|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruham, smem dojit?!
3.1.2006 10:56:57   
dkrajnc
Drage mamice, zastrupla sem se s hrano, bruham ze celo noc in cel dopoldne. Ali smem dojit, al si naj raje spumpam in zavrzem. Moja user posted image je stara osem mesecev, dojiva pa se kar 6x.
Hvala za odgovor

Andreja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruham, smem dojit?!
3.1.2006 11:01:06   
zoya24
Jaz mislim, da ni problema, če si se res zastrupla in nimaš kakšnega virusa, pa tudi v tem primeru, mislim, da lahko, samo je fajn, če si daš kaj pred usa. Jaz sem v bolnici (ko sem rodila) bruhala šest dni skupaj (dobro, da sem imela sploh mleko), pa še doma kakšen teden vsako jutro (so očitno hormoni hudo divjali, sem se počutla, kot bi bila noseča in ne kot da bi rodila user posted image ).

(odgovor članu dkrajnc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 11:06:22   
mml
Mirne duše lahko dojiš, pazi samo, da si dobro umiješ roke...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 11:08:19   
cmokec
Jaz bi na tvojem mestu poklicala patronažno sestro, ki te je obiskovala in jo vprašala.

Sama sem isto naredila prejšnji teden, ko sem imela do 39 stopinj vročine in sem bila zelo prehlajena. Svetovala mi je, naj kar dojim, ker so v materinem mleku vsa zaščitna sredstva, da je otroček varovan. Načeloma doječe mamice prej zbolijo, kot tiste, ki ne dojijo, ker so skoraj vsa protitelesca namenjena otroku. Moja se od mene ni nalezla, pa se samo dojiva. Stara je pa 2,5 meseca.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 11:34:20   
Seven*
Dojid lahko vedno, razen ce jemljes zdravila.. Z dojenjem bos kvecjemu zascitila dojencka pred okuzbo..

(odgovor članu dkrajnc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 14:12:03   
mamči
Pred enim tednom sem tud fasala okužbo- driska+ bruhanje+ skoraj hin dala... Dojila normalno in polno- otrok popolnoma zdrav. Pazi na higieno rok in to je to! Od zdravil pa lahko mirno vzameš živalsko oglje+ Linex kapsule, pa Nelit rehidracijsko sol. Pomaga tud coca-cola+ bobi palčke.

(odgovor članu dkrajnc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.