Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako povedati staršem za poroko? 6.1.2006 9:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: artista7 Tjazy, kako to misliš - je to rekla žena ali tašča / mama? To je rekla tista mlada zena.. ki uradno se ni zena.. Je rekla.. Ze jaz vidim, kako je moj bolj utrujen in se mu nic ne da, ko je malo starejsi od mene.. Mogoce je tudi njeno merilo malo bolj visoko, ker je vcasih laufala maraton.. in zdaj ce tip ne more preteci 15 km.. mogoce ze rece, da je utrujen.. in da je konc z njim...
|
|
|
|
RE: Kako povedati staršem za poroko? 6.1.2006 9:27:41
|
|
|
|
_jana_
|
Tjazy.. sej je vse res, kar si napisal. Ampak to, da so utrujeni in tecni je samo deloma pogojeno s starostjo. Imam sestricno, ki ima 1,5 let mlajsega fanta, on je star 24 let. Nonstop se punca pritozuje, da sexata 1x na mesec in tud na sploh je on ful pasivni tip. Nobenga zivljenja ni v njem. Tko da, jest se zmerej mislm, da je to najvec odvisno od cloveka. Aja, jest sm mojga spoznala na fitnesu:)) Lp
|
|
|
|
RE: Kako povedati staršem za poroko? 6.1.2006 9:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: borovnička Tjazy, pa saj se vse ne vrti okrog seksa in izgleda a ne? Jaz sem zdaj šele začela živet. Daje mi vse, kar potrebujem (ne mislim v materialnem smislu). To, da je toliko starejši od mene vem že od vsega začetka. Meni so na začetku hodile bolj druge stvari po glavi zaradi te razlike. Da, če bom zdrava na stara leta in ne grem pred njim na drugi svet, da bom pač prej ostala sama. Kar pa tudi ni rečeno. Poznam primer, ko je imel moj prijatelj 20 let starejšo žensko. Vsi so bili proti in ona je bila najbolj grozno bitje na svetu. Potem pa je zbolel in je ona skrbela za njega, ker so mu vsi obrnili hrbet zaradi njune ljubezni. V treh letih, odkar sva skupaj sem se marsikaj naučila in na marsikaj zdaj gledam z drugimi očmi. Če je prava ljubezen, je dovolj močna, da premaga še ne vem kakšno oviro. To pa vsak zase ve. Pozdravček JA... VSE se ne vrti okoli seksa.. ampak ce se seks v zakonu TUDI vrti, potem lahko to kasneje postane problem.. ali pa tudi ne.. ce se bo tvoj strinjal, da si najdes se kaksega.. lahko pa tudi tebi ne bo do seksa toliko in bo vse OK.. In ta trenutek je to seveda zelo krasna veza.. ti se lahko ucis od starejsega.. on pa ima fajn mlado punco.. Kaj se hoces lepsega!? Ampak vsak med se nekoc polize in ostane resnicnost.. in to je lahko problem lahko pa tudi ni.. Ko te bo spravil 200 krat ob zivce.. bos razmisljala drugace kot razmisljas zdaj.. Mogoce bos rekla... zakaj hudica bi jaz gledala tega impotentnega starcka, ce pa imam lahko mlajsega vitalnega moskega? Ali pa bos rekla.. pismo veliko me je naucil.. v zahvalo moram ostati z njim, ceprav je star in tecen.. Nisem niti ZA taksno vezo niti PROTI.. samo pisem razlicne moznosti.. In jasno tudi pri idealni starostni razliki.. (ne vem koliksna je to... vcasih 0 let vcasih 5, vcasih 10, vcasih 15).. Ampak nikoli ne mores vedeti, predno ne probas.. torej probaj.. Kako povedati? Moj bratranec se je porocil in sele nato cez par mesecev povedal doma.. Tako se je pac odlocil, ceprav ni imel tezav s tem, da bi mu kdo tezil.. Lahko naredis enako.. Zakaj pa bi to sploh mogla povedat, ce itak poznas reakcijo.. bolj jih bo zadelo, ce nic ne poves in se kar porocis.. Tako bi jaz naredil na tvojem mestu..
|
|
|
|
RE: Kako povedati staršem za poroko? 6.1.2006 9:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana.. ce si ga pa na fitnesu spoznala.. pol pa ne bo problemov.. In res je.. nekateri so tudi pri 60 tih bolj aktivno kot nekateri pri 25 tih... In tisti bolj aktivni imajo privilegij, da imajo mlado zeno.. Samo tvoj zdaj se ni star... pocakaj 20 let.. Ti bos se full za stose on pa mogoce tudi.. mogoce pa tudi ne.. vsekakor mu ne dovoli, da neha hodit na fitnes..
|
|
|
|
RE: Kako povedati staršem za poroko? 6.1.2006 9:41:31
|
|
|
|
Reja
|
Kakorkoli že, gre za tvoje življenje in prav je, da počneš tisto, kar ti misliš, da je dobro zate, da si želiš. Imaš pravico in dolžnost, da se o svojem življenju odločaš sama. Tudi če bo šlo kdaj kaj drugače, kot si načrtovala, ne bo želel odgovornosti prevzeti nihče drug. Pa tudi, če bi se tvoja mama na primer čez 10 let sekirala, zakaj ti je svetovala, da se ne poroči, kaj bi to tebi prineslo kakšno korist? Bodi pogumna in delaj to, kar misliš, da je prav. Poslušaj tudi druge, če bodo opozorila na mestu, boš to verjetno občutila. Srečno!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?