|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ste imele...
27.1.2006 15:22:20   
Anonimen
prvi pregled v nosečnosti pri ginekologu? Mene je naročil 28.02. in takrat bom že noseča 10 tednov. Je to prepozno ali ravno v pravem času?

Lp, user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj ste imele...
27.1.2006 15:26:19   
StBarbara
Mislim, da sem bila na prvem pregleduokrog 9t, pri 12t pa mislim, da sem šla na NS.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2006 15:32:15   
Badeja
Pri 4 ali 5 tednih, ko je potrdila nosečnost ( mehurček), nato pa mislim da spet čez 2 tedna, ker je rekla da se bo boljše videlo.

Mislim da 10 tednov ni nič prepozno.

Pa lepo nosečnost želim! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2006 15:32:23   
Anonimen

pa daj poglej v iskalnik

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2006 15:32:37   
sašaš
Jaz sem bila takrat noseča točno 10t, na NS pa točno 12t. Ni prepozno, zakaj le!? user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2006 15:52:10   
Reja
To je od ginekologa do ginekologa različno. Jaz sem imela prvega v 5. tednu, ampak samo zato, da je potrdil, da sem res noseča, da je drugače pristopil k operaciji.

Drugega, ki je bil prvi uradni, sem imela v 9. tednu.

Pogosto ginekologi čakajo do 12. tedna, ko je verjetnost za SS manjša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2006 0:18:30   
KODA
Obakrat okoli 5 tedna,da se je nosečnost potrdila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2006 19:38:44   
urska2258
pri prvi nosecnosti sem bla narocena v 9 tednu, vendar je v 8 prislo do SS.
Zdaj sem noseca drugic in sem zaradi vrocine mela prvi pregled v 5 tednu.zdaj je vse O.K.
Po eni strani je bolje da ga mas okrog 10 tedna.Zakaj?Ce mas pregled hitro,se  lahko zgodi da se obremenjujes z milijon stvarmi, jaz sem recimo mogla cakat na rezultate ali gre za IMN ali ne.
Ko se je to reslo, se ni plod dobro videl, potem ko pa se je, pa studiras ali so tisti milimetri velikosti ploda dovolj veliki ali ne,...nato ni blo utripa,spet teden dni cakanja in verjemi mi v tistem cakanju ti domisljija   user posted image    in misli delajo 10000 na uro.user posted image user posted image user posted image
Ce pa mas pregled pozneje pa valda tudi razmisljas marsikaj,predvsem si neucakan, ampak pol pa na pregledu ce je vse O.K. seveda, vidis srcek,velikost,...v glavnem naenkrat izves al dobro al pa slabo novico.
TOREJ CISTO KAKOR SE VZAME IN SEVEDA ODVISNO OD OSEBE!
JAZ MISLIM DA SI NAROCENA CISTO VREDU,SEVEDA PA CE BI BLE KAKE RES FULL MOCNE BOLECINE ALI PA RJAV IZCEDEK TAKOJ POKLICI GINEKOLOGA DA TE POMIRI OZ. POVE KAKO IN KAJ.
   LEPO SE PAZI IN UZIVAJuser posted image  

TI SE KAR LEPO PAZI IN PROBAJ BITI( za razliko od meneuser posted image ) CIM MANJ NEUCAKANA PA BO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2006 19:57:42   
KMALU
jaz sem ga imela v petem- potrditev nosecnosti, v sdmem- da sem videla utrip srcka, v dvanajstem- nuhalna, v sestnajstem- se ena nuhalna (iz radovednosti), v dvaindvajsetem- morfologija, v osemindvajsetem - uz da smo videli kaj kej pocne nasuser posted image  in v 32 imam se en UZ- preverili bodo ali dobi dovolj krvi preko posteljice (tega ori nas ne delajo- baje)...

Je pa vse odvisno od ginekologa.
Meni je boljse  placati in videti vec, kot da imam samo 2 UZ (toliko ti pripada) in se potem sekirat...

(odgovor članu urska2258)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2006 8:40:26   
dory
Pri 6tednih :)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2006 9:44:48   
Anonimen
Prvi pregled pri 7.tednih (mehurček), pri 9.sem bila zaradi krvavitev, pri 12.ted.pa zaradi NS. Mislim da je 10 ted.ravno prav. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2006 14:46:18   
neja
Tudi jaz v sedmem tednu. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2006 15:53:52   
Naja30
V 8t, pa je bilo kar fajn, ker je že videl srček. user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2006 8:06:56   
NATAŠI
Tudi jaz sem imela v 8 tednu prvič in sem dobila prvo slikico in še videla sem srček najinega sončka kako pridno dela user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2006 8:59:22   
borovnička
Jaz bom prvega imela tudi nekje pri 10 tednih. Sicer sem se naročila že prejšnji ponedeljek, pa me je naročila 13. 2. Verjetno da res ni prepozno.user posted image G že vejo. user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?