KMALU -> RE: Potovanje z letalom (16.1.2006 14:46:53)
|
Samo letenje, pritisk v letalu in vse to, ti ne more nikakor skodovat, ker je zdaj ze vse tako prilagojeno, da nima nobenega vpliva na nosecnico in otrocka v njej.. Edini problem je, da je zelo neudobno.. Do zdaj (sem v 27 tednu) sem potovala ze 4x in me je vedno bolel hrbet, ker se ne mores dobro nastimat. Vzami si kako malo blazino, da si jo pod kriz porines, ker ful pomaga.. Drugace pa so iatk vedno prijazni do nosecnic in ti nosijo pijaco, te sprasuejjo kako si, ce kaj rabis itd. Vsaj take so moje izkusnje... dovolijo pa potovanja do 7 meseca, potem pa ali z potrdilom od svojega zdravnika ali pa ce se na lastno odgovornost zlazes, da si manj noseca, kot si v resnici. To je naredila moja kolegica, ker bi drugace morala roditi v tujini pa tega ni hotela.. Na sreco se je vse ok koncalo. So pa baje na letih usposobljeni (stevardese), da ce slucajno pride do popadkov, znajo ukrepati in lahko tudi rodis na letalu, ali pa te "pripravijo" na resilca, ki te ze caka na letaliscu..- tudi to se je eni drugi znanki zgodilo... Moje zadnje potovanje bo v 34 tednu- drugace ne gre.. Zelim roditi doma v Sloveniji, a nocem biti tam ze 3 mesece pred rokom. Upam, da bo vse ok , saj let ni tako dolg (uro in pol do dve)....
|
|
|
|