Brisano sporočilo]
1.2.2006 12:43:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
1.2.2006 12:48:12   
metka
1. prva sreda v septembru 2001; delala sem test v službi in takoj letela na telefonuser posted image
2. pa enkrat v začetku aprila 2004; pa mi je bilo že pred tem vse jasno user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 57
1.2.2006 13:10:57   
Maxica
12.12.2003 sta se na CB pokazali user posted image , potem ko mi je menstruacija prvič v življenju zamujala več kot 10 dni.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu metka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
1.2.2006 13:16:40   
Lory
Ja seveda vem. 15 dan po transferju je CB pokazal rahel plusek. Tako, da sem morala pol ure noter buljit, da sem bila sigurna. Drugi dan pa še krvni test, da sva bla ziher, ker po 8 ih letih čakanja nič več ne verjamešuser posted image .
Blo pa je 24.3.2005

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
1.2.2006 14:07:02   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Kako pa veste kdaj je bil spočet?? Jst pojma nimam...a ste si zračunale, al ste čutle user posted image

Za prvega se mi niti približno ne sanja. Za tegale zdaj pa vem, ker je bil prvi mesec poskušanja in tik pred ovulacijo - ravno med O pa sem na žalost imela dva dni obupno migreno z bruhanjem in ni bilo s pokušanjem ničuser posted image . Zato sem bila prepričana, da ta mesec pa res nič ne bo, no, ampak je vseeno bilo.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 60
1.2.2006 14:17:01   
janjja
Mislim da je bil 7.1.2004, nekam sumljivo sem se počutila in sva si mislila kaj bi lahko bilo, saj sva to pričakovala. Jaz itak nisem mogla verjet in sem šla še po en test. Ja pol pa je blo to to in zdaj smo stari že leto in pol. Ha

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 61
1.2.2006 14:19:55   
Anonimen
Test sem delala 19.4.2004 med 15 in 16. uro.-ne vem čisto točno

(odgovor članu janjja)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
1.2.2006 14:42:30   
*Neja*
14. november 2005. Ob 06.30 zjutraj. Potem sem šla na službeno pot. Če ne bi bilo ušes, bi se smejala okrog in okrog. Aja, ponedeljek je bil, ja. Izredno lep.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 63
1.2.2006 16:10:48   
Pi-kica 1
Čisto točnega datuma ne vem, bila pa je nedelja, okrog 15. marca. Moj dragi je šel na kramarskega, jaz pa sem medtem naredila test in kar nisem mogla dočakat, da se vrne. Najina sreča je bila neizmerna, saj sva se trudila 8 mesecev.
Vem pa točno, kdaj in kako sva ga naredila, pač zaradi spleta okoliščin je bilo takratuser posted image  bolj poredko na sporedu.

LP

Pi-kica

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 64
1.2.2006 19:14:13   
doroteja23
Jaz se točno ne spomnim datuma, je pa blo tak da sem test delala enetri krat, ker nisem verjela, da je to res. Misli pa da je blo okrog tam med 3 in 7.2 2005.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 65
1.2.2006 19:54:19   
kepa*
Test sem delala 13.maja 2004 okoli 6ih zjutraj, preden sem šla v službo. In ker nisem mogla dojeti, da vidim dve črtici, sem takoj naredila še enega. Vsa zmedena, tresoča sem tekla k mojemu v spalnico. čist sem bla blažena.

Naredila sem pa 6 testov, ker par dni kar nisem mogla verjeti.

Letos pa bo!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 66
1.2.2006 20:00:34   
KODA
Taprvič-novembra.
Tadrugič -februarja.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 67
1.2.2006 20:03:51   
paris
user posted image user posted image Tolk daleč pa men spomin ne seže Zara!user posted image
Spomnim se pa, da mi je bilo, še preden bi morala dobiti menstro eno jutro tako slabo, da je moja kofetarska kameradka, ki je bila starejša in posledično bolj izkušena, takoj vedela kolk je ura! Mi je rekla, ja ti si pa noseča, jest sem se pa sam režala- pa še res je blo!

P. S. Ko sem bila jaz noseča, še nismo vedeli kaj je to nosečniški test iz lekarne- je blo treba kar k zdravniku.user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 68
1.2.2006 20:32:55   
spacey
Vem, da je bilo poletje 2004...ne vem pa al je bilo konec julija ali začetek avgusta... user posted image  user posted image Vem, pa da sem ga delala 2x .. prvič z CB, ki mu je rok potekel že več kot leto in mi tiste user posted image črtici nista bile ziher .. drugič pa z novim, še svežim in sta bile spet user posted image črtici, tako da sem ziher verjela. user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil spacey -- 1.2.2006 20:33:46 >

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 69
1.2.2006 21:12:02   
Pilar
Prvič sem ga delala konec aprila 2004, drugič pa konec avgusta 2005. Točnega datuma pa niti slučajno ne vem.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 70
1.2.2006 22:06:55   
teta beta
Četrtek, 13. januarja 2005. Okrog pol desetih zvečer. Rahel šok. No, zame potrditev sumov, za mojega pa strela z jasnega.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 71
1.2.2006 22:42:55   
Pia73
Absolutno se spomnem.

1. user posted image  27.01.2000 popoldne
2. user posted image
3. user posted image
4. user posted image 12.11.2004 zjutraj

A ni zanimivo, da sem datuma, ko se mi je potrdila 2. in 3. nosečnost, ki se žal nista dobro končali, zbrisala s spomina. Do trenutka, ko sem prebrala tole vprašanje sploh nisem vedela, da sem to storila,....

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 72
2.2.2006 7:36:19   
puncica
Ja je bila žurka za 30 let od svakinje, zdej drugič pa hmmmmmmmmmm zanimivo se ne spomnem bil je pa navadn dan.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 73
2.2.2006 9:00:06   
NRMM
Po 8 mesecih čakanja se je prvič pokazal plus 20.9.2004 ob 16.23. Ko je prišel mož iz službe so ga na mizi čakali copatki user posted image , ampak se je žal po 13 tednih pravljica končala  user posted image .

V drugo pa 17.3.2005 13.34, kjer se je pokazal čisto rahli plus, katerega mož ni videl, jaz pa. Po 4 dneh sem ponovila test in plus je bil prepričljiv user posted image  in zdaj imamo user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?