urska2258 -> RE: Kdaj ste imele... (28.1.2006 19:38:44)
|
pri prvi nosecnosti sem bla narocena v 9 tednu, vendar je v 8 prislo do SS. Zdaj sem noseca drugic in sem zaradi vrocine mela prvi pregled v 5 tednu.zdaj je vse O.K. Po eni strani je bolje da ga mas okrog 10 tedna.Zakaj?Ce mas pregled hitro,se lahko zgodi da se obremenjujes z milijon stvarmi, jaz sem recimo mogla cakat na rezultate ali gre za IMN ali ne. Ko se je to reslo, se ni plod dobro videl, potem ko pa se je, pa studiras ali so tisti milimetri velikosti ploda dovolj veliki ali ne,...nato ni blo utripa,spet teden dni cakanja in verjemi mi v tistem cakanju ti domisljija [sm=smiley35.gif] in misli delajo 10000 na uro.[sm=smiley24.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] Ce pa mas pregled pozneje pa valda tudi razmisljas marsikaj,predvsem si neucakan, ampak pol pa na pregledu ce je vse O.K. seveda, vidis srcek,velikost,...v glavnem naenkrat izves al dobro al pa slabo novico. TOREJ CISTO KAKOR SE VZAME IN SEVEDA ODVISNO OD OSEBE! JAZ MISLIM DA SI NAROCENA CISTO VREDU,SEVEDA PA CE BI BLE KAKE RES FULL MOCNE BOLECINE ALI PA RJAV IZCEDEK TAKOJ POKLICI GINEKOLOGA DA TE POMIRI OZ. POVE KAKO IN KAJ. LEPO SE PAZI IN UZIVAJ[sm=angel.gif] TI SE KAR LEPO PAZI IN PROBAJ BITI( za razliko od mene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) CIM MANJ NEUCAKANA PA BO
|
|
|
|