Naty*Taja -> RE: pretvarjanje, da so srečna družina (9.1.2006 20:09:10)
|
Ja Lara se strinjam. Veš ka men so pa take čist dopizdle. Že in ene par primerov imam iste izkušnje pa včasih še kr ne znam se umaknit. Sej ne rečem, da poslušaš, ampak če poslušaš, pol tudi kej rečeš in svetuješ, kot objektivni opazovalec, pol pa za zahvalo dobiš na koncu nož v hrbet!! Čist vedno je tako, ker se ponavadi te ženske ne znajo postavit zase in korenito spremenit svoje življenje, če vidjo, da ne gre. Potem pa si gre kaka butasta baba (ne morem drugače rečt) zmišljevat otroka, češ, da bo z njim nase priklenla deda, ki itak ni vreden pol p.. mrzle vode. !!! Sori ampak zame je to trpinčenje še nerojenih otrok že v naprej. Pol itak sam ta otrok nastrada, ker si baba še ne pride gor, da to ni nič pomagal in je on še isti in celo slabši! No pa na koncu tudi tebe kot zaveznico potopi tak ded. In si potem ti najslabša, pa da ju hočeš narazen spravit....Pa kaj bi jaz s takim dedom???!! No sem se mal preveč razvnela - ampak resno mislim, da se je brezveze trudit za druge v takem smislu - dok si sami gor ne pridejo, itak ne vejo, da je res kej narobe in bi bilo treba naredit konec, vsaj zaradi otrok, ki itak vedno potegnejo najkrajšo!! Po moje jo kr prmir pust, ker je vse tvoje govorjenje, nasveti... bob ob steno!! in raje uživaj svoje življenje, kot, pa da se ubadaš z njenjimi problemi, ki se to itak očitno sam tebi zdijo res problemi!! ČAO
|
|
|
|