|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Anketa
5.1.2006 15:25:55   
Anonimen
1,4, 6, 14,

17 - jaz ga že imamuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 26
5.1.2006 16:56:15   
Moyca_
1 IN 4

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.1.2006 19:31:56   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Taška30, ja ali ne. Pač odvisno od zavarovalne police. Saj mogoče poznaš kakšne varjante, kjer imajo tudi po 10 hudih bolezni vključenih v zavarovanje.

No, tega nisem vedela. Ker nimam pojma o ŽZ, mislila sem, da dobiš (oz. dobijo) izplačilo le za primer smrti.

Neposredna povezava do sporočila: 28
5.1.2006 19:43:45   
Anonimen
3,4,5

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
6.1.2006 23:29:39   
mehurčica
Mislim, da sem prav preštela.

16 zakaj imam (z mano vred)

9 zakaj nimam ----> u, madonca, kar 4 vas ne zaupa svetovalcem?user posted image Svetujem vam, da dobite priporočila od prijateljev, ki imajo dobre izkušnje, ker je v Sloveniji kar nekaj agencij, pri katerih agenti delajo za svojo provizijo, namesto dobro ljudem. Bi pa bilo dobro, da bi si vzeli čas za take stvari. Brez zavarovanja je vsak finančni načrt le program varčevanja in investiranja, ki umre skupaj z vami.
Ena je napisala, da so drage premije. Moreš vedet, da je zavarovano tvoje življenje in tvoje zdravje. Pri zavarovanju avtomobila, stanovanja,...nihče ne pomisli, da tega ne bi imel pa je kos pleha dosti manj vreden, kot človeško življenje.

Sem pa malo razočarana....sem mislila, da bo več odgovorov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
6.1.2006 23:32:50   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

jaz 15, moj mož 16

17: kolikor vem, se ponavadi zavaruje za eno leto, tako da če bi vedela, da bom čez eno leto zbolela, bi za tisto leto še prišparala in se zavarovala tik preden bi zbolela

Marija, kje so ti rekli, da se zavaruje za 1 leto?user posted image Sicer pa kaj bi "prišparala"? Saj ta denar, ki ga ti daješ za svoje zavarovanje, dobiš na koncu nazaj, če se ti nič ne zgodi- ti v bistvu šparaš ta denar, pač na zelo varen način-da v vsakem primeru pride do izplačila--<tudi, če se tebi kaj zgodi.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.1.2006 23:48:56   
Anonimen
Mehurcica,
najbolje bi bilo, da bi kopijo svoje zavarovalniške licence (ki je verjetno nimaš) poslala RR Teamu...sicer je ta tema zavajajoča, polna nepravilnih podatkov, cilja na finančne koristi podpisane in bi jo zato predlagal za brisanje. Če lahko vsi drugi, ki oglašuejo pridobitno dejavnost na tem forumu, plačajo svoj oglas, ga daj še ti, ne pa da zavajaš z zavarovalničarskimi triki v obliki anket ipd. ipd.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
7.1.2006 0:09:03   
mehurčica
Ne bi rekla, da je tema zavajajoča, ne bi rekla, da je polna nepravilnih podatkov, še najmanj bi rekla, da CILJA na finančne koristi podpisane!user posted image Torej se mi zdi tvoj razlog za brisanje čisto brezveze.

Če bi me spoznal/a, bi videl/a, da sem resnično pošten človek. Se mi zdi totalno otročje, če ne moreš pod svojim nickom napisat kaj misliš. Še boljše bi bilo na privat. Lahko me pa tudi pokličeš, saj je številka an forumu. Nimam nobenih skrivnosti.

Lepe sanje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.1.2006 2:28:21   
Anonimen
4, 5, 7
Glede 17 pa: itak ga že mam, ampak je odgovor vseen da (če ga slučajno ne bi še mela), predvsem zarad 7 oz. pač, da bi bila moja družina preskrbljena.

Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?