bena -> RE: Je kateri odtekla voda v javnosti? (3.1.2006 11:44:13)
|
Meni pa je plodovnica res odtekla v javnosti in to v eni od mariborskih špageterij. Od tega bo že tri mesece. Z mojim dragim sva bila ravno tam na poznem kosilu, ko me je tako čudno pričelo tiščati lulat, kot da bi me peklo v mehurju. Podobno temu, ko imaš prehlajen mehur. Zato sem se vstala od mize in napotila proti WC-ju, ko mi je sredi poti (v prostoru za nekadilce, ki je bil k sreči prazen) naenkrat steklo nekaj toplega med nogami. Takoj sem vedela za kaj gre. Moram reči, da sem se bolj ustrašila, kot pa me je bilo sram, saj je bilo 4 tedne prezgodaj. Poklicala sem mojega in mu povedala, kaj se je zgodilo. Ta je hitro stekel v avto po jakno, da sem si jo zavezala okrog ta zadnje, da se ni tako videlo, da sem "polulana", sama pa sem se ta čas skrila na WC. Nato sva plačala in hitro v porodnišnico, kjer se je že 14 ur rodil najin sonček Lan. Čeprav je to povsem nekaj naravnega, je res nekoliko nerodno, če ti odteče voda v javnosti. Še vedno se namreč najde kakšen debil, ki se mu to zdi nekaj smešnega oziroma sramotnega, pa bulji med tvoje noge. Zato je fajn, da je takrat s tabo kdo od bližnjih, da nisi sama.
|
|
|
|