|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: boliiii
13.1.2006 17:21:48   
baguSka
Hvala mamči. Pa ne jokat zame. Sej se bom pobrala.user posted image Čeprav je strah, ampak vem da mi bo uspelo.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.1.2006 17:23:14   
Anonimen
Moj bjuši mi je pravkar poslal sporočilo,čeprav nevem zakaj,ampak kot da bi vedel,kako zelo trpim.Glasi se pa takole...

"Peljem se domov.Nehaj jokat in se pomiri.Ni konec sveta,ampak samo enega obdobja.Vse bo še dobro.Lp,*"

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.1.2006 17:25:54   
Skorpija
Vem BaguSka, sej vem... Jaz sem pred dvemi leti in pol pustila za sabo dom, varnost, bogatijo in me je blo strah ko hudič, res! Ampak potem se je pa vse poklapalo tako lepo, da mi ni bilo nič jasno. Zadihala sem, našla svoj domek, uživala sama s sabo, potem je prišla pa nova ljubezen mimo... Pa smo spet pokal in se selil, pa še zdaj se mi včasih kolcne po tem zmedenem, otožnem a hkrati novih doživetij polnim obdobju...

Boš videla, da bo že veliko lažje, ko boš odšla, zdajle je najbolj zoprno... Potem pa vse na novo - a ni to fajn? user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.1.2006 17:28:01   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: elanor

Moj bjuši mi je pravkar poslal sporočilo,čeprav nevem zakaj,ampak kot da bi vedel,kako zelo trpim.Glasi se pa takole...

"Peljem se domov.Nehaj jokat in se pomiri.Ni konec sveta,ampak samo enega obdobja.Vse bo še dobro.Lp,*"

Itak da ve, da trpiš. Zato ker trpi tudi on. To je normalno. Pošlji mu nazaj, da se boš potolažila, ampak naj se potolaži tudi on. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.1.2006 17:28:15   
Skorpija
elanor, preberi si tole sporočilce še enkrat na glas, pol pa lepo ven na sprehod, da se glava zlufta, če bo pa vmes kakšen bife, da te en kuhanček pogreje pa še tolk bolš!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.1.2006 17:30:37   
baguSka
Skorpija vem. Tud jaz sem že bla v pdb situaciji. Ko sem za sabo pustila 5 letno vezo. Tudi takrat sem bila jaz tista, ki sem odkorakala stran in njega pustila v zmedenosti... Tokrat JE drugače, bolj pristno, bolj boli. Mogoče zato, ker se mi to dogaja ta trenutek, tistega pa sem že pozabila. Zato vem, da je vse mogoče, vendarle pa ostaja strah in grenak priokus, za katere tudi vem, da bom rabila čas, da se jih znebim. Ampak tudi VEM, da mi bo uspelo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.1.2006 17:36:06   
Skorpija
Ja..... Mogoče tudi ko smo starejši in starejši dojemamo veze vse bolj intenzivno in resno in nas toliko bolj boli, ko se končajo... Grenak priokus je pa vedno - jaz še zdaj če pomislim, me kar trga. Smo ljudje, ne mašine in grozno je ko se počutiš izdanega, pa ne samo od partnerja ampak tudi od sebe - da si ves čas verjel v nekaj, kar ni... Vsaj ni tako kot si ti mislil, da je.

Jaz si v takih preizkušnjah predstavljam, da je življenje delano na intervale - enkrat gor, enkrat dol in si rečem - če je zdaj dol, bo pa kmalu gor in pol se tega kar veselim... Mal smešno, ampak meni pomaga...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.1.2006 17:37:55   
mamči
Elanor, tud moj dragi mi vedno pošilja podobna sporočila. ko se "razidema".....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.1.2006 17:40:16   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

Ja..... Mogoče tudi ko smo starejši in starejši dojemamo veze vse bolj intenzivno in resno in nas toliko bolj boli, ko se končajo... Grenak priokus je pa vedno - jaz še zdaj če pomislim, me kar trga. Smo ljudje, ne mašine in grozno je ko se počutiš izdanega, pa ne samo od partnerja ampak tudi od sebe - da si ves čas verjel v nekaj, kar ni... Vsaj ni tako kot si ti mislil, da je.

Jaz si v takih preizkušnjah predstavljam, da je življenje delano na intervale - enkrat gor, enkrat dol in si rečem - če je zdaj dol, bo pa kmalu gor in pol se tega kar veselim... Mal smešno, ampak meni pomaga...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.1.2006 17:42:44   
mamči
BaguSka, res postajamo starejši, dojemamo da itak idealov ni, vedno bolj težimo po varnem, toplem odnosu,  nagibamo k družinskemu življenju, spoznavamo"prave" kvalitete življenja........ zato se po moje zelo bojimo osamljenosti.........

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.1.2006 17:55:28   
Skorpija
Mah saj osamljenost ni slaba stvar - v določenih obdobjih je kar nujna, da človek pošlihta sam s sabo. Huje je vztrajati v nefunkcionalni vezi samo zato, da ne boš sam. Tisti ljudje, ki si ne želijo ostati sami, ne bodo sami, tudi če bo prišlo obdobje samote in osamljenosti...

jaz se še vedno držim tega, kar mi piše na dnu okenca user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.1.2006 18:03:43   
nejcko
Glavo gor, punci! Nekje, za nekim skritim vogalom preži sreča, da vaju pocuka za rokav!!!

P.s. Baguska - zdej k boš pa spet prkvakala bek tu "bela moja", bomo pa lohk na kk kofe skočil, aneda???

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.1.2006 18:06:42   
mamči
Se strinjam s tabo - popolnoma. Tud jaz sem včasih najrajš sama s sabo, da naredim "inventuro" svojega življenja.
Ampak, ko enkrat z nekom skupaj živiš, ko se vračaš domov in te vedno nekdo čaka...... pol pa samota. Na to se težko navadiš.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.1.2006 18:29:04   
baguSka
Ah prepustila se bom. Kar bo pa bo. Osamljena ne bom. To vem. Res pa je, da bom pogrešala njega, zvečer preden zaspim in zjutraj, ko se zbudim. Upam, zato grem in kljub strahu in temu, da me tišči v srcu, vem, da se bom znašla. Še vedno sem se, se pa bom pa zdej tud. Le ne smem si pustit, da bom nadeljevala v bedi. Sprva bo težko, bom bo malo lažje, na koncu pa bom že veslo kofetkala naokoli. Anede nejcko?user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.1.2006 18:30:20   
baguSka
Matr kok napak.user posted image user posted image No, pa sej se znajdete.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.1.2006 18:32:46   
Marogica
Ko berem te žalostne izpovedi, se mi po eni strani tako zasmilite, po drugi strani si pa mislim, da ste lahko srečne. Vem, da se sliši kontraverzno, kar tudi je, če bi vse skupaj postavile v eno časovno obdobje.
Torej si žalostna in imaš občutek, da se ti je podrl svet, ker je odšel človek, brez katerega ne moreš dihati in prav je tako, da imaš ta občutek, ker je to čisto nekaj normalnega za človeka, ki se je razšel z ljubljeno osebo. Vendar, kot pravijo, da za dežjem vedno posije sonce in tako bo tudi v tvojem srcu. Čez nekaj mesecev, mogoče let, ko boš srečna z drugim človekom-šele takrat se boš zavedala, kakšno srečo si imela takrat (danes), da sta se razšla, ker drugače ne bi imela možnosti spoznati novega partnerja, s katerim si srečna in doživljaš vse to, kar si si želela.
Mogoče boš sedaj mislila, da kvasim neumnosti, vendar bo tako, ker govorim iz lastne izkušnje. Danes oz. zadnjih 5 let sem res srečna in ko se spomim na bivšega, se samo nasmehnem-iz usmiljenja, ker mu to do sedaj še ni bilo dano.
Tako, da glavo pokonci puca. Ti, bauSka, pa tudi

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 41
13.1.2006 18:32:59   
Skorpija
Jaja, ljubljanski kofe bo na težki preizkušnji - boj za o(b)stanek... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.1.2006 18:42:59   
baguSka
A mislš Skorpija, da ga bo kr zmankal??user posted image

Marogica lepe besede. Jaz se vsega tega že zavedam, ker sem že marsikaj dala skozi. Tudi tako dolgotrajno vezo že pred leti... Hm, ampak očitno se iz več vez, več naučiš in mogoče je prav tako. Jaz itak pravim, da se vsaka stvar zgodi z nekim namenom.

Ti elanor, pa si le zapomni tele besedice, ki jih je napisala Marogica.user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 43
13.1.2006 19:12:57   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Hm, ampak očitno se iz več vez, več naučiš in mogoče je prav tako. Jaz itak pravim, da se vsaka stvar zgodi z nekim namenom.

Res je, pa če se še tako bedasto sliši. Se mi pa zdi, da sem se jaz morala kar dolgo učiti, da se me je kaj "prijelo" in da sem sedaj takoooooooooo pametnauser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.1.2006 23:38:13   
Annny
Čez nekaj mesecev, mogoče let, ko boš srečna z drugim človekom-šele takrat se boš zavedala, kakšno srečo si imela takrat (danes), da sta se razšla, ker drugače ne bi imela možnosti spoznati novega partnerja, s katerim si srečna in doživljaš vse to, kar si si želela

Zelo lepo napisano in kako zelo resnično..........user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?