Anonimen
|
Kaj spada pod beljakovine: Meso, sir, jajca, mleko, špinača, ohrovt, brstični ohrovt, repa, cvetača, soja, sojini kalčki, zelje, paradižnik, pesa ... Od kje tebi, da so to beljaklovine? Kolikor je meni znano, je to zelenjava, razen paradižnika, ki spada celo pod sadje. Soja pa ni primerna za to dieto, ker se tretjina OH, tretjina pa beljakovine. Cmokec, jaz nikoli nisem pila juhe po kosilu, pa sem vseeno super shujšala. Če boš Sari kuhala posebej, ji naredi podobno kot sebi, samo dodaj še kaj zraven. Jaz sem tako delala. Npr. ko sem jedla riž, sem naredila pač rižoto brez mesa in je to jedel tudi Tibor. Ali pa makarone. Naredi malo polivke, pa jo daj v jogurtove lončke malo mrznit, pa ji ponudi makaronovo meso. Ali pa kupi tiste zmrznjene dinozavre, dunajske zrezke v bistvu, in ji ocvreš takrat, ko res nimaš nič takega na jedilniku, da bi lahko nahitro še zanjo pripravila. V glavnem, meni je ta dieta bila zato super, ker se da fino kuhat zraven še za ostale. Sam pač ješ samo eno stvar od kosila, ki ga jejo ostali. Za ostale: V kavo sem vedno dala natren, sem jo pa pila brez mleka. V začetku mi je bilo groooozno, ampak, kjer je volja, tam je moč. Kar se grehov tiče: grešiti se NE SME! Če se že naprej pripraviš, da grehi nimajo nobene veze, da pač naslednji dan ješ po planu diete naprej, je brez veze, da začneš hujšat. Treba se je odločiti v glavi, biti odločen, trden in ne jamrat, oh, ah, kaj sem papcala, pa ne bi smela. Pa potem druge, oh, nič hudega, saj jaz sem pa to in to papcala, gremo dalje. Brez veze! Če hujšate, hujšajte, ne pa jamrat in se nažirat (oziroma papcat - uf, kako je ta beseda osladna - me kar za čeljustjo skeli) brez veze. Tista, ki je napisala, da brez sladkarij ne more, je pa itak brez veze, da sploh začne. Ker ta dieta vsebuje sladkarije enkrat na štiri dni in to popoldne.
|