Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:09:32
|
|
|
|
KMALU
|
To sem se tudi jaz sprasevala.. Sama nameravam do konca "capljati" naokrog, se dobivat s prijateljicami, hodit na pijace itd. in ni vrag, da se ne bi ravno meni kaj takega zgodilo... Samo ne znam si zamislit izrazov na obrazu mimoidocih- haha Pa da po moznosti se koga pospricas-
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:12:53
|
|
|
|
nanka
|
Jaz sem rodila trikrat in so mi morali vedno predreti mehur v porodni sobi. 2x sem odšla v porodnišnico s popadki, enkrat pa tudi popadkov ni bilo, tako da je moj odgovor ne. Pa sem bila vedno aktivna do konca.
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:20:02
|
|
|
|
lin
|
Hmmmmmmmmm,meni bi skoraj pa mi ni ,no hočem rečt da smo bli odzuni do 21.30(poletje)pa bi bili še dlje,ampak so se meni ful zaluštale slaščice iz ene slaščičarne blizu mojega doma,tako da smo se odpravli po tortice in pol domov,ko sem jih doma z guštom pojedla mi je odtekal voda.Hočem rečt da če se mi tisti trenutek nebi tako luštale tortice bi bli s prijatli še na pijači odzuni in bi mi najverjetneje voda odtekla odzuni . Drugače pa nisem še slišala d abi katere,no vsaj od mojih znank
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je odtekla doma par korakov pred garažo, napravljena sva bila za v trgovino. Če bi mi par minut kasneje, bi mi sredi trgovine z elektroniko. In ker to kar konkretno odteče, bi se v tla vdrla od sramu. Šele kasneje sem razmišljala, kako lahkomiselno sem hodila naokoli zadnje dni. Tako da svetujem, da imaš vedno s seboj kake rezervne spodnje hlače in hlače, pa kak zelo vpojen vložek na hlačkah.
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:28:37
|
|
|
|
KMALU
|
Zakaj pa bi se ugreznila od sramu? Saj to je nekaj cisto normalnega... Meni bi bilo pa hecno...
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz v tem, da pod menoj pljuska ena velika luža vode, in da jaz vmes stojim s totalno premočenimi hlačami, ne vidim nič smešnega.
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:32:38
|
|
|
|
KMALU
|
saj se ne bi sama od sebe polulala.. . to je pac sestavni del nosecnost in poroda in jaz na to ne gledam kot na nekaj groznega...
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:36:04
|
|
|
|
KMALU
|
Kaksna pa je sploh ta voda.. A je prozorna in izhlapi oz se posusi, ali ti recimo lahko unici parket, preprogo...
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hecno že zaradi tega ni, ker če se ti to zgodi, veš, da gre zares, in moraš v porodnišnico čimprej.
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:37:30
|
|
|
|
KMALU
|
Ja, najbojse da te zagrabi panika, zacnes kricat, udaris cloveka ob sebi in pades v komo...
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 21:38:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, parket ti dvigne, preprogo pa razžre. Šalo na stran - to je le prozorna tekočina, pa tudi toliko je ni, da bi poškodovala karkoli v stanovanju Meni se je ulilo, ko sem vstala iz postelje, pa ni bilo hudega, pobrišeš pač.
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 2.1.2006 23:14:16
|
|
|
|
Margareta
|
Zgodilo se je moji "cimri" iz porodnišnice. Voda ji je odtekla sredi otroške trgovine, o kakšni zadregi ni govorila - je pa rekla, da so jo prodajalke takoj vzele v roko (jo peljale v svoje prostore in poklicale rešilca)
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 3.1.2006 9:11:05
|
|
|
|
Katrin
|
Meni je odtekla voda doma, kar pomeni, da bi mi lahko tudi kjerkoli drugje. Če bi se mi to zgodili v javnosti, mi ne bi bilo nerodno, saj tega ne moreš preprečit. Bi pač poklicala rešilca in bi šli.... lp
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 3.1.2006 11:44:13
|
|
|
|
bena
|
Meni pa je plodovnica res odtekla v javnosti in to v eni od mariborskih špageterij. Od tega bo že tri mesece. Z mojim dragim sva bila ravno tam na poznem kosilu, ko me je tako čudno pričelo tiščati lulat, kot da bi me peklo v mehurju. Podobno temu, ko imaš prehlajen mehur. Zato sem se vstala od mize in napotila proti WC-ju, ko mi je sredi poti (v prostoru za nekadilce, ki je bil k sreči prazen) naenkrat steklo nekaj toplega med nogami. Takoj sem vedela za kaj gre. Moram reči, da sem se bolj ustrašila, kot pa me je bilo sram, saj je bilo 4 tedne prezgodaj. Poklicala sem mojega in mu povedala, kaj se je zgodilo. Ta je hitro stekel v avto po jakno, da sem si jo zavezala okrog ta zadnje, da se ni tako videlo, da sem "polulana", sama pa sem se ta čas skrila na WC. Nato sva plačala in hitro v porodnišnico, kjer se je že 14 ur rodil najin sonček Lan. Čeprav je to povsem nekaj naravnega, je res nekoliko nerodno, če ti odteče voda v javnosti. Še vedno se namreč najde kakšen debil, ki se mu to zdi nekaj smešnega oziroma sramotnega, pa bulji med tvoje noge. Zato je fajn, da je takrat s tabo kdo od bližnjih, da nisi sama.
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 3.1.2006 13:10:59
|
|
|
|
ninocka
|
Men je odtekla doma v pojstli, ponoci; moji cimri iz porodnisnice je pa pred bankomatom.
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 3.1.2006 14:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, kakšen je občutek, tik preden odteče voda? Te kaj špikne, zaboli, zapeče...?
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 3.1.2006 15:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, nič posebnega, vsaj pri meni ne. Najprej mi je odteklo samo nekaj kapljic, za katere nisem vedela, kaj so. Sem vohala hlačke in ugotavljala ali je urin ali plodovnica. Sem se odločila, da je urin. Potem sem se preventivno vseeno stuširala. Potem sem se preoblekla in se odpravila po stopnicah v garažo. Tik pred avtom pa se je vsulo - konkretna količina. Moje hlače so bile med korakom totalno mokre vse do kolen. Potem pa čez kake pol minute še enkrat, tudi konkretno. Med potjo proti porodnišnici pa sem čutila samo mezenje tekočine.
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 3.1.2006 20:46:52
|
|
|
|
tanaja*
|
Meni so tudi obakrat predli mehur. Kakšen je občutek, pa težko rečem
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 3.1.2006 22:05:22
|
|
|
|
Nia30
|
Evo, moji kolegici je voda odtekla v restavraciji 3 tedne pred rokom Na srečo je bil zraven njen fant, tako da jo je peljal v porodnišnico. Drugače bi pa verjetno sama z mokrimi hlačami letala po Mariboru ali pa bi rešilc prišel po njo v restavracijo
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 4.1.2006 14:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je k sreči doma. Pa še to je bilo sredi poletja in sedeli smo vzunaj na terasi. Nekje ob 18h sem se odločila da grem počivat, kar nisem naredila celo . Čez čas se mi je ulila voda. Če ne bi odšla počivat, bi mi odtekla tam.
|
|
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 4.1.2006 15:26:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene!!!!!! Ha sem se že bila zraven, moji svakinji je voda odtekla na poroki zunaj,kjer smo se zabavali in ne v dvorani,ker je ravno muzika imela pauzo. Lep pozdrav Mojca
|
|
RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? 4.1.2006 15:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji kolegici je najprej malo odtekla doma, potem pa pride v porodnišnico v času obiskov, pa ji v hali polni ljudi še enkrat punneeee odteče
|
|
|
|
B...76 - ODGOVOR 5.1.2006 22:11:34
|
|
|
|
KMALU
|
.
< Sporočilo je popravil KMALU -- 5.1.2006 22:19:15 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Nik, Nick, Nicholas?Jaka RRVšeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?Nik (
58%)
Nick (
4%)
Nicholas (
6%)
Nobeno mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 416Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!