taška30 -> RE: Še ena k se je odločila hujšat -help (28.1.2006 23:05:42)
|
Anja, kakor si opisala svoje navade, si zelo podobna meni. Obožujem sadje in zelenjavo, še bolj pa sladkarije. Pravzaprav čokolado. Tudi jaz na žalost pri čokoladi delam na sistemu: vse ali nič. Nikoli nisem imela kakih zelo hudih problemov s težo, ampak po porodu sem se pa kar ujela v en začarani krog, ko nisem pa nisem mogla zbrat volje za spravit dol tistih 8 kil. Zame je bila rešitev 90-dnevna dieta (malo poglej po tem forumu, itak se večino o tem piše). Sem v skupini Odločnih že od 3.januarja in sem dala dol že 6 kilc. Imam namen še 4kg, da bom res na idealni teži. Na kratko: - beljakovinski dan: sama izbereš meso ali ribo, sir, jogurt, skuto, jajca...zraven pa kolikor hočeš zalenjave in solate - škrobni dan: krompir, riž, fižol...zraven pa kolikor hočeš zalenjave in solate - Ogljikohidratni dan: testenine, pizza za kosilo, za večerjo SLADKARIJE in rebrca ČOKOLADE - sadni dan Zajtrk je vedno samo sadje, vsak 29.dan je vodni. Dieta res ni komplicirana, meni je najbolj všeč da si sama izbiram hrano, ne da je vse vnaprej določeno, čokolada je všteta, deluje. Najbolj pomaga pa to, da se vsak dan spodbujamo tule punce med sabo. Lahko bi se nam pridružila v sredo 1.2.2006, ko je beljakovinski dan, če se ne motim bo pa takrat tud štartala ena nova skupina. Pobrskaj malo. Veliko uspehov, Taška
|
|
|
|