Mina1
|
Evo še ena zaskrbljena mamica in tako . Tudi pri nas 11 mesečnik štrajka na polni črti, je že izven prehlada, torej to ni vzrok. Štrajka že tretji dan, le pije veliko in non stop, pa zelo dobrovoljen je, tako da res ne vem več kaj in kako. Za zajtrk poje par žličk čokolinota, zvečer tudi, to pa je vse. Ko mu ponudim karkoli, kosilo, piškotke, sadje, joka do nezvaesti in se stran obrača in odriva žličko. Ne gre in ne gre. Že tako pravi pediatrinja, da je dolg in suh. Ampak mi imamo probleme že iz štarta, ko je zavračal mleko od četrtega meseca dalje. Pride dan, ko kaj poje, sedaj že tri dni nič konkretnega in pametnega, le komarčkov čaj pije non stop in po zelo dolgem času tudi gosti sokec, da ga vsaj malo zasiti. Jaz še vedno vse zapisujem v zvezek, tako da sem na tekočem, in tole, kar gledam zadnje dni mi ni všeč . Če ne bo šlo drugače, bo treba poklicati zdravnika, ker se mi to ne zdi v redu. Res da mu še vedno malo teče iz noska, ampak to je tudi vse. Ponoči pa itak nič ne spi. Tako da draga mami, nevem, kaj narediti z neješčimi otročki. Najhuje pa mi je, ko mi tašča reče, da mi bo pokazala slikice, da je bil moj, torej njen sin glih tako suhcan. Da dol padeš , kar pike dobim od tega stavka. Drugače bratec, še ne 4-letnik papa za dva. Kdo bi vedel, kaj dogaja...