|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Parket, sesalec
22.1.2006 13:56:47   
Anonimen
Ojla!

Po dolgem času sem se odločila, da naš parket očistim z Emsalovim čistilom zanj. Naredila sem po navodilu, ne preveč koncentriranega, pa vseeno imam slab občutek, ker imamo malega plezalčka in se mi zdi, da bi morala it čez z vodo. Ampak, če bom sprala, čistilo ne bo imelo prave funkcije (gre se za to, da že nekaj mesecev brišem le z vodo in se sploh več ne sveti, to čistilo pa naj bi "dalo" lesk). Kaj mislite? Kako pa ve čistite parket? Dajte mi kak dober nasvet, da se bo user posted image  spet lepo svetil.

Druga stvar je tole: odločamo se za nakup novega sesalca. Osebno bi imela vodnega, a kaj, ko jih odsvetujete, češ, da je veliko dela s sestavljanjem in čiščenjem le tega. Rabim ga za vsakdanjo uporabo, za dobro očistiti jogije, kavč, skratka za oblazinjeno pohištvo in za tla - parket. V reklami GA sem zasledila Batagelov Val Eco - sesalnik + globinska krtača. Ima vodni in hepa filter. Ali to pomeni, da lahko sesaš ali z vodo ali brez? Kaj pa firma Delfin, je tudi notri en podoben. Ga ima katera?

Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Parket, sesalec
22.1.2006 16:31:56   
Anonimen
Jaz parket dva do trikrat na leto namažem z voskom za les, pa se sveti kot nov.
Kar pa se tiče vodnega sesalca je pa po mojem čisto brez veze, ker parketa z njim itak ne moreš čistiti, ker ga boš preveč namočila. Glede jogijev in oblazinjenega pohištva pa je po moje bolj pametno, da nabaviš kakšen dober globinski sesalec.
To je moje mnenje.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2006 21:28:51   
Anonimen
Kje pa kupiš vosek za les? A je potrebno na kolena ali ga lahko namažeš s kako krpo na držalu? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2006 21:36:04   
Marogica
Pri nas se parket namaže 1-2x na leto, drugače ga čistimo z vodo in čistili. Sveti se pa vedno, ker oba otroka pležeta, se drsata in mečeta po tleh, da izgleda kot sveže spoliran. Mi zadnjič znanka sploh ni verjela, da ga ne poliramo in da je to res od otrok.

KAr se pa sesalca tiče, ti res ne znam pomagat. Jaz imam v glavnem enega "velikega"-klasiko in pa majhnega, ki je sesalec za pobiranje drobtin in ob enem talni sesalec. tega uporabljam dnevno, da posesam drobtine. Sem prelena, da bi vsaki dan vlačila veliko mašino na plano.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2010 18:17:27   
parketarstvo primož
Sevede če hočete dosežt visoki sijaj z premazom obstaja premaz V6 in je dudi visoki sijaj ,cena cca25€ za 1l. in ga je dovolj za 50m2

www.parketarstvo-primoz.si

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2010 18:30:16   
Barbara_L
Reklama, reklama...

Kar se tiče sesalca, prisegam na:
http://www.hoover.si/product/15340/

Imam pa laminat.Vsake toliko ga očistim z emsalom in viledinim ultra max.

(odgovor članu parketarstvo primož)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2010 16:54:56   
alenkica
Jaz imam ravno Val eco od Batagela. Imam ga 6 let in sem razočarana. Veliko preglasen je, več delov se mi je zlomilo, pa nisem bila groba, potem naročat novo in je drago. Priklučki so slabo narejeni, se zguli kjer daješ gor.
Filter mi je šel že 2x. Zdaj pa ga ne bom več menjala, ni več  v garanciji.
Bom pa kupila tegale, ga ima moj brat in je super - odlično posesa tepihe, ima nežno krtačo za parket, zelo tih, tišjega sesalca še nisem slišala.
In siccer Elextrolux ultra silencer, nov model. Verjetno pa bom kupila najdražjega - 340€, ker ima integrirano električno krtačo, pa upravljanje na ročaju.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.