Mirna*
|
Ej, zenske, le pogumno naprej...jst sem zacela prejsnji mesec - najbl pametno ane, decembra, ko se ja je pa pije - pa sem v 1 mesecu dala dol 6 kg. In to s tem, da sem bla vmes na 3 novoletnih zurkah, pa se doma sem se cele praznike po malem basala. In sem valda zadovoljna. Vodnega dneva sploh nisem nardila, ceprav bi po praznikih prisel se kako prav, ampak preprosto nisem bla sposobna. Bi prec prsla. Zdej sem spet zacela z vami po novem letu in mi je slo dol 2 kg u 10 dneh. Jst sem sicer vagam vsak dan, zjutrej, sam u gatkah pa majci, da ja pokaze tocn . Zelenjave ni treba jest vsak dan, pise, da jo lahko fullllll. Zame je to sreca, ker sem odvisna od zelenjave in sem ravn dans namest tortice (OH dan) rajs si nardila ogromnoooo skledo mehke solate in paradajza. Res mi je to boljs, tko da jem solato skorej zmerej, zraven vsega, tud zraven palacink sem jo ze Mogoce se tole: ze dalj casa jem (pred dieto ze ) vitaminske tbl. "algea", narejene iz zelenih alg, res total naravne, samo zelene alge pa nc druzga, kot vitaminski dodatek prehrani. 3-krat na dan po 3-5 tbl. Tbl. mors hitr dol pogoltnit, ker bi sicer dobila v ustih ob lizanju al zvecenju se kksno asociacijo na ribjo hrano Skor da mal smrdijo...Te prepucajo in jst kar verjamem, da mal pomagajo. Marbit sej takrat, ko se pregresim. Dobijo se v lekarni, v skatlici je 270 tbl., stanejo nekaj pod 4 cuke. Kar dost, ampak jih pa imas za 1 mesec. No, tolk, ce bi ktera hotla se kksne zelene vitamincke ob vsej zelenjavi papcat. Gremo u borbo proti kilam, da bomo julija lepe pa fit pa brez slaufov pa sami ravni trebuhi in misice in oh in sploh :) p.s. Tiste, k ze dalj casa hujsate oz. k ste dale dieto skoz: a se vam na kosarici tud kej pozna? Jst sploh ne vem, ker sem prej mela vliiiike, ko sem dojila, upam pa, da z dieto ne gre se to dol...
|