Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pretvarjanje, da so srečna družina 9.1.2006 15:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja prijateljica ima velike težave s svojim partnerjem. Sta na robu prepada in težko bosta pokrpala svoj odnos. Sama ji stojim ob strani in ji vedno govorim, da naj naredi tisto kar je zanjo in za otroka najboljše. Že nekajkrat je spakirala kovčke in odšla živet domov. A vedno se je vrnila k svojemu partnerju. Med njima pride do takih prepirov, da se lomijo stvari. Potem se on spakirala in gre s kolegi ponočevat; ona pa doma sama čuva otročka. Hudi mi je, ko jo gledam kako trpi. Po drugi strani je pa neumna, da gre vedno nazaj (dobila sem občutek, da je zadnje čase izredno ljubosumna in partnerja s tem, da se odseli domov izsiljuje). Zdaj pa bistvo. Jaz se nikakor ne strinjam z njenimi dejanji. Povedala sem ji, da naj gre za vedno ali pa ostane za vedno. Ona pa še vedno vzraja v nekem čudnem odnosu,... kjer najbolj tpi otrok. Dobesedno, dosti mi je njenega jamranja, ko vidim, da so njene dejanja nezrela. Žalostno je samo to, da najbolj trpi otrok. Pa še nekaj,... pred drugimi prijatelji, sorodniki pa igrajo najbolj srečno družino. Zakaj? A vi tudi poznate koga, ki igra pred drugimi nekaj kar ni?
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 9.1.2006 15:59:46
|
|
|
|
baguSka
|
Na žalost boš ti težko nardila drugač, dokler ji njeno srce govori svoje. Pust jo, da sama pride do tega, kar je najboljše zanjo in za njunega otročka. Ti ji lahko le stojiš ob strani, če pač želiš. Je njeno življenje in ona ga živi. Po svoje. To je vse kar ti lahko povem. Edino to še, če hočejo igrat naj igrajo. Sej sami pr seb vejo, da ni tko. Sicer si sploh ne predstavljam, kako lohk igraš srečo, če si v sebi nesrečen, ampak očitno se da, če so oni tega zmožni. Zakaj je to tko, pa vejo le oni.
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 9.1.2006 16:27:50
|
|
|
|
Primoza
|
Ja, vas.
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 9.1.2006 19:49:25
|
|
|
|
*Neja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: primoza Ja, vas. Ja, genau!
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 9.1.2006 19:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Gotovo ni lahko priznati osebnega poraza pred ljudmi. Iz mene sicer bruha jeza, kadar sem jezna, vsem vse povem, še preveč, nekateri pa so pač bolj vase zaprte narave in jim je veliko do tega, da nihče ne izve za njihovo "sramoto". Kaj pa vem, po moje itak nimaš kaj narediti. Ni se treba več pretirano angažirat, toliko da ji bo jasno, da ji pač ne verjameš več, ampak ob strani ji pa vseeno lahko stojiš za poskušanje kakšne izpovedi ali kaj takega. Saj očitno že itak dovolj skriva, naj vsaj tebi pove, da si nekje sprosti ventile.
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 9.1.2006 19:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
vem da je težko tak sranje gledat zato bi se js osebno vrjetn pozavestno od nje in njene familije distancirala, ker ji itak ne morš pomagat če si sama noče. ji paže tak lajf stajl paše da v njem vztraja!
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 9.1.2006 20:09:10
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja Lara se strinjam. Veš ka men so pa take čist dopizdle. Že in ene par primerov imam iste izkušnje pa včasih še kr ne znam se umaknit. Sej ne rečem, da poslušaš, ampak če poslušaš, pol tudi kej rečeš in svetuješ, kot objektivni opazovalec, pol pa za zahvalo dobiš na koncu nož v hrbet!! Čist vedno je tako, ker se ponavadi te ženske ne znajo postavit zase in korenito spremenit svoje življenje, če vidjo, da ne gre. Potem pa si gre kaka butasta baba (ne morem drugače rečt) zmišljevat otroka, češ, da bo z njim nase priklenla deda, ki itak ni vreden pol p.. mrzle vode. !!! Sori ampak zame je to trpinčenje še nerojenih otrok že v naprej. Pol itak sam ta otrok nastrada, ker si baba še ne pride gor, da to ni nič pomagal in je on še isti in celo slabši! No pa na koncu tudi tebe kot zaveznico potopi tak ded. In si potem ti najslabša, pa da ju hočeš narazen spravit....Pa kaj bi jaz s takim dedom???!! No sem se mal preveč razvnela - ampak resno mislim, da se je brezveze trudit za druge v takem smislu - dok si sami gor ne pridejo, itak ne vejo, da je res kej narobe in bi bilo treba naredit konec, vsaj zaradi otrok, ki itak vedno potegnejo najkrajšo!! Po moje jo kr prmir pust, ker je vse tvoje govorjenje, nasveti... bob ob steno!! in raje uživaj svoje življenje, kot, pa da se ubadaš z njenjimi problemi, ki se to itak očitno sam tebi zdijo res problemi!! ČAO
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 9.1.2006 23:14:49
|
|
|
|
Annny
|
Jaz bi se tukaj distancirala, res.
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 10.1.2006 0:44:13
|
|
|
|
Katja6
|
Res so stvari v življenju, ki jih mora človek narediti sam, npr. noben drug ne more shoditi namesto tebe, pri tem ti sicer še lahko pomagajo ampak čisto shodiš pa sam. V srčnih zadevah je precej huje kot shoditi. Včasih sam veš, da delaš narobe, pa težko narediš drugače. Da bi pa pri tem še koga drugega upošteval, ki ti skuša pomagati s pametnimi nasveti je še težje. Zato naj kar sama uredita, če ne bosta, pa verjemi, da tudi ti ne boš pomagla. Poleg tega njun odnos vidiš le enostransko, skozi oči prijateljice....tako da....sama veš kako boš naredila.
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 10.1.2006 9:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A vi tudi poznate koga, ki igra pred drugimi nekaj kar ni? Se strinjam s primozem.. in ne poznam nikogar, ki bi pred drugimi bil cist brez olepsevalne maske.. In raje se ne vtikaj v taksne zadeve.. Ko je nekaj narobe, clovek vedno rabi krivca.. in zelo zelo redko izbere sebe.. in najbolj verjetno bi bila ti v najozjem izboru..
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 10.1.2006 11:37:16
|
|
|
|
tanikaa
|
Ni za verjet Zopet se strinjam s Tjazyjem. Pa kaj je danes za čudnega dneva Aha bliža se polna luna. Ali pa je to prazna luna
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 10.1.2006 11:54:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa ce sem se jaz tko poboljsal??? Samo cudno.. sej skoz isto pisem..
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 10.1.2006 11:59:28
|
|
|
|
tanikaa
|
Vuk kožo menja, čud nikad. In ne pišeš vedno isto. Ponavadi si zeeelooo pameten, vzvišen in seveda ciničen... Pa sori, ampak tako je pač moje mnenje. Če ga bom pa spremenila pa ti javim, ok???
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 10.1.2006 12:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok.. sprejmem kritiko.... Samo ne zelim biti zeeeloooo pameten.. ali vzvisen.. morda kje tko izpade..
|
|
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 10.1.2006 12:20:59
|
|
|
|
tanikaa
|
Neverjetno...poln presenečenj je ta naš Tjazy . Mogoče pa bom res še prej spremenila mnenje, kot pa sem si upala misliti...
< Sporočilo je popravil tanikaa -- 10.1.2006 12:22:36 >
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 10.1.2006 12:51:34
|
|
|
|
zoya_
|
Veš, nekaterim lahko na dolgo in široko razlagaš, kaj bi bilo najboljše in kako in kaj naj naredijo, pa ne dojamejo, da bi bilo pa mogoče dobro kdaj koga poslušat... Ampak ljudje taki smo, eni mogoče kdaj pa kdaj poslušamo nasvet koga drugega, pač drugi morajo pa čez to it sami, da dojamejo... Na tvojem mestu bi ji samo rekla, če bi naslednjič spet prišla jamrat, da si ji povedala svoje mnenje in da če misli počet kar počne, potem naj tudi jamrat hodi drugam. Ker najlažje je samo jamrat pa jamrat, pa nič ne naredit... za napake staršev pa plačujejo potem otroc, ki trpijo, ko gledajo, kaj počnejo starši.
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 10.1.2006 20:30:33
|
|
|
|
karmy
|
niso prva ne zadnja družina ki se pretvarja da je srečna familija...žal... upam da bo tvoja kolegica kmalu spoznala da noče več trpeti...
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 10.1.2006 20:33:59
|
|
|
|
Moyca_
|
NE JI GNJavit- povej ji da ji stojiš obstrani ne glede na vse in konec
|
|
RE: pretvarjanje, da so srečna družina 11.1.2006 15:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
V tem je ravno point pravih prijateljev, da ti stojijo ob strani ne glede na vse.Živeti življenja namesto drugih pa žal ne moremo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2006 22:14:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
MorjeAdminKdaj si boste privoščili dopust?junij (
14%)
julij (
38%)
avgust (
22%)
september (
11%)
letos ni dopusta (
15%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!