|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ste opazile 1.strijo?
28.12.2005 11:08:22   
Anonimen
LP!

Noseča sem 27 tednov z kr velikim trebuhom (nosečniške hlače nosim že od 12.tedna!), pa še nisem opazila, da bi imela kakšno strijo!

Vem, da to nič ne pomeni, ampak vseeno: imam kaj šans, da mi se do konca sploh ne pojavijo? ( ne mažem nič user posted image )

Kdaj ste opazile (tiste, ki ste jih imele) prve?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ste opazile 1.strijo?
28.12.2005 11:19:31   
morskadeklica
3 dni pred porodom..user posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2005 11:28:18   
mia-2
Rok sem mela 18 aprila in naslednji dan dobila polno strij do takrat nič!Rodila pa sem 30 aprila -lahko si misliš koliko strij sem imela do takrat?Nič kaj lepega trebuha nimam sedaj ampak saj je vseeno glavno da imam našega sončka in da je zdrav.Mogoče je tudi to vplivalo da je bil kar težak otrok-skoraj 4 kg.Ampak vse je odvisno od tvoje kože jest sem kakšno strijo dobila že ko sem preveč hujšala oz. se na hitro zredila.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2005 11:30:31   
total
V začetku 9 meseca.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2005 11:35:52   
neja
V prvi nosečnosti nisem dobila nobene strije in seveda upam, da se tudi sedaj drugič ne bodo pojavile. Mia-2, katerega leta pa si rodila 30.aprila? Takrat je tudi moja pupsi prišla ven, leta 2003. LP

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2005 11:45:15   
mml
Jaz sem jo tudi odnesla brez strij user posted image , sem si pa celo nosečnost pridno mazala trebuh...mogoče je tudi to pomagalo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2005 11:54:55   
Aleksandrin
V 7. mesecu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2005 12:38:59   
atinav
Celo nosečnost skos mazala trebuh in v 8 mesecu dobila full strijuser posted image .

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2005 13:20:11   
dory
Na zacetku sem se ful packala s kremami, pol me je pa farmacevtka potolazla,da bom dobila strije,kljub mazanju, saj je ves point v proznosti koze...kreme sam ublazijo zadevo...pol sem vrgla pusko v koruzo in se mazala le se z otroskim oljem...in...strije nobene...:)

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2005 13:33:45   
soncek&luna
tudi jaz sem jo odnesla brez strij.... sem se pa pridno mazala z kremo

Mami, pika moja!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2005 14:13:02   
mia-2
neja rodila sem letos 2005.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.12.2005 16:32:46   
sarazan
Sem v 34. tednu, od 3. meseca vsak dan po tuširanju mažem trebuh, boke, stegna in zadnjico z mandljevim oljem. Do danes še nimam strij.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.12.2005 16:59:35   
Anonimen
ob koncu 8. in začetku 9. meseca so se mi naredile močne strije na notranji strani stegen in malo blažje tik nad boki oz. malo pod pasom. Mazala sem se redno.

Kolegica vse do poroda ni imela nobene strije, po porodu pa polno. Tudi ona se je redno mazala.

Moje mnenje je, da je vse odvisno od kože - koliko je prožna in to. Zgolj in samo s kremicami mislim, da se ne da vplivati na strije, vsaj ne 100%.

(odgovor članu sarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.12.2005 17:20:08   
Udb
Nobene strije v celi nosečnosti! Verjetno zato, ker imam nekaj podkožne maščobe in je koža že navajena raztezanja! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.12.2005 17:23:04   
Marogica
Nisem dobila nobene strije v obeh nosečnostih. Se tudi nisem nič extra mazala. Kot je povedala predhodnica, je odvisno od prožnosti kože. Sem imela pač srečo.
Upam, da bo tudi pri tebi tako

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.12.2005 19:52:31   
bobek05
Mislim, da v zadnjem mesecu nosečnosti - trebuh sem imela ogromen (125cm okrog popka), mazala pa sem se od 3 meseca nosečnosti... Največja finta - ogromno strij je prišlo po porodu!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.12.2005 20:25:43   
Anonimen
Jaz se nisem nič mazala, imela sem res ogroooooooooooooooooomen trebuh, pa nimam nobene strije.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.12.2005 21:24:35   
Grascakinja
15 dni pred porodom mi je popokal spodnji del trebuha, ko se je spustila dol. Pa sem se odkar sem vedela, da sem noseča, 2x dnevno mazala s kremami od a do ž. Kaj čmo. Sem pa jokala ko dež, ko sem jih opazila, ker sem že upala, da bom brez...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.12.2005 9:28:58   
marty5
Meni so se tiste grde, rdeče strije pojavile na trebuhu pred kakim tednom - tam okrog 28. tedna user posted image . Ne vem, kako jih bom stran spravila....user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.12.2005 9:41:19   
san
Jaz, se nisem mazala s kremami nič bolj kot prej, pa imam na srečo prožno kožo in se mi strije niso pojavile. Kolegica se je mazala celo nosečnost z najdražjimi kremami in še v mleku se je kopala, pa ji je takoj po porodu na žalost trebuh čisto popokaluser posted image .
V bistvu je res vse odvisno od tipa kože. Kreme imajo zelo malo učinka, ali sploh ne.
LP s

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.12.2005 10:37:59   
arielca
Jaz nisem pridelala nobene strije. Sem pa imela manjši trebušček, imam precej prožno kožo in od 5. meseca dalje sem se mazala z mandljevim oljem in Afroditino kremo proti strijam.
Največ je odvisno od prožnosi kože. Kreme lahko strije malce oblažijo, vsekakor pa jih ne morejo preprečiti.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.1.2006 19:36:10   
Anonimen
strije...user posted image

noseča sem malo več kot 21. tednov.kakšen teden nazaj so se mi pojavile na prsih. že celo živlejnje imam zelo izsušeno kožo in je to verjetnio razlog. a katera ve s čim naj se mažemuser posted image  

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
2.1.2006 0:21:10   
lelaval
Lahko jih dobiš v 1. mesecu nosečnosti, lahko v zadnjem ali po porodu. Vse je odvisno od prožnosti tvoje kože - bolj imaš suho kožo, večja je verjetnost za nastanek strij.
Jaz sem se v 1. nosečnosti mazala z vsemi kremami, ki sem jih našla, da so bile namenjene prav proti strijam in posledica- trebuh strijast user posted image user posted image user posted image , v 2. nosečnosti sem se mazala z otroškim oljem - in rezultat - skoraj toliko strij pridobila kot prvič. user posted image user posted image user posted image user posted image , v 3. nosečnosti pa se s tem problemom sploh nisem več obremenjevala in sem se mazala z mlekom za telo, ki ga običajno uporabljam in rezultat - mislim, da več, kot tri strije nisem pridobila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.1.2006 15:16:31   
KMALU

jaz tudi se nisem opazila strij.
Pravzaprav sploh ne vem kako zgledajo, saj jih mami ni imela. To sicer ni zagotovilo da jih jaz ne bom dobila, ampak vseeno...
Mazem se vsak dan- najmanj enkrat pa bomo videli kako bo..
Trebuh iamm pa itak do Pakistana pa nazaj...user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.1.2006 17:12:37   
Anonimen
tudi jaz nisem v nosečnosti pridelala nobenih strij. Sem se 2x na dan mazala.
Ker sem se pa zredila za 17 kil sem se zato 1. srečala s celulitomuser posted image .  moj pravi, da sem zdaj boljša, bolj ženstvena.user posted image user posted image

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?