mamči -> RE: boliiii (13.1.2006 14:51:40)
|
O Elanor! Vem, kako te boli........[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Čes res naredi svoje, ampak jez sem dala vse to skozi in ta Čas je trajal kar par let!!!!!!! Hudi časi so bili, pa večni ZAKAJ? pA MILIJONKRAT sem prijela za slušalko, da bi skušala karkoli rešit, pa cele zgodbe sem na novo doživljala, povsod so me spremljali spomini, v najbolj banalnih stvareh, pa večni jok, jok, jok!!!!!! Pa nisva šla narazen, ker bi imel drugo, ali pa bi se skregala, pa lepo sva se razumela... v bistvu sva se imela močno rada, ampak on mi je pol čez par let rekal, da je bil pač premlad in je hotel biti sprost, pa ustrašil se je močnih čustev..... Jaz sem pa večno iskala odgovor na tisti ZAKAJ? So pa bili padci in vzpon - kak dan sem se prebudila vsa polna energije in novih izzivov, kak dan mi je bila muka iz postelje vstat. Energijo sem črpala v poklicu, dužini, prijateljih.ob večerih pa jokala in samevala. Imela sem prijatelje, vendar me je bilo preveč strah za kaj več. Enostavno je bila v meni blokada za kaj več. Moja zgodba se je po skoraj 4 letih začela "zapletati" - njegov najboljši prijatelj, moj dober prijatelj, človek - faca (večni popotnik), človek, za katerega sem vedno govorila, da NIKOLI ne bi mogel biti kaj več. kot prijatelj........... Naključno sma se srečala, ves prosti čas sva preživela skupaj, ogromno sma se smejala, pa tud veliko bridkosti skoz dala....... Ljubezen je prišla in danes imava dva lepa sinčka in ostajajo le še spomini nanj, takrat, ko berem zgodbe, kot je tvoja. Sama ne vem, zakaj sem se tak razpisala, niti ne vem kaj si bi ti z mojim pisanjem lahko pomagala. Lahko ti povem samo še to, da sva z mojim zdajšnjim dragim, tud imela spore in on se je že večkrat "spakiral", pa več, ko en dan nisva vzdržala! In sedaj vem, dokler bo njemu tako britko pri srcu kot meni, kadar sva ločena - boma vedno našla pot nazaj. Ko pa teh čustev ne bo več, bova vsak na svoji poti mogla novo življenje živet in iskati novo ljubezen. In to sploh ni tako lahko, kot se napiše, pa spet ne tako težko, ko enkrat najdeš ljubezen in se ozreš nazaj!
|
|
|
|