|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Med prepirom sem izgubila živce...
5.1.2006 20:43:07   
ZARA
user posted image user posted image user posted image  pljoskamo

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.1.2006 20:44:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  me big mama.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
5.1.2006 21:20:41   
Peter167
Matr ste agresivne... A hočte vse dedece spodit s foruma al kaj. user posted image Pa komaj sem se opogumil in prijavil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.1.2006 21:26:14   
Anonimen
Pazi, Peter, kaj govoriš, ker jaz dobim nadnavarvno moč kot tiste Powerpopgirls. A kaj gledaš Cartoon network?

(odgovor članu Peter167)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
5.1.2006 23:13:30   
Peter167
Splišni, nisem najbolje razumel, zato grem kar po vrsti:

Pazi, Peter, kaj govoriš,  - Sem bil čisto tiho, samo natipkal sem par črk.

ker jaz dobim nadnavarvno moč  - Kakšno? Varno? Nadvarno? Prvič slišim.

kot tiste Powerpopgirls.
- Kdo je pa to. Tudi prvič slišim.

A kaj gledaš Cartoon network?
- Ne, ker imam rajši risanko Pipi in Melhijad...

... in odpujsal sem v posteljo user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.1.2006 0:16:04   
valči
Nisem agresivna v takem smislu,da bi razbijala predmete,raje se derem.Ker razbijanje krožnikov in piskrov me negativno asociira na otroštvo,ko sta se teta in stric tako kregala,da so leteli piskri po tleh,otroci pa smo trepetali od strahuuser posted image .So še sedaj luknje v ploščicah v tisti nesrečni kuhinji.

(odgovor članu Peter167)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.1.2006 0:21:02   
KODA
Jaz se tudi bolj derem,kot kaj mečem.
Edino včasih z ihto vržem posodo v pomivalno korito.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.1.2006 0:28:25   
karmy
jzt sm bla enkrat tako jezna da sem v steno vrgla domač telefon...stena cela, telefon šel v prafaktorje...damn it felt good user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.1.2006 8:07:24   
tanikaa
vesna, a po tem da se mi skregamo na svoj način ti lahko sklepaš da se s svojim bolje razumeš kot mi s svojimiuser posted image user posted image user posted image .

mislim, da to ni merilo.

sicer pa je gina vse napisala.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.1.2006 8:31:23   
zoya_
te fore a ne... jaz sem vsega kriva boga revc je malo mimo... verjetno če človek pri miru sedi in je tiho, verjetno se noben ne spravi nad njega.. jaz vem, da za najine prepire sva vedno oba kriva, sploh ni važno kdo ga začne, jest dlakocepim, moj je pa živčn zarad tega in potem je ogenj v strehi... user posted image jaz od jeze pospravljam, moj pa loputa z vrati in se gre potem vozit  user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.1.2006 8:38:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Peter167

Splišni, nisem najbolje razumel, zato grem kar po vrsti:

Pazi, Peter, kaj govoriš,  - Sem bil čisto tiho, samo natipkal sem par črk.

ker jaz dobim nadnavarvno moč  - Kakšno? Varno? Nadvarno? Prvič slišim.

kot tiste Powerpopgirls.
- Kdo je pa to. Tudi prvič slišim.

A kaj gledaš Cartoon network?
- Ne, ker imam rajši risanko Pipi in Melhijad...

... in odpujsal sem v posteljo user posted image user posted image  

Oje, še eden.user posted image  A je sploh kakšen predstavnik mošega spola tule, na RR, ki ne bi stvari zakompliciral, zafilozofiral in analiziral u nulo?user posted image

Reče se: Ja, Splišni, pa je stvar urejena.user posted image

(odgovor članu Peter167)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
6.1.2006 8:56:15   
Cikica
user posted image user posted image jaz sem endrat med prepirom vanj vrgla album,seveda se je umaknil in sem poškodovala kavčuser posted image .Ampak to se je zgodilo pred 3leti.Ko poči pač poči.

lp,cikicauser posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.1.2006 9:29:14   
Bejba
No, tudi pri meni se je že zgodilo, da sem kaj razbila. Enkrat sem vrgla mobitel z vso ihto na tla, da se je razletel na prafaktorje, pa mi je bilo takoj žal - mobitela, seveda user posted image .
Drugače pa tudi jaz ful rada razbijam z vrati ko sem jezna, mojemu gre pa to ful na živce. In enkrat pridem domov, pa v celem stanovanju nobenih vrat user posted image . Jih je snel iz podbojev (čeprav jih imava kar 7 - je imel kar nekaj dela user posted image ). Tko, da sem bila potem nekaj časa prikrajšana za ta užitek user posted image .
Drugače pa se imamo raje radi user posted image .

LP; Bejab user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.1.2006 11:09:16   
Peter167
Ja, Splišni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.1.2006 11:29:59   
niki5
to z loputanjem vrat pa tudi jaz ''rada'' počnem user posted image

(odgovor članu Peter167)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.1.2006 12:11:43   
Anonimen
Mi pa nismo se nic razbili na ta racun..

Kaj pa vasim otrokom dovolite, da zabrisejo kroznik v zid, ko jih razjezite???? Bolj zdravo bi vsekakor bilo, kot da morajo potlacit svojo jezo, ker so pac sibkejsi..?!

Vem kje se dobijo poceni krozniki... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
4.3.2006 23:12:59   
samsara
hahaha.enkrat se zabrisala daljinca,se je cel razletel,nato smrečko uničila....enkrat celo na začetku mojmu klofuto primazala....se zgodi ampak vse z namenom ko nam film poči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
5.3.2006 21:21:53   
*Karmen*
Z mojim sva pa bolj mirne sorte. Zdaj. Na začetku najine poti je pa tud moj mobi preletel celo dnevno sobo in kuhinjo ter se tam razletel na prafaktorje. Ampak to je že res dolgo  nazaj. Sem mela še ta prvo rego. Drugače ti pa včasih kakšna druga stvar živce spije. Nekega jutra, lansko poletje, si nikakor nisem mogla privoščit zajtrka, ker se čajna salama ni in ni hotela olupit. In je poletela skozi odprto kuhinjsko okno na vrt...

(odgovor članu samsara)
Neposredna povezava do sporočila: 43
5.3.2006 21:28:17   
Seven*
Moj dragi Bigwhale je ful miroljubne sorte (ceprav tukaj na forumu ne zgleda).. Ampak znam ga pa tako sprovocirat, da stvari letijo po zraku kot nore. Zdaj na hitro se spomnim mobitela, ki je letel v steno in se razbil na drobne zicke in koscke, pa daljinc, po zraku so letele tudi tipkovnice.  Rad pa tudi kam brcne. Nazadnje je brcnil prizgan kalorifer, ki je razpadel na prafaktorje.user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.3.2006 22:14:03   
taška30
Ja, sem že kdaj kaj vrgla po tleh (za podkrepitev jeznih besed), ampak slučajno nič takega, kar bi se razbilo. Ponavadi kako kuh.krpo ali pa kake svoje ali njegove cunje, če so bile v bližini. Ali pa ključe.

Ampak mi je ful zanimivo nekaj, tiste ki mečete krožnike, a ga imate slučajno takrat, ko ste na višku jeze, v roki, al greste v kuhinjo, odprete omaro, vzamete krožnik, greste z njim na kraj prepira in ga treščite?user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
6.3.2006 8:05:41   
Anonimen
Edino, kar se spomnim je to, da sem enkrat vrgla po tleh cel kup CDjev. Seveda se je pol škatlic polomilo. user posted image  V mojega user posted image  pa nisem nikoli nič vrgla. Trkam. On pa itak ne, še zavpit ne zna orenk. Jaz pa! Derem se pa rada! user posted image  Tud ko kaj razlagam, začnem avtomatsko povzdigovati glas. user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
6.3.2006 8:34:34   
Nasy
jaz sem enkrat v bivšega vrgla sprej-osvežilec zraka, ker drugega ni bilo pri rokiuser posted image kaj druzga pa ne, ne mečem stvari, ker najprej pomislim, kolko škode lahko rata oz. da bo treba potem novo kupituser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
6.3.2006 11:06:03   
Anka
Ravno v soboto sem bila tako jezna...da sem prevrnila mizo v dnevni sobi in na moža solidno kričala, odšla skozi vrata kot blisk in tako tresknila z njimi da je čudno da so še cela. Se mi zelo redko zgodi da me kdo spravi tako na obrate, možu je v soboto uspelo drugič odkar sva skupaj, prvič je letela knjiga po zraku in z vso silo pristala v kotu...ma me razjezi če mi očita nekaj za kar vem da nisem naredila narobe, oz. je jezen na nekoga drugega kasiram pa jaz...o ne!
Saj se mi potem opraviči in jaz njemu in je vse ok...me je pa malo sram da sem sposobna tako izgubit živce.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!