|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.1.2006 12:34:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.1.2006 12:38:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: telovadnica je zakon
16.1.2006 12:52:51   
žlička
hojla nalin,

tudi našemu je všeč, zadrži nekje 20 minut, tko da je to kar nekaj, da lahko kaj postorim v tem času

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2006 13:24:41   
Anonimen
koliko so pa stari vaši otroci?

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2006 14:49:23   
SNOBRA
Naša 3-mesečna Neli se tudi zelo rada igra pod telovadnico, celo prijema igračke in se vleče z njimi navzgor. Zelo je glasna, saj se z njimi tudi pogovarja, ko pa ima vsega dovolj pa se začne kregati in na koncu celo jokati. To telovadno stojalo pa ji včasih dam tudi ko je v ležalničku, malo zvišam igračke in imamo že spet novo zanimivost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2006 17:06:53   
nana 27
Ja, Nalin. Jaz bi izumitelju telovadnice kar nagrado dala. Čudovita pogruntavščina. Naš ima najraje obročke. Zdaj je ugotovil, da jih lahko daje celo v usta. Se mi zdi, da v telovadnici začenja bolje spoznavati tudi svoje motorične sposobnosti. Meni se zdi neverjeten napredek odkar imamo telovadnico pa bomo kmalu stari tri mesece. Igračke mu prestavljam. Na levo in desno sem pripela obroče, ki jih prijmlje in vleče k sebi. Zdaj je ugotovil, da lahko igračko približa k sebi, če povleče za oba obroča.

Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2006 21:02:08   
petarda
Tudi mene zanima koliko so stari vaši otroci, kakšne telovadnice imate, kje ste jih kupile in po kakšni ceni?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2006 21:52:37   
nana 27
Našemu Mihu je telovadnico dala moja mami za dedka mraza user posted image  (mami jo je kupila v BabyCentru), ko je bil star malo več kot dva meseca (v soboto pa bo star tri mesece). Naj bi bile za otroke od 3. meseca dalje, ampak mene je Miha presenetil. Najprej mu je bila zanimiva za deset minut. Zdaj pa je v njej zelo dolgo. Imamo jo kar na tleh na več dekicah. Okrog pa sem založila vse z blazinami, da mu ne piha v očke. Tudi od Nalin sonček Žan je star toliko kot Miha, saj sta se rodila istega dne.  Baje je ogromna izbira v BC. Odvisno, kaj hočeš. Nekatere telovadnice imajo še glasbene efekte pa ogledala. Mi imamo tako, da je okrogla in ima tunelček, tako da otročka daš ležat v tunel, iz katerega visijo igračke (ribica, avto in obročki) http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=163187  Na eni strani sem avto zamenjala za obročke, ki niso od igralnice, ampak smo jih dobili za darilo, tako da lahko trenira obe roki. Tudi tu na Ringaraji lahko naročiš telovadnico. Videla sem jih pa tudi v Neckermannovem katalogu. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
17.1.2006 14:55:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.