bruham, smem dojit?! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

dkrajnc -> bruham, smem dojit?! (3.1.2006 10:56:57)

Drage mamice, zastrupla sem se s hrano, bruham ze celo noc in cel dopoldne. Ali smem dojit, al si naj raje spumpam in zavrzem. Moja [sm=duda.gif] je stara osem mesecev, dojiva pa se kar 6x.
Hvala za odgovor

Andreja

zoya24 -> RE: bruham, smem dojit?! (3.1.2006 11:01:06)

Jaz mislim, da ni problema, če si se res zastrupla in nimaš kakšnega virusa, pa tudi v tem primeru, mislim, da lahko, samo je fajn, če si daš kaj pred usa. Jaz sem v bolnici (ko sem rodila) bruhala šest dni skupaj (dobro, da sem imela sploh mleko), pa še doma kakšen teden vsako jutro (so očitno hormoni hudo divjali, sem se počutla, kot bi bila noseča in ne kot da bi rodila [sm=jezicek.gif]).

mml -> RE: bruham, smem dojit?! (3.1.2006 11:06:22)

Mirne duše lahko dojiš, pazi samo, da si dobro umiješ roke...

cmokec -> RE: bruham, smem dojit?! (3.1.2006 11:08:19)

Jaz bi na tvojem mestu poklicala patronažno sestro, ki te je obiskovala in jo vprašala.

Sama sem isto naredila prejšnji teden, ko sem imela do 39 stopinj vročine in sem bila zelo prehlajena. Svetovala mi je, naj kar dojim, ker so v materinem mleku vsa zaščitna sredstva, da je otroček varovan. Načeloma doječe mamice prej zbolijo, kot tiste, ki ne dojijo, ker so skoraj vsa protitelesca namenjena otroku. Moja se od mene ni nalezla, pa se samo dojiva. Stara je pa 2,5 meseca.

Seven* -> RE: bruham, smem dojit?! (3.1.2006 11:34:20)

Dojid lahko vedno, razen ce jemljes zdravila.. Z dojenjem bos kvecjemu zascitila dojencka pred okuzbo..

mamči -> RE: bruham, smem dojit?! (3.1.2006 14:12:03)

Pred enim tednom sem tud fasala okužbo- driska+ bruhanje+ skoraj hin dala... Dojila normalno in polno- otrok popolnoma zdrav. Pazi na higieno rok in to je to! Od zdravil pa lahko mirno vzameš živalsko oglje+ Linex kapsule, pa Nelit rehidracijsko sol. Pomaga tud coca-cola+ bobi palčke.

Stran: [1]