[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.1.2006 12:34:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.1.2006 12:38:22)

žlička -> RE: telovadnica je zakon (16.1.2006 12:52:51)

hojla nalin,

tudi našemu je všeč, zadrži nekje 20 minut, tko da je to kar nekaj, da lahko kaj postorim v tem času

Anonimen -> RE: telovadnica je zakon (16.1.2006 13:24:41)

koliko so pa stari vaši otroci?

SNOBRA -> RE: telovadnica je zakon (16.1.2006 14:49:23)

Naša 3-mesečna Neli se tudi zelo rada igra pod telovadnico, celo prijema igračke in se vleče z njimi navzgor. Zelo je glasna, saj se z njimi tudi pogovarja, ko pa ima vsega dovolj pa se začne kregati in na koncu celo jokati. To telovadno stojalo pa ji včasih dam tudi ko je v ležalničku, malo zvišam igračke in imamo že spet novo zanimivost.

nana 27 -> RE: telovadnica je zakon (16.1.2006 17:06:53)

Ja, Nalin. Jaz bi izumitelju telovadnice kar nagrado dala. Čudovita pogruntavščina. Naš ima najraje obročke. Zdaj je ugotovil, da jih lahko daje celo v usta. Se mi zdi, da v telovadnici začenja bolje spoznavati tudi svoje motorične sposobnosti. Meni se zdi neverjeten napredek odkar imamo telovadnico pa bomo kmalu stari tri mesece. Igračke mu prestavljam. Na levo in desno sem pripela obroče, ki jih prijmlje in vleče k sebi. Zdaj je ugotovil, da lahko igračko približa k sebi, če povleče za oba obroča.

petarda -> RE: telovadnica je zakon (16.1.2006 21:02:08)

Tudi mene zanima koliko so stari vaši otroci, kakšne telovadnice imate, kje ste jih kupile in po kakšni ceni?

nana 27 -> RE: telovadnica je zakon (16.1.2006 21:52:37)

Našemu Mihu je telovadnico dala moja mami za dedka mraza [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (mami jo je kupila v BabyCentru), ko je bil star malo več kot dva meseca (v soboto pa bo star tri mesece). Naj bi bile za otroke od 3. meseca dalje, ampak mene je Miha presenetil. Najprej mu je bila zanimiva za deset minut. Zdaj pa je v njej zelo dolgo. Imamo jo kar na tleh na več dekicah. Okrog pa sem založila vse z blazinami, da mu ne piha v očke. Tudi od Nalin sonček Žan je star toliko kot Miha, saj sta se rodila istega dne.  Baje je ogromna izbira v BC. Odvisno, kaj hočeš. Nekatere telovadnice imajo še glasbene efekte pa ogledala. Mi imamo tako, da je okrogla in ima tunelček, tako da otročka daš ležat v tunel, iz katerega visijo igračke (ribica, avto in obročki) http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=163187  Na eni strani sem avto zamenjala za obročke, ki niso od igralnice, ampak smo jih dobili za darilo, tako da lahko trenira obe roki. Tudi tu na Ringaraji lahko naročiš telovadnico. Videla sem jih pa tudi v Neckermannovem katalogu. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.1.2006 14:55:42)

Stran: [1]