|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alpsko mleko -krči
23.12.2005 0:29:39   
Urška*
Ojla!

Ugotovila sem da vedno ko dam Žanu alpsko mleko ga zelo šraufa potem. Se začne kar naenkrat jokat, pol pa končno prdne. Prav bogi je! Recimo danes sem mu naredila čokolino z alpskim, in sem dala pol mleka, pol vode. No, zdaj je končno zaspal. Se mi ful smili. In kaj zdaj? A moram dat še več vode zraven, ali kaj?

Ima katera kakšen nasvet?

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alpsko mleko -krči
23.12.2005 6:25:03   
Anonimen
Kako si pa prej delala kašice, da se ti je to začelo zdaj dogajati? A z adaptiranim mlekom ali kako? Pa saj tisto je tudi na osnovi kravjega mleka narejeno. Drugače pa res vse več otrok ima alergijo na kravje mleko, ki se menda kaže tudi "samo" v vetrovih. Ravno včeraj sem bila pri prijateljici in pri njenem 5-meselnem sinčku je isto kot opisuješ ti.

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2005 6:28:01   
Moica

Pri nas je tudi tako, pa nisem vedela, zakaj! Skopraj vsak dan joka, da se mi srce trga, zraven stoka ka-ka ka-ka in potem končno prdne. Pije pa res samo alpsko mleko. A pol je boljše kupit navadnega in ga prekuhavat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2005 6:40:32   
Anonimen
Vprašanje, lahko poskusiš z navadnim, ampak če je alergija, potem bo treba kupovat sojino ali Pregomil, ta menda ni narejen na osnovi kravjega mleka (se mi zdi, da nekateri tudi kozje mleko, ampak res nisem prepričana).

(odgovor članu Moica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2005 8:43:20   
lelaval
Moja hčerka je alergična na kravje mleko. Sem zdravnico vprašala, če ji lahko dam kozje, pa je rekla, da ne, ker kozje mleko ima še več alergenov in je še bolj agresivno od kravjega. Pa pije Sojamil user posted image - zdaj ga itak dobiš že v vsaki štacuni (madona, sem se nalezla te vaše ljubljanščine).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2005 8:50:56   
Meceno
Poizkusi čokolino samo na vodi pripravit,verjamem da vam ni fajn če malčke tako šravfa

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2005 8:51:10   
Moica
Hvala za nasvete! Mi sploh ni potegnil, da bi lahko bilo krivo mleko. Sem mislila da ne pije dovolj ali pa da je to zaradi AD3 kapljic, ki mu jih še vedno dajem (čeprav se mi je zdelo čudno, da bi dobil šele zdaj krče). Bom poskusila s sojinim mlekom, upam da ga bo pil.

Še 1x hvala in lep dan!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2005 19:19:33   
Urška*
Splišni prej sem delala kašice z adaptiranim. Alpsko mleko pa sem mu začela komaj dajat pred približno 1 mesecem - se pravi pri cca. 11 mesecih.

No, bom probala z navadnim, sicer bom itak januarja  v posvetovalnici vprašala, če je zdaj to alergija ali ne. Ona bo že vedla menda, ne. Upam da ni alergije.

Hvala vsemuser posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Moica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?