|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potovanje z letalom
16.1.2006 14:36:46   
tita2006
Sem v 24. tednu nosečnosti in grem na 5 urno potovanje z letalom. Zanimajo me vaše izkušnje. Ali ste imele pri letenju zaradi spremenjenega zračnega tlaka v potniški kabini težave? Prijateljica mi je namreč povedala, da je med letenjem njen fantek v trebuščku postal nemiren in je nekaj časa blago brcal in se prekopiceval. Ali lahko potovanje škoduje otroku? Drugače imam normalno nosečnost brez težav. Hvala za vaše odgovore in lep pozdrav vsem na forumu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potovanje z letalom
16.1.2006 14:43:41   
sarazan
Nič ne bi smelo biti narobe, ne s teboj ne z otrokom, zaradi letenja. Tudi jaz sem potovala z letalom nekje v tem obdobju, pa ni bilo problemov.
Poskrbi, da boš dovolj pila. V avionih je zrak suh in lahko dehidriraš. Pa večkrat vstani in se sprehodi po kabini ali do stranišča. Tako bo prekrvavitev boljša in se bosta oba bolje počutila.

Brez skbi, kar pojdi na pot.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2006 14:46:53   
KMALU
Samo letenje, pritisk v letalu in vse to, ti ne more nikakor skodovat, ker je zdaj ze vse tako prilagojeno, da nima nobenega vpliva na nosecnico in otrocka v njej..

Edini problem je, da je zelo neudobno.. Do zdaj (sem v 27 tednu) sem potovala ze 4x in me je vedno bolel hrbet, ker se ne mores dobro nastimat. Vzami si kako malo blazino, da si jo pod kriz porines, ker ful pomaga.. Drugace pa so iatk vedno prijazni do nosecnic in ti nosijo pijaco, te sprasuejjo kako si, ce kaj rabis itd. Vsaj take so moje izkusnje...

dovolijo pa potovanja do 7 meseca, potem pa ali z potrdilom od svojega zdravnika ali pa ce se na lastno odgovornost zlazes, da si manj noseca, kot si v resnici. To je naredila moja kolegica, ker bi drugace morala roditi v tujini pa tega ni hotela.. Na sreco se je vse ok koncalo.
So pa baje na letih usposobljeni (stevardese), da ce slucajno pride do popadkov, znajo ukrepati in lahko tudi rodis na letalu, ali pa te "pripravijo" na resilca, ki te ze caka na letaliscu..- tudi to se je eni drugi znanki zgodilo...

Moje zadnje potovanje bo v 34 tednu- drugace ne gre.. Zelim roditi doma v Sloveniji, a nocem biti tam ze 3 mesece pred rokom. Upam, da bo vse ok , saj let ni tako dolg (uro in pol do dve)....

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2006 15:19:29   
spelaz
Tudi jaz sem se odločila in šla v 5. mesecu na kar dolgo pot z letalom (10 ur) in je bilo vse okuser posted image . Bolje je bilo nazaj grede, ker sem imela sedež v 1. vrsti, da lahko malo noge pretegneš, ker vmes zna bitikar malo na tesno.

Tako da, vsekakor se ne odpovej potovanju zaradi nosečnosti - če le nimaš nikakršnih težav.

Lp

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2006 15:20:01   
Dejča
Moja sodelavka je dlje noseča kot ti, pa je letela enkrat na Tajsko in drugič v Mehiko. Ni bilo nič narobe - tako da le uživaj!!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2006 13:03:18   
mare2006
Jaz sem večkrat potovala z letalom, nazadnje v 35 tednu. Nima ti kaj bit. Stvar je v tem da nekatere letalske družbe prepovedujejo letenje po 32 tednu zaradi neopremljenosti letal. Otrok je popolnoma zaščiten in nobeden pritisk ne vpliva na njega. To da se moraeš sprehajat po letalu, velja za dolge lete in tudi takrat ko nisi noseča zaradi tromboze. user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Gosta hrana
the laura

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane

4 mesec (41%)

5 mesec (21%)

6 mesec (30%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 549

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!