Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ODLOČENE- 26. škrobni dan 28.1.2006 20:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Andreja, 4 kilograme, ti kar sanjaj Meni se ni skoraj nič poznal.
|
|
|
|
RE: ODLOČENE- 26. škrobni dan 28.1.2006 20:47:18
|
|
|
|
t_t_y
|
Pozdravljene punce, jaz sem za tehtanje v torek - če se tehtamo 1x na teden, naj tako tudi ostane, sej bomo pa naslednji teden tolk bolj vesele rezultata. Skratka če ne nasprotujete, bom jaz tabelo delala v torek, OK? lp
|
|
|
|
RE: ODLOČENE- 26. škrobni dan 28.1.2006 20:58:48
|
|
|
|
lelaval
|
Madonca, a je res kaj bilo v zraku, da ste včeraj vse grešile? Sram vas naj bo. Prav zares. Jaz nisem čisto nič grešila. Pa otrokom sem kupila take slastne čokoladne bombone z marcipanom. Še moj dragi jih je jedel, ko o marcipanu niti slišat noče. Jaz pa sem se jim brez problema odpovedala. Danes sem jedla pomfri - iz pečice in zeljno solato, za ostale pa sem spohala purana. Pa kako obožujem pohano - a sem se vzdržala. Jutri pa bo pizza, za večerjo pa gibanica ali sirova torta. Se mi ful lušta skuta. Glede na to, da ponoči (večino noči ) in še 3-4x podnevi dojim, bom vodni dan poskusila zdržat in pit le tekočino. Bo pač mleko bolj vodeno. Se vodnega dne sploh ne bojim, saj sem si jih občasno sama delala (po luni) in ni blo težav. Mogoče sem kako kavo več spila - me je nasitila. Pa še tiste, ki vam teža stoji - vam nisem prav nič favš, ker meni že cel mesec takorekoč stoji.
|
|
|
|
RE: ODLOČENE- 26. škrobni dan 28.1.2006 21:01:52
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem tudi za to, da se še dalje vagamo ob torkih. Saj po vodnem dnevu se lahko še enkrat, če želite.
|
|
|
|
RE: ODLOČENE- 26. škrobni dan 28.1.2006 21:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Lelaval, pa saj to je dobro, če stoji
|
|
|
|
RE: ODLOČENE- 26. škrobni dan 28.1.2006 21:24:42
|
|
|
|
taška30
|
Hoj. Še jaz se javljam. Danes sem bila srednje pridna. Za kosilo rižota in zelena solata s fižolom, za večerjo kuhan krompir (natanko namazan z zeliščnim maslom) in zelena solata. Ja, namenoma sem jedla različno za K in V. Ampak se mi zdi, da sem fuuul pojedla. Količinsko mislim. Mah, kar bo, bo. Sem za tehtanje v torek seveda. lp, Taška
|
|
|
|
RE: ODLOČENE- 26. škrobni dan 28.1.2006 21:43:05
|
|
|
|
Mel_A
|
al bina: 4 kile, ja. Sej lahko napišejo tako... men tud ni šlo nič opaznega dol (po edinem vodnem dnevu). V končni fazi pa... 10 dek je še vedno v meji DO 4-ih kil, ane? Torej ni nič narobe napisano
|
|
RE: ODLOČENE- 26. škrobni dan 28.1.2006 23:37:05
|
|
|
|
lelaval
|
Albina - vem, da je dobro, če teža stoji. A jaz sem shujšala samo v prvem tednu 2 kg, pol pa samo stoji. Druge pa pišejo, da jim je šlo dol 6-7 kg. Sem jim kar favš.
|
|
|
izbira imenamateja5354izbira imena za punčko med naslednjimi imeni:Laura (
20%)
Lara (
30%)
Sara (
29%)
Larisa (
14%)
Jasmina (
7%)
Število vseh glasov: 337Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!