|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se spomnete datuma????
1.2.2006 8:50:15   
Lenny
1. 31.12.2001
2. 15.09.2005
Nikoli pozabljeno!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.2.2006 8:53:32   
MarijaPo
enkrat septembra lani - bila je nedelja in prisla sta dva prijatelja na kosilo - musako in sva pred tem  naredila test in bila cist sokirana, ker sva bila ziher, da nama v prvem mesecu poskusanja ne bo uspelo, Igorju je bilo kar malo slabo, ampak je bil navdusen. user posted image

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.2.2006 8:55:06   
Sibil_
23.2.2004 ob 14.35user posted image
Joooj kako sem bila nestrpna dokler je moj dragi prišel iz službe.....konča ob 16.30.
LP,
Sibil

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.2.2006 8:58:03   
Teni_

1.  17.5.2003
2.  3.3.2005

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.2.2006 9:03:57   
beti 1
To mate dober spomin punce.
Nama je obakrat uspelo že prvi mesec, obakrat se je zraven še veliko drugega dogajalo, prvič sem ravno šla v službo, drugič pa ravno za 1 mesec na cesti ostala. Prvič je bilo okol 25.4.2003 okol sedmih zjutraj, se spomnim, ko sem mu prijokala iz kopalnice z novico da se bo zgleda "treba" poročit.
Drugič je bla pa cela štala, sem bla prepričana, da sem noseča, pa je bil BC mini 2x zapored negativen v razmaku par dni, potem pa še kakšen teden ni blo M, pa sem šla delat še CB, ki je bil pozitiven. Dva tedna po tem pa šok pri ginekologinji, dve prazni gestacijski vrečki, po treh dneh in krvavitvi z nekaj krčev, je bla pa samo še ena, ampak v tej je bil na srečo srček. Se je pa vse dogajalo od zadnjega tedna junija do srede julija 05.  

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
1.2.2006 9:06:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
1.2.2006 9:06:32   
rikica
Točnega datuma ne vem je pa bilo julija,veni je bilo ful vroče.Nisem mogla čakat do jutra,zato sem šla test delat sredi noči.In pokazal jeuser posted image .Drugi dan sem pa še enega kupila in še ga v službi naredila.In spet isto.Sploh nisem mogla verjeti.Joj kako sem bila srečna!Zdaj pa sem še bolj,ko je user posted image že 1o mesecev stara.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.2.2006 9:16:30   
Anonimen
O seveda, dobro se spomnim. Bilo je 5 dni po poroki, 29. maja 2003, cetrtek, test sva cakala od 10.13 do 10.18 user posted image  res, vsega se spomnim!

(odgovor članu rikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
1.2.2006 9:27:31   
Anonimen
20.8.2005 je taka lepa okrogla cifra, da se jo težko pozabi.
Pa 5.8.2005 mi je test tudi pokazal pozitivno, vendar je zaznal le ovulacijouser posted image user posted image user posted image , 8.8.2005 je bil test negativen. Očitno je tisti prvi test deloval spodbujevalnouser posted image user posted image user posted image . Imam dober spomin, a ne ?

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
1.2.2006 9:34:32   
Anonimen
Niti pod razno. Še tega ne vem, kje sem sploh test delala, ali doma ali pri sestri. Vem, da mi ga je šla ona kupit, ker me je imela že poln kufer, ker jaz sem itak vedela, da sem noseča, je bilo že krepko po tem, ko bi morala dobit M, pa se mi nekako ni šlo po test ... Če bi bilo po moje, bi šla samo rodit, pa nikamor drugam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
1.2.2006 9:37:25   
tanaja*
Prvič-> 20.12.1999
Drugič-> 24.06.2004

Vse se spomnim user posted image user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.2.2006 9:49:03   
Margareta
Prisežem,

sploh nisem delala testa. Ko bi je uspelo v 5 minutah prebrskati vso hišo, samo zato, da bi najdla eno malo čokolado in ko sem na koncu iz obupa izmaknila 2 liziki nečaku potem pa obsedela na kavču in jih s tako močjo sesala, (obe naenkrat), da sta se mi v ustih na vsaki strani naredili veliki razjedi, sem vedela da bomo dobili user posted image .

Potem sem pa še drugi dan, ko sem v avtu čakala moža, mislim, da je bil odsoten kakšne 2 minuti kar zaspala. Pa to se mi ni zgodilo še nikoli, no do takrat.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.2.2006 10:07:09   
tanikaa
Bilo je davnega leta 1993 nekje konec oktobra ali pa v začetku novembra. Pa ziher je bilo med tednom, ker me je kolegica peljala k svoji kolegici v laboratorij in smo naredile testuser posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.2.2006 10:17:58   
KIRA
ja, teh datumov ne bom pozabila. prvič itak ne, ker sva se dolgo matrala za bebico, delala sem pa test točno ob 12.00 26.11.2003.
pri drugi pa je bilo 2 dni pred valentinovim - ker se nisem mogla učakat še 2 dni. pa je mož dobil malo preuranjeno darilo. user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.2.2006 10:18:04   
muki1
user posted image  Margareta, ti si pa dobra.

Jaz sem ga delala eno soboto, ko smo nameravli praznovati moj rojstni dan, ki ga imam 25.julija, torej je moral biti zaddnji teden julija ali prvi teden avgusta, tu nekje.....
Sva bila z možem en večer prej pri prijateljih, s katerima smo spili 1 Refošk. Meni je bilo slabo kot user posted image  naslednji dan in sem rekla možu:,, Ali imam od dva deci refoška mačka ali pa sem noseča."
Sva se ustavila v lekarni in čez nekaj ur sem vedela, da nimam mačka user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.2.2006 10:32:05   
Anonimen
Nedelja dopoldan, 16. maj 2004, tresla sem se kot šiba na vodi, še ko sem možu pokazala test, so se mi roke tako tresle, da me je kar metalo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
1.2.2006 10:51:17   
*zvezdica*
9.8.2005 bil je pa torek...pa sploh nisem dojela, da prav vidim...sem mogla poklicat sestrično naj pride pogledat, da se men zdi, da narobe vidimuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.2.2006 11:07:57   
Urška//
ja itak da se spomnim, sem tak dolgo čakala na user posted image , dve dolgi leti in potem 22.9.2004 evo jih, kar poletela sem k user posted image  v službo s tistim testom, bila pa je sredauser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.2.2006 11:10:05   
Ro-La
1. 16. 6. 2003
2. 28. 9. 2005

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 44
1.2.2006 11:17:57   
CatJa
09.09.2003, vem pa tudi, kdaj je bil spočet.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
1.2.2006 11:23:13   
eva1
O ja spomnim-po prvi nočni po dopusti, okoli 15h, dne 20.7.2004! Sicer sem si pa vodila dnevnik nosečnosti, tako da so vsi "pomembni" datumi notr zapisani...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   [Brisano sporočilo]
1.2.2006 11:43:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
1.2.2006 11:44:33   
malika
Joj kak ste vse dosledne; jaz pa moram priznat, da nimam pojma user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
1.2.2006 11:56:54   
tejčica
Jaz testa sploh nisem delala. Naročila sem se h ginekologinji in 5.12.2001 mi je potrdila nosečnost.  user posted image  sem povedala kar po telefonu, saj sem bila jaz takrat še na Gorenjskem. Od veselja je take zganjal, da se ga ni dalo ustavit. Seveda je takoj štartal proti Gorenjski. Moji niso vedeli kaj se dogaja, ko je prišel gor sredi tedna in to z ogromnim šopkom (povedala sva jim šele za Božič).

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 49
1.2.2006 11:58:03   
ZARA
Pozabla sem pa datum napisat...in sicer 26.08.03!!
Kako pa veste kdaj je bil spočet?? Jst pojma nimam...a ste si zračunale, al ste čutle user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?