Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2006 22:45:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Še ena k se je odločila hujšat -help 28.1.2006 22:50:14
|
|
|
|
ANJA5
|
Se strinjam Cela ali nič !!! Dobr si povedala !! Hvala za podatek o Luni, se pravi kadar je luna se celi dan nič ne je, ampak samo pije, a imam prav? Anja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2006 22:56:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Še ena k se je odločila hujšat -help 28.1.2006 23:04:34
|
|
|
|
Naja30
|
Luna se začne jutri, 29.1. ob 15.15. Ampak to ni polna luna, to je prazna luna. Za prazno luno pravijo, da se lahko več je in se ne pozna. Bolj kritična je polna luna, ker se tekočina nabira v telesu, zato se bolj primejo kilogramčki.
|
|
|
|
RE: Še ena k se je odločila hujšat -help 28.1.2006 23:05:21
|
|
|
|
ANJA5
|
Ok, upam da bo šlo, sicer pa še čakam, če mi bo katera svetovala glede kakšne diete...če ne bom nič pametnega najdla bom pa cel mesec na sadju in zelenjavi....+ na sobnem kolesu povita s folijo... Lp, Anja
|
|
|
|
RE: Še ena k se je odločila hujšat -help 28.1.2006 23:05:42
|
|
|
|
taška30
|
Anja, kakor si opisala svoje navade, si zelo podobna meni. Obožujem sadje in zelenjavo, še bolj pa sladkarije. Pravzaprav čokolado. Tudi jaz na žalost pri čokoladi delam na sistemu: vse ali nič. Nikoli nisem imela kakih zelo hudih problemov s težo, ampak po porodu sem se pa kar ujela v en začarani krog, ko nisem pa nisem mogla zbrat volje za spravit dol tistih 8 kil. Zame je bila rešitev 90-dnevna dieta (malo poglej po tem forumu, itak se večino o tem piše). Sem v skupini Odločnih že od 3.januarja in sem dala dol že 6 kilc. Imam namen še 4kg, da bom res na idealni teži. Na kratko: - beljakovinski dan: sama izbereš meso ali ribo, sir, jogurt, skuto, jajca...zraven pa kolikor hočeš zalenjave in solate - škrobni dan: krompir, riž, fižol...zraven pa kolikor hočeš zalenjave in solate - Ogljikohidratni dan: testenine, pizza za kosilo, za večerjo SLADKARIJE in rebrca ČOKOLADE - sadni dan Zajtrk je vedno samo sadje, vsak 29.dan je vodni. Dieta res ni komplicirana, meni je najbolj všeč da si sama izbiram hrano, ne da je vse vnaprej določeno, čokolada je všteta, deluje. Najbolj pomaga pa to, da se vsak dan spodbujamo tule punce med sabo. Lahko bi se nam pridružila v sredo 1.2.2006, ko je beljakovinski dan, če se ne motim bo pa takrat tud štartala ena nova skupina. Pobrskaj malo. Veliko uspehov, Taška
< Sporočilo je popravil taška30 -- 28.1.2006 23:07:40 >
|
|
|
|
RE: Še ena k se je odločila hujšat -help 28.1.2006 23:06:58
|
|
|
|
ANJA5
|
Kdaj zdej? Ob dveh zjutri ali ob treh pop. ?
|
|
|
|
RE: Še ena k se je odločila hujšat -help 28.1.2006 23:09:25
|
|
|
|
ANJA5
|
Taška - kaj pa količinsko a je to kej omejeno, npr. kok ribe, kok jajc... Drugač se pa kr dobr sliši ja...
|
|
|
|
RE: Še ena k se je odločila hujšat -help 28.1.2006 23:13:41
|
|
|
|
taška30
|
Kosilo poln globok krožnik, večerja pol manj pri B in Š dnevu. Pri oH je itak SLADKO za večerjo! Vendar smo me že ugotovile, da količina ni takoo pomembna, bolj je važno, da se striktno držiš in ločuješ hrano po dnevih. Pač poješ toliko, da si sita. saj se ti kar hitro želodec skrči. Mah, saj so linki na to dieto, tam je čisto vse razloženo, pa jih ne najdem. Mogoče ima katera druga?
|
|
|
|
RE: Še ena k se je odločila hujšat -help 28.1.2006 23:26:02
|
|
|
|
lelaval
|
Anja 5, če imaš rada zelenjavo in sadje, ter si mahnjena na sladko (žal tudi meni prevečkrat *cuker pade* ), se le pridruži nam odločnim pri ločevalni dieti. Taška te je že z vsem seznanila, kar pa se tiče količine - tiste, ki so pred nami hujšale, pravijo, da so se vedno ful najedle.
|
|
|
|
RE: Še ena k se je odločila hujšat -help 28.1.2006 23:41:01
|
|
|
|
ANJA5
|
Hvala za link - vse sem prebrala in se odločila za to dieto. Na spletni strani Prosport.net so ful dobre tabele za Beljakovine in OH tko da bom mal kombinirala... Naredila si bom urnik, za vsak dan posebi in točno to bom jedla - pa še v trgovini bom (vsaj enkrat) točno vedla kaj zase kupit ! Mogoče bom edino pogrešala morsko hrano,ki jo tud obožujem... začnem 29. 1 z veeeliko vode potem pa takoj na 1. Belj. dan. Se slišmo Še enkrat hvala Anja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2006 11:12:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2006 11:24:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?