|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RATLUK... kako se ga naredi?
28.12.2005 22:32:46   
Anonimen
Prosim lepo... povejte mi kako se naredi ratluk... No sej imam recept... ampak sem se držala recepta do pičice natanko... pa tista masa sploh ni hotla odstopit od sklede.... pa sem kuhala celo uro. A bi mogla 2 uri?user posted image user posted image
Sej se je strdilo... sam ne čist pa je tako pocasto limasto... za nikamor pač.

Predvsem me zanima kolk vode moram dat? Tam piše 4 deci plus pol litra... sam... očitno ne.

A ma katera kako idejo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.12.2005 23:23:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: RATLUK... kako se ga naredi?
28.12.2005 23:32:11   
Anonimen
Bagi.... podgana s čebulouser posted image user posted image user posted image user posted image
Rat + luk= ratluk Angleško hrvaško slovenska verzija.

NO v Bosni (al tam nekje pač) je pa to ena slaščica.... Žele z okusom.....pa z nasekljanimi orehi... ful dobro... sam BOLJ TRDO BI MOGLO BIT!!!!!!user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
28.12.2005 23:38:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2005 23:41:42   
soncece24
popražiš čebulo, potem pa živo podgano noter vržeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2005 23:43:50   
soncece24
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?prikazi=Z%C5%BD+&ID=4464

to sem našla, če ti bo kaj pomagalo

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2005 9:24:10   
Anonimen
O... hvala sanšajn.....
Sem vedela da je v mojem receptu preveč vode.....
Tu piše sam pol litra...v knjigi pa cel liter... sej ni čudno da je poc ratal.

he he... zdej bom pa spet lahk kuhala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2005 9:55:15   
nejcko
Ratluk je mnjami turška zadeva, no in zato seveda tudi bosanska. Se da pa tudi kupit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2005 10:13:18   
soncece24
solatka, če ne bi blo tolko snega zunaj bi se povabla na poskušanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?