|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VAŠI PARTNERJI IN ALKOHOL
1.1.2006 17:15:55   
Moyca_
odvisno od starosti tvojega partnerja. Še je star 18 let- potem mora odrasti
Mojemu je merica polna morda 3 krat na letouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.1.2006 17:40:35   
corfu
Zakaj hodijo moški na pijačo?

9,5% jih gre pit alkohol

5,5%jih gre tja, da bi srečali kako žensko

85%jih gre tja, da se razbremenijo stresa

zdaj pa sama presodi v katero skupino spada tvoj mož.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.1.2006 18:34:09   
Anonimen
Odkar je z mano, eno pivo.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
2.1.2006 17:33:54   
pety78
NIČ alkohola. Zelo redko deci rdečega ob kosilu. Ga še niti nisem videla pijanega, pa ga hecam, da bi ga rada. user posted image
Včasih bi meni doma zapasalo kakšno pivo, on bi pa kar sok. user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj naj potem jaz? user posted image user posted image user posted image user posted image
Ven tudi ne hodi s prijetelji po gostilnah. V bistvu nikoli, saj imava takšne prijatelje, s katerimi se obiskujemo kar na domovih.

LP, Petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.1.2006 10:54:44   
zoya_
Moj pa skoraj nič ne pije. Se zelo aktivno s športom ukvaja in pravi, da tudi v mladih norih letih se je samo enkrat napil in pravi, da ne bi nikoli kej takega ponovil. Tudi jaz nisem ravno ljudbitelj alkohola. Če greva na kosilo ven, potem si kdaj pa kdaj privoščiva kozarec dobrega rdečega vina, drugače pa res zelo zelo malo.... sva bolj pristaša vode (ne vodkeuser posted image user posted image )

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.1.2006 11:40:21   
Marogica
Nekje sem brala, da če človek "mora" spiti dnevno eno pivo(ali kaj podobnega), se lahko govori o alkoholizmu ali vsaj začetku alkoholizma. Eno pivo dnevno pomeni navada, ki lahko preide v odvisnost. Alkoholizem pa je odvisnost. Tako da bodi pozorna, kolikokrat na teden se to dogaja in se poskušaj pogovorit(ob kavi, ne ob pivu).
Druga možnost je, da mu doma kaj ne paše, pa odhaja od doma in se druži nenormalno dosti časa s prijatelji, kjer se pač kaj spije. Moški bi se težko družili ob kavicah. Tudi v tem primerju je poteben pogovor.
Mislim, da je situacija kar resna.

Pri nama je tako, da mož rad v družbi kaj spije, kar pomeni na rojstnih dnevih, zabavah, kar se zgodi približno 1x na 2 meseca. Takrat ne ostane pri enem, pa tudi ne pri dveh pivih(ali "špricarjih"), temveč se jih kar nabere. Je pa res, da se drugi dan normalno vstane, brez mačka in tudi funkcionira normalno. Zato jaz z "pitjem" mojega moža nimam problemov.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Vaše najljubše ime?
Mariposy

Katero ime pa je vam najbolj všeč?

Larisa (20%)

Sara (35%)

Lara (45%)

Število vseh glasov: 540

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!