mehurčica
|
Ojla punce in fantje! Imam eno prošnjo in sicer, če bi odgovorili na mojo anketo. Samo napišite številko, ki velja za vas, možnih je več odgovorov. Kot boste razbrali, se nanaša tudi na "stick" na tem forumu-zgoraj. HVALA! ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE Zakaj ga imam - zakaj ga nimam 1. DA * enostavno vem, da to potrebujem 2. DA* zavedam se, da moja družina ne bi mogla živeti brez mojih prihodkov 3. DA* zavedam se, da je to najbolj varen način varčevanja 4. DA* zavedam se, da se vsakemu od nas lahko zgodi kaj nepredvidljivega 5. DA* zagotovil/a bi si rad/a pokojnino 6. DA* otroku bi rad/a zagotovil/a štipendijo 7. DA* ker imam kredit, ki ga moja družina ne bi mogla odplačati, če mene več ne bi bilo 8. DA* ker imam dolgove, ki jih moja družina ne bi mogla odplačati, če mene več ne bi bilo 9. NE* ne živim nevarno in se mi ne more nič zgoditi 10. NE* živim zdravo in ne bom zbolel/a 11. NE* če se mi kaj zgodi, imajo moji najdražji dovolj za preživetje, čeprav bi bila vsak mesec ena plača manj 12. NE* strah me je, da bo vse skupaj propadlo 13. NE* ne verjamem svetovalcem 14. NE* nimam denarja, vem pa, da ga bo moja družina potrebovala, če se mi kaj zgodi 15. NE* ne razmišljam o tem, vendar vem, da bi moral/a 16. NE* ne vzamem si časa, da bi zato poskrbel/a 17. Če bi vedel/a, da boš čez eno leto zbolel/a, bi imel/a življenjsko zavarovanje?
|