|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj ste opazile 1.strijo?
5.1.2006 23:57:06   
Anonimen
Meni je pa trebuh popokal po dolgem in po cez. ZNORELA BOM.. Najbrz sem sama kriva, ker se nic ne mazem, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
6.1.2006 9:49:09   
Lorena
V katerem tednu pa si? 

Tudi če bi se ne vem kako mazala NI NUJNO, da te nebi doletelo isto!
Jaz npr. se ne mažem, bomo še videliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.1.2006 11:09:39   
cebelicamaja
Jaz se mažem dokaj redno (no, nisem čisto vsak dan pridna). Sem v 32. tednu in trebuh lep, prsi pa user posted image user posted image user posted image .

Pa sploh ne razumem tega, ker oboje mažem. Pa še trebuh se mi je bistveno bolj povečal, kot prsi. Kaj šele bo, ko bom res mleko dobila in bodo tudi prsi zrasle.

Uporabljam pa različne stvari. Najprej sem eno kremo od afrodite, nato mandljevo mleko, sedaj pa kar mandljevo olje. Edino to sem pazila, da so vse stvari vsebovale vitamin E. Menda je to tisto, ki pomaga.

LP, maja

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.1.2006 14:21:29   
KMALU
Iz lastnih izkusenj lahko povem, da zelo pomaga OLJE CLARINS- za nisecnice oz za tiste, ki so se hitro zredili ali shujsali.
Stane pa 10.000 sit steklenicka.
Pa ful hitro se vpije, lepo disi. Res je fajn..

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.1.2006 14:46:35   
Jolly
Zredila samo za 7 kg, bil me je sam busi,  strije pa dobila v 29tednu, kar veliko pod popkom. Sem se malo sekirala, ampak zdaj ni vec panike. Itak po porodu kmalu postanejo prozorne in jih komaj opazis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.1.2006 16:45:22   
Stefka
Prvič sem se celo nosečnost pridno mazala. Na zadnjem STGju je rekla sestra kakšen lep trebuh imam, pa nibenih strij. 3 dni pred porodom, ko se začeli neredni popadki pa mi je popokalo vse pod popokom. Sem eno uro jokala kot dež, ker sem upala, da jih ne bom dobila in tako ponosna na svoj trebušček.
Zdaj se mažem, ampak si ne delam utvar, da ne bo nič. Mogoče bo pa manj?user posted image

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.1.2006 19:13:38   
eya
Strij, ko so te že bele, se itak ne da odpravit (razen morda lasersko?). Mi je pa enkrat ena prodajalka Justovih izdelkov rekla, da ko še nastajajo, da se jih da preprečit.

Včasih me koža po trebuhu ful srbi, pa tudi že dvakrat sem opazila dve kratki rdeči črtici-takrat se še bolj namažem in masiram trebušček, no, pa še nimam nobene strije (ampak sem šele v 27. tednu). Tudi sicer sem pridna, si mažem trebuh zjutraj in zvečer. Z Niveinim mlekom, Lumpijevim mandljevim oljem, še z eno drugo kremo...kar mi pride v roke.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.1.2006 9:48:10   
Eviii
jst sm user posted image  33 tednov in do zdej nism pridelala nobenih strij. o stegnih in bokih sm imela kako že od prej. mažem se parkrat na teden. moj buši ni velik - čez popek imam 90 cm. mogoče me v naslednjem mescu in pol še kaj preseneti. do takrat pa upam, da jih ne bo na spregled user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.1.2006 21:05:53   
Cikica
Prvo strijo sem dobila v 6mesecuuser posted image user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?