alpsko mleko -krči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Urška* -> alpsko mleko -krči (23.12.2005 0:29:39)

Ojla!

Ugotovila sem da vedno ko dam Žanu alpsko mleko ga zelo šraufa potem. Se začne kar naenkrat jokat, pol pa končno prdne. Prav bogi je! Recimo danes sem mu naredila čokolino z alpskim, in sem dala pol mleka, pol vode. No, zdaj je končno zaspal. Se mi ful smili. In kaj zdaj? A moram dat še več vode zraven, ali kaj?

Ima katera kakšen nasvet?

Anonimen -> RE: alpsko mleko -krči (23.12.2005 6:25:03)

Kako si pa prej delala kašice, da se ti je to začelo zdaj dogajati? A z adaptiranim mlekom ali kako? Pa saj tisto je tudi na osnovi kravjega mleka narejeno. Drugače pa res vse več otrok ima alergijo na kravje mleko, ki se menda kaže tudi "samo" v vetrovih. Ravno včeraj sem bila pri prijateljici in pri njenem 5-meselnem sinčku je isto kot opisuješ ti.

Moica -> RE: alpsko mleko -krči (23.12.2005 6:28:01)

Pri nas je tudi tako, pa nisem vedela, zakaj! Skopraj vsak dan joka, da se mi srce trga, zraven stoka ka-ka ka-ka in potem končno prdne. Pije pa res samo alpsko mleko. A pol je boljše kupit navadnega in ga prekuhavat?

Anonimen -> RE: alpsko mleko -krči (23.12.2005 6:40:32)

Vprašanje, lahko poskusiš z navadnim, ampak če je alergija, potem bo treba kupovat sojino ali Pregomil, ta menda ni narejen na osnovi kravjega mleka (se mi zdi, da nekateri tudi kozje mleko, ampak res nisem prepričana).

lelaval -> RE: alpsko mleko -krči (23.12.2005 8:43:20)

Moja hčerka je alergična na kravje mleko. Sem zdravnico vprašala, če ji lahko dam kozje, pa je rekla, da ne, ker kozje mleko ima še več alergenov in je še bolj agresivno od kravjega. Pa pije Sojamil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]- zdaj ga itak dobiš že v vsaki štacuni (madona, sem se nalezla te vaše ljubljanščine).

Meceno -> RE: alpsko mleko -krči (23.12.2005 8:50:56)

Poizkusi čokolino samo na vodi pripravit,verjamem da vam ni fajn če malčke tako šravfa

Lp

Moica -> RE: alpsko mleko -krči (23.12.2005 8:51:10)

Hvala za nasvete! Mi sploh ni potegnil, da bi lahko bilo krivo mleko. Sem mislila da ne pije dovolj ali pa da je to zaradi AD3 kapljic, ki mu jih še vedno dajem (čeprav se mi je zdelo čudno, da bi dobil šele zdaj krče). Bom poskusila s sojinim mlekom, upam da ga bo pil.

Še 1x hvala in lep dan!

Urška* -> RE: alpsko mleko -krči (23.12.2005 19:19:33)

Splišni prej sem delala kašice z adaptiranim. Alpsko mleko pa sem mu začela komaj dajat pred približno 1 mesecem - se pravi pri cca. 11 mesecih.

No, bom probala z navadnim, sicer bom itak januarja  v posvetovalnici vprašala, če je zdaj to alergija ali ne. Ona bo že vedla menda, ne. Upam da ni alergije.

Hvala vsem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]