Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: VAŠI PARTNERJI IN ALKOHOL 1.1.2006 17:15:55
|
|
|
|
Moyca_
|
odvisno od starosti tvojega partnerja. Še je star 18 let- potem mora odrasti Mojemu je merica polna morda 3 krat na leto
|
|
RE: VAŠI PARTNERJI IN ALKOHOL 1.1.2006 17:40:35
|
|
|
|
corfu
|
Zakaj hodijo moški na pijačo? 9,5% jih gre pit alkohol 5,5%jih gre tja, da bi srečali kako žensko 85%jih gre tja, da se razbremenijo stresa zdaj pa sama presodi v katero skupino spada tvoj mož.
|
|
RE: VAŠI PARTNERJI IN ALKOHOL 1.1.2006 18:34:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Odkar je z mano, eno pivo.
|
|
|
|
RE: VAŠI PARTNERJI IN ALKOHOL 2.1.2006 17:33:54
|
|
|
|
pety78
|
NIČ alkohola. Zelo redko deci rdečega ob kosilu. Ga še niti nisem videla pijanega, pa ga hecam, da bi ga rada. Včasih bi meni doma zapasalo kakšno pivo, on bi pa kar sok. Kaj naj potem jaz? Ven tudi ne hodi s prijetelji po gostilnah. V bistvu nikoli, saj imava takšne prijatelje, s katerimi se obiskujemo kar na domovih. LP, Petra
|
|
|
|
RE: VAŠI PARTNERJI IN ALKOHOL 3.1.2006 10:54:44
|
|
|
|
zoya_
|
Moj pa skoraj nič ne pije. Se zelo aktivno s športom ukvaja in pravi, da tudi v mladih norih letih se je samo enkrat napil in pravi, da ne bi nikoli kej takega ponovil. Tudi jaz nisem ravno ljudbitelj alkohola. Če greva na kosilo ven, potem si kdaj pa kdaj privoščiva kozarec dobrega rdečega vina, drugače pa res zelo zelo malo.... sva bolj pristaša vode (ne vodke )
|
|
RE: VAŠI PARTNERJI IN ALKOHOL 3.1.2006 11:40:21
|
|
|
|
Marogica
|
Nekje sem brala, da če človek "mora" spiti dnevno eno pivo(ali kaj podobnega), se lahko govori o alkoholizmu ali vsaj začetku alkoholizma. Eno pivo dnevno pomeni navada, ki lahko preide v odvisnost. Alkoholizem pa je odvisnost. Tako da bodi pozorna, kolikokrat na teden se to dogaja in se poskušaj pogovorit(ob kavi, ne ob pivu). Druga možnost je, da mu doma kaj ne paše, pa odhaja od doma in se druži nenormalno dosti časa s prijatelji, kjer se pač kaj spije. Moški bi se težko družili ob kavicah. Tudi v tem primerju je poteben pogovor. Mislim, da je situacija kar resna. Pri nama je tako, da mož rad v družbi kaj spije, kar pomeni na rojstnih dnevih, zabavah, kar se zgodi približno 1x na 2 meseca. Takrat ne ostane pri enem, pa tudi ne pri dveh pivih(ali "špricarjih"), temveč se jih kar nabere. Je pa res, da se drugi dan normalno vstane, brez mačka in tudi funkcionira normalno. Zato jaz z "pitjem" mojega moža nimam problemov.
|
Vaše najljubše ime?MariposyKatero ime pa je vam najbolj všeč?Larisa (
20%)
Sara (
35%)
Lara (
45%)
Število vseh glasov: 540Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!