india
|
Ojej, to niti slučajno ne vodi v nič dobrega. Vem,da je lahko pametovat, verjemi pa, da sem dala marsikaj skozi in ko danes analiziram moje živčljenje, pa ga primerjam s tem dogodkom, vidim,d a ta tvoj partner niti slučajno ni zrel za družino, ni odrasel in tak, ki bi postavil trden zid,preko katerega težave ne bimogle. Postavljat ga med dva ognja,tebe in taščo, ne smeš,ker ga boš preveč prizadela. On ima rad njo, svojo mamo in tebe, mamo svojega otroka. Po mojem je premlad za vse to skupaj. Me tukaj lahko samo pametujemo kaj in kako in poznamo le tvojo pripoved. Kaj se pa v resnici dogaja med vama, kakšni so globlji odnosi, pa vesta le vidva. Mislim, da je z njegove strani to velik krik na pomoč. In prav je, da jeodšel od doma po tem prepiru,ker bog ve, kaj bi se še drugače zgodilo. Ne poznam te dovolj, osebno, razen tistih 2 urc s srečanja, vendar mislim, da si zelo temperamentna in vzkipljiva. Morda pa to ni pravi način? Poskusi prenehat kričati in grozit, poskusi z mirnega, poišči strokovnjaka, morda ti bo pomagal že pogovor s kakšno od žensk na telefonu za pomoč ženskam v težavah.... Kar se pa tašče tiče.....samo z njo osebno razčiščuj, navsezadnje je le mati tvojega dragega in babica tvoje hčere. Nekako bosta morale dosečt en kompromis! On pri tem nikriv! In verjemi mi, da beg v tej situaciji niti slučajno ni rešitev!
|