|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vpis v vrtec takoj po rojstvu?????
11.1.2006 19:58:23   
tinkatonka
Živjo punce!

Prosila bi za malo pomoči. Februarja bom prvič postala mamica in me že zdaj skrbi, kam bom dala otroka v vrtec.

Ali ste ve oddale prošnjo za v vrtec takoj po rojstvu otroka, ali kasneje????? Ker bom po vsej verjetnosti morala dati otroka v jasli s februarjem 2007 me zanima, če veste kdaj moram potem najkasneje dobiti odločbo ali bo otrok sprejet takrat ali ne??? Mi bodo to povedali že septembra, na začetku "šolskega" leta??????

Pa še nekaj.......trenutno sem nezaposlena, vendar s 1.2.2007 nastopim v službo 100%, ker imam pogodbo (kadrovska štipendistka). Zanime me ali je prav da se na vlogi za vrtec, ki jo bom oddala v času porodniške zlažem, da sem zaposlena, kljub temu da nisem, ampak takrat ko bo moral iti otrok v jasli pa bom????? Vem da imajo zaposlene matere prednost pri tem da otroci dobijo prostor v jaslih, kot tiste, ki so nezaposlene. Ali status zaposlenosti preverjajo, če oddaš prošnjo za vstop v vrtec eno leto prej??? Upam da me razumete. 

Že vnaprej hvala za odgovore!

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vpis v vrtec takoj po rojstvu?????
11.1.2006 20:04:13   
lex
Jaz ti predlagam, da stopiš do tistega vrtca kamor želiš vpisat otroka in se pozanimaš. Vpisi ponavadi trajajo vso leto, s tem da je vpis za začetek šolskega leta nekje maja, da se lahko formirajo skupine, da se razdelijo vzgojiteljice in pomočnice - pač organizacija dela. Sicer ne vem od kot si, pri nas na podeželju nimamo problemov s prezasedenostjo vrtca (prej imamo premalo otrok), tako da ga lahko vpišeše kadar koli, glede na to da v mestih komplicirajo in nimajo dovolj mest ti predlagam da se zdaj pozanimaš in ti bo lažje. Vprašaj tudi glede zaposlitve ampak jaz bi napisala, da sem zaposlena - več kot preverit te tak ne morejo, te pa verjetno tud ne bodo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2006 20:44:00   
katarina j.
Verjetno si še prezgodna, ampak, ker je odvisno od vrtca do vrtca, pokliči v izbrani vrtec pa vprašaj. Tudi jaz bi rekla, da kar se tiče zaposlitve, pa kar reč da si, saj bodo zahtevali podatke iz službe šele potem, ko bo vpisan in bodo računali po vlogi za znižano plačilo

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2006 20:48:30   
Špacka

Moja je rojena 3. marca, vlogo za jasli sem oddala konec aprila, ko je bil zunaj razpis, ker drugače bi se lahko zgodilo, da je ne bi sprejeli, ker bi bile jasli polne.
Jaz se ne bi zlagala, raje bi dopisala na vlogo...ker boš verjetno oddala tudi vlogo za znižanje cene vrtca, kjer moraš dobiti potrdilo delodajalca, da si bila lani zaposlena.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2006 0:44:39   
Naja30
Lagati ti ni treba, ker če greš v vrtcu do odgovorne osebe in pojasniš svoj položaj, ti bodo že znali pomagati. Brez skrbi. Vsaj v našem vrtcu,m kjer delam jaz, je tako. Pa tudi zadnja leta ne prihaja do prezasedenosti v vrtcih, prej je primanjkljaj otrok. Zato smo veseli vsakega novega, pa če pride na začetku šol. leta (to je septembra) ali med letom.

user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?