tinkatonka -> Vpis v vrtec takoj po rojstvu????? (11.1.2006 19:58:23)
|
Živjo punce! Prosila bi za malo pomoči. Februarja bom prvič postala mamica in me že zdaj skrbi, kam bom dala otroka v vrtec. Ali ste ve oddale prošnjo za v vrtec takoj po rojstvu otroka, ali kasneje????? Ker bom po vsej verjetnosti morala dati otroka v jasli s februarjem 2007 me zanima, če veste kdaj moram potem najkasneje dobiti odločbo ali bo otrok sprejet takrat ali ne??? Mi bodo to povedali že septembra, na začetku "šolskega" leta?????? Pa še nekaj.......trenutno sem nezaposlena, vendar s 1.2.2007 nastopim v službo 100%, ker imam pogodbo (kadrovska štipendistka). Zanime me ali je prav da se na vlogi za vrtec, ki jo bom oddala v času porodniške zlažem, da sem zaposlena, kljub temu da nisem, ampak takrat ko bo moral iti otrok v jasli pa bom????? Vem da imajo zaposlene matere prednost pri tem da otroci dobijo prostor v jaslih, kot tiste, ki so nezaposlene. Ali status zaposlenosti preverjajo, če oddaš prošnjo za vstop v vrtec eno leto prej??? Upam da me razumete. Že vnaprej hvala za odgovore! Lp Tina
|
|
|
|