|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenični izpuščaji
17.1.2006 21:13:31   
Anonimen
Živjo!

Ali je imela katera probleme s svojim user posted image , da bi imel plenični izpuščaje oz. glivice okrog "tamale".

Vedno oz. redno jo previjam in tudi umijem jo vedno, ko jo previjam, vendar sem okrog "tamale" videla rdeče in majčkeni mozoljčki zraven. Ne vem, s čim naj še namžem po previjanju. Poiskusila sem z Bepantenom in potem sem gor dala še hladilno mazilo. Pa nič ne pomaga. Zdaj ne vem, ali so morda krive PLENICE, da ji te ne ugajajo. Imam od Millerja - Babydream (2).

Kaj ste ve naredile oz. kaj bi lahko še naredile, če bi imel vaš user posted image plenične izpuščaje.

Prosim svetujte mi, kaj naj naredim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plenični izpuščaji
17.1.2006 21:21:53   
MajaPRO
Tudi naš user posted image je pred nekaj tedni dobil rdeče flekce na jajčkih. Ravno takrat sva imela posvetovalnico in mi je pediatrinja dala kremo Canesten (za glivice) in navodilo, naj po vsakem umivanju (pri previjanju) kožo dobro posušim s fenom in 3x na dan namažem s to kremo. Tako sem delala in je čez čas izginilo. Pred nekaj dnevi pa je dobil rdeče pikice nad pimpekom in spet mažem s Canestenom (je že malo boljše). Baje, da največ lahko narediš s tem, da kožo s fenom dobro osušiš, predno namestiš svežo pleničko. Mi pa ni jasno, zakaj se mu to pojavlja, ker ga redno previjam (na 3-4 ure), mažem z Bebi Val-om, uporabljam pa plenice Pampers.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2006 21:28:41   
ma-ja
Isto kot je majaPRO napisala. Canesten krema in bo kmalu bolje. Lahko jo kupiš tudi v lekarni brez recepta. Pa brez bojazni, da bi se kaj poslabšalo. Tjaša je to kar dostikrat imela (čeprav sem jo umivala in mazala z Bepanthenom) in s Canestenom smo to hitro rešili. Pa potem nisem niti več šla k zdravniku. Minilo je pa pri dveh letih, ko je bila brez pleničk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2006 21:37:01   
ines2001
Živio. Moja prva hčera je imela sicer enkrat plenične izpuščaje, pa potem nikoli več. Sedaj pri drugi punci pa prakticiram, kot pri prvi. Umijem, zbrišem z suho plenico in namažem z hladilnim mazilom iz lekarne, zvečer pa jo pustim kakšne deset minut nagico na igralni blazini na tleh. Polulala se je že, izpuščajev pa od takrat nič več. Uporabljam pa pamperske.

Lep pozdrav
                                                                 ines2001user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2006 18:03:05   
XXYY
Živjo!

Kolikokrat na dan ste mazale z Canestenom? Tudi naši se je pojavilo to, verjetno plenični izpuščaji. Jaz sem ji danes že 3x namazala kolikor piše v navodilih. Koliko ste jih ve namazale? Ali 3x na dan ali po vsakem previjanju?

(odgovor članu ines2001)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2006 21:11:31   
MajaPRO
Jaz mu namažem 3x (navodilo pediatrinje), bi pa mu najraje pri vsakem previjanju (a ne upam).

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?