Anonimen -> Parket, sesalec (22.1.2006 13:56:47)
|
Ojla! Po dolgem času sem se odločila, da naš parket očistim z Emsalovim čistilom zanj. Naredila sem po navodilu, ne preveč koncentriranega, pa vseeno imam slab občutek, ker imamo malega plezalčka in se mi zdi, da bi morala it čez z vodo. Ampak, če bom sprala, čistilo ne bo imelo prave funkcije (gre se za to, da že nekaj mesecev brišem le z vodo in se sploh več ne sveti, to čistilo pa naj bi "dalo" lesk). Kaj mislite? Kako pa ve čistite parket? Dajte mi kak dober nasvet, da se bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] spet lepo svetil. Druga stvar je tole: odločamo se za nakup novega sesalca. Osebno bi imela vodnega, a kaj, ko jih odsvetujete, češ, da je veliko dela s sestavljanjem in čiščenjem le tega. Rabim ga za vsakdanjo uporabo, za dobro očistiti jogije, kavč, skratka za oblazinjeno pohištvo in za tla - parket. V reklami GA sem zasledila Batagelov Val Eco - sesalnik + globinska krtača. Ima vodni in hepa filter. Ali to pomeni, da lahko sesaš ali z vodo ali brez? Kaj pa firma Delfin, je tudi notri en podoben. Ga ima katera? Hvala za odgovore!
|
|
|
|